Ce zone din municipiu vor fi reabilitate de Primăria Constanța în luna aprilie

Pe bulevardul Mamaia, porțiunea cuprinsă între strada I.G. Duca și strada Mihai Viteazu și pe bulevardul Tomis, tronsonul delimitat de strada Poporului și bulevardul Mamaia, angajații SC Confort Urban SRL continuă reabilitarea traseelor pietonale.
În ceea ce privește îmbunătățirea condițiilor de circulație din oraș, se vor desfășura lucrări de frezare și de asfaltare a carosabilului pe strada Parâng, pe strada Brizei, tronsonul delimitat de strada Petru Cercel și strada Steluței, pe strada Petru Cercel, între bulevardul 1 Mai Vechi și strada Brizei, pe bulevardul 1 Mai Vechi, porțiunea cuprinsă între strada Caraiman și strada Ion Slavici, pe strada Nicolae Filimon și pe strada I.G. Duca, între bulevardul Ferdinand și strada Constantin Brătescu.
În cartierul Palazu Mare, se va reabilita atât zona pietonală cât și cea carosabilă. Se vor recondiționa trotuarele pe strada Dumbrăveni și se va moderniza carosabilul pe strada Santinelei, tronsonul cuprins între strada Alexandru Sahia și strada Dumbrăveni și pe strada Dumbrăveni, între strada Santinelei și strada Doctor Victor Climescu.
Noi locuri de parcare pentru constănțeni vor fi amenajate pe strada Dezrobirii, la intersecția cu strada Rândunelelor, pe strada Productelor și pe strada Ștefăniță Vodă.
Totodată, se va interveni asupra infrastructurii de semnalizare rutieră prin trasarea de marcaje rutiere la trecerile de pietoni din municipiu și din stațiunea Mamaia, în parcările recent asfaltate și la sensurile giratorii.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Gabi

06 Apr, 2020 13:54

In km 4-5,sunt strazi fara trotuare....de ex.str.Progresului(dinspre farmacia Catena spre str.Mesterul Manole.....va rog sa indrazniti!

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.