Ce proiecte se regăsesc pe ordinea de zi a Comisiei tehnice de amenajarea teritoriului și urbanism a Primăriei Constanța

  • Comisia tehnică de amenajarea teritoriului și urbanism se va întruni în data de 04.11.2021, ora 12, în sala de ședințe din bd. Tomis nr. 51
  • Pe ordinea de zi se regăsesc mai multe PUZ-uri și PUD-uri aflate în mai multe etape de emitere, dar și solicitări emitere avize de oportunitate
 

 
Comisia tehnică de amenajarea teritoriului și urbanism se va întruni în data de 04.11.2021, ora 12, în sala de ședințe din bd. Tomis nr. 51.
 
Pe ordinea de zi se regăsesc mai multe PUZ-uri și PUD-uri, aflate în mai multe etape de emitere dar și solicitări emitere avize de oportunitate.
 
Este vorba despre PUD - construire locuință individuală, str. Dumbrăveni nr. 17, lot 1 și lot 2, investitor Marcu Aristide - etapa demarare consultare publică, PUZ pentru teritoriul situat în Stațiunea Mamaia, zona Riviera, delimitat de promenada Mamaia și alei carosabile, inițiator Alex Lux SRL - etapa emitere aviz Arhitect șef;PUZ pentru zona delimitată de șos. Industrială și alei de acces, inițiator DSD NOI GRUP SRL - etapa emitere aviz Arhitect șef;Solicitare emitere aviz de oportunitate pentru elaborare PUZ - reglementare teren situat în extravilanul municipiului Constanța, parcela A 120/1/1, inițiator Khassawneh Salim; PUD pentru terenul situat în bd. Aurel Vlaicu, parcela A 659/10/1, investitor Mesta Marmură și Travertin SRL - etapa emitere aviz Arhitect șef; Solicitare emitere aviz de oportunitate pentru elaborare PUZ - reglementare teren situat în extravilanul municipiului Constanța, parcela A 648/5, lot 4, inițiator Stanciu Elena sau PUZ pentru teritoriul situat în zona Căminului de persoane vârstnice din str. Unirii, delimitat de str. Pescarilor, str. Cașin, str. Unirii, str. lt. Economu și str. Mr. Șofran, inițiatori Ștefan Marius și Ciutacu Daniela - etapa emitere aviz Arhitect șef.
 
De asemenea, membrii Comisiei vor mai avea de analizat: solicitare emitere aviz de oportunitate pentru elaborare PUZ - reglementare teren situat în al. Egretei nr. 21A - str. Egretei nr. 16, inițiator Domadami SRL; solicitare emitere aviz de oportunitate pentru elaborare PUZ - reglementare teren situat în str. Jupiter nr. 19, inițiator Medimar Imagistic Services SRL; PUZ Avantech Cont - etapa II - studii de fundamentare;PUZ Delavrancea - etapa II - studii de fundamentare;PUZ Actualizare documentație de urbanism zona Compozitorilor - etapa II - studii de fundamentare;PUZ Regenerare urbană zona Balada - etapa II - studii de fundamentare dar și PUZ Regenerare și revitalizare urbană zona DN3C - etapa II - studii de fundamentare.
 
Precizări:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
 
Citește și:


Se întrunește Comisia tehnică de amenajarea teritoriului și urbanism a primăriei Constanța. Iată ce proiecte urbanistice intră la avizare!

 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Patru dosare respinse Care sunt proiectele câștigătoare finanțate de Consiliul Județean Constanța în domeniile tineret și social-sănătate (DOCUMENTE)

01 Jun 2024 704

S-a încheiat evaluarea pentru perioada 2019-2024 Notă maximă pentru managerul Teatrului de Stat Constanța! (DOCUMENT)

20 May 2024 621

Firma este controlată de afaceristul Gheorghe Muhscină Plasty Prod SA a cumpărat de la Primăria Constanța un teren de pe strada Industrială nr.11

04 May 2024 1006

Licitații publice Consiliul Județean Constanța a demarat procedura cu pentru achiziția studiului de prefezabilitate pentru realizarea unui spital cu deservire regională (DOCUMENT)

24 Apr 2024 770

Ședință CJC Au fost stabiliți câștigătorii proiectelor sportive care vor beneficia anul acesta de finanțări nerambursabile (DOCUMENT)

23 Apr 2024 1230

Se renunță la licitație în favoarea negocierii directe Elevii constănțeni au depus amendamente pentru lotul 3 de transport pe traseele din județul Constanța (DOCUMENTE)

23 Apr 2024 728

Componența comisiei de selecție ale proiectelor non-profit Consiliul Județean Constanța a alocat finanțări nerambursabile de 6 milioane de lei pentru cultură (DOCUMENT)

01 Apr 2024 1540

Aproximativ 200 de veterani din teatrele de operații au acum gratuitate pe mijloacele de transport în comun din municipiul Constanța(DOCUMENT)

01 Apr 2024 1169

Nomad Atelier a elaborat documentația Proiectul de modernizare unor stații de transport în comun din Constanța mai scump cu 130.000 de euro(DOCUMENT)

25 Mar 2024 820

Harta strategică de zgomot pentru municipiul Constanța Sursa principală de zarvă este traficul rutier (DOCUMENT)

23 Mar 2024 858

Primăria Tuzla, județul Constanța, licitație importantă ce vizează delegarea gestiunii activității de sortare a deșeurilor

19 Mar 2024 568

Vin alegerile, primarul nu se grăbește Recepția lucrărilor de mobilitate urbană din Constanța, un cartof fierbinte pentru administrația Chițac!

18 Mar 2024 2239