Ce proiecte se regăsesc pe ordinea de zi a Comisiei tehnice de amenajarea teritoriului și urbanism a Primăriei Constanța

  • Comisia tehnică de amenajarea teritoriului și urbanism se va întruni în data de 04.11.2021, ora 12, în sala de ședințe din bd. Tomis nr. 51
  • Pe ordinea de zi se regăsesc mai multe PUZ-uri și PUD-uri aflate în mai multe etape de emitere, dar și solicitări emitere avize de oportunitate
 

 
Comisia tehnică de amenajarea teritoriului și urbanism se va întruni în data de 04.11.2021, ora 12, în sala de ședințe din bd. Tomis nr. 51.
 
Pe ordinea de zi se regăsesc mai multe PUZ-uri și PUD-uri, aflate în mai multe etape de emitere dar și solicitări emitere avize de oportunitate.
 
Este vorba despre PUD - construire locuință individuală, str. Dumbrăveni nr. 17, lot 1 și lot 2, investitor Marcu Aristide - etapa demarare consultare publică, PUZ pentru teritoriul situat în Stațiunea Mamaia, zona Riviera, delimitat de promenada Mamaia și alei carosabile, inițiator Alex Lux SRL - etapa emitere aviz Arhitect șef;PUZ pentru zona delimitată de șos. Industrială și alei de acces, inițiator DSD NOI GRUP SRL - etapa emitere aviz Arhitect șef;Solicitare emitere aviz de oportunitate pentru elaborare PUZ - reglementare teren situat în extravilanul municipiului Constanța, parcela A 120/1/1, inițiator Khassawneh Salim; PUD pentru terenul situat în bd. Aurel Vlaicu, parcela A 659/10/1, investitor Mesta Marmură și Travertin SRL - etapa emitere aviz Arhitect șef; Solicitare emitere aviz de oportunitate pentru elaborare PUZ - reglementare teren situat în extravilanul municipiului Constanța, parcela A 648/5, lot 4, inițiator Stanciu Elena sau PUZ pentru teritoriul situat în zona Căminului de persoane vârstnice din str. Unirii, delimitat de str. Pescarilor, str. Cașin, str. Unirii, str. lt. Economu și str. Mr. Șofran, inițiatori Ștefan Marius și Ciutacu Daniela - etapa emitere aviz Arhitect șef.
 
De asemenea, membrii Comisiei vor mai avea de analizat: solicitare emitere aviz de oportunitate pentru elaborare PUZ - reglementare teren situat în al. Egretei nr. 21A - str. Egretei nr. 16, inițiator Domadami SRL; solicitare emitere aviz de oportunitate pentru elaborare PUZ - reglementare teren situat în str. Jupiter nr. 19, inițiator Medimar Imagistic Services SRL; PUZ Avantech Cont - etapa II - studii de fundamentare;PUZ Delavrancea - etapa II - studii de fundamentare;PUZ Actualizare documentație de urbanism zona Compozitorilor - etapa II - studii de fundamentare;PUZ Regenerare urbană zona Balada - etapa II - studii de fundamentare dar și PUZ Regenerare și revitalizare urbană zona DN3C - etapa II - studii de fundamentare.
 
Precizări:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
 
Citește și:


Se întrunește Comisia tehnică de amenajarea teritoriului și urbanism a primăriei Constanța. Iată ce proiecte urbanistice intră la avizare!

 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Parcarea supraetajată de la Casa de Cultură, în aer Proprietarii din blocurile situate în zonă și-au exprimat dezacordul cu privire la proiectul Primăriei Constanța (DOCUMENT)

12 Sep 2023 3125

Știri Constanța Vicepreședinte Consiliul Județean, Stelian Gima și-a depus raportul de activitate (DOCUMENT)

10 Sep 2023 1714

Știri Constanța Au fost desemnați experții cooptați pentru atribuirea contractului de gestiune a serviciului public de transport judeţean pentru lotul 3 (DOCUMENT)

08 Sep 2023 968

În urma reoganizării vor avea loc testări profesionale Primăria Constanța are o nouă organigramă! De când intră în vigoare? (DOCUMENTE)

06 Sep 2023 3774

Președintele CJ Constanța și-a numit reprezentantul în Asociația ITI Delta Dunării (DOCUMENT)

03 Sep 2023 2849

Proiectul a fost aprobat de Consiliul Local Municipal Constănțenii vor plăti taxe și impozite mai mari în 2024 (DOCUMENT)

31 Aug 2023 1825

Pentru ce vor fi folosiți banii Cu cine a bătut palma Primăria Constanța pentru împrumutul de peste 51 de milioane de euro?

30 Aug 2023 2550

Femeie de afaceri în privat, funcționar public în timpul programului. Cine este repezentantul președintelui CJC în CA-ul Centrului „Maria Montessori” din Constanța (DOCUMENTE)

29 Aug 2023 7155

Licitații Constanța Documentația pentru înființarea centrelor de colectare prin aport voluntar din municipiu va fi elaborată de o firmă din București(DOCUMENT)

28 Aug 2023 667

Știri din Constanța Consilierul județean Gheorghe Donțu, mandat de patru ani în Consiliul de Administrație al Casei de Asigurări de Sănătate (DOCUMENT)

27 Aug 2023 3148

Știri din Constanța Mai sunt 10 zile până la termenul anunțat de Mooz Services pentru finalizarea lucrărilor de pe Ștefan cel Mare. Cum arată șantierul (GALERIE FOTO+ VIDEO)

20 Aug 2023 7907

Știri Constanța Câștigătorii finanțărilor de la Consiliul Județean pe Legea 350 și componența comisiilor de evaluare și selecție a proiectelor

17 Aug 2023 943

Este oficial! Primarul Chițac a semnat exproprierea a trei terenuri din municipiul Constanța (DOCUMENTE)

11 Aug 2023 13064

Știri Constanța Președintele CA este membru PSD. Cine va conduce Confort Urban SRL pentru următorii patru ani? (DOCUMENTE)

07 Aug 2023 2108

Știri din Constanța Cu sprijinul organizațiilor minorităților dobrogene vor fi amplasate în municipiu mai multe monumente

04 Aug 2023 1053