Cel mai tânăr consilier local din comuna Lipniţa are 27 de ani (document)

ZIUA de Constanţa vă prezintă componenţa consiliilor locale ale localităţilor din judeţ, constituite după alegerile din 5 iunie 2016, primarii şi secretarii primăriilor. Ce studii şi profesii au, din ce formaţiuni politice provin şi câte mandate au la activ cei care vor reprezenta cetăţenii din comunele şi oraşele constănţene în următorii patru ani puteţi afla citind o serie de materiale dedicate acestor aspecte inedite.
 
Consiliul Local al comunei Lipniţa este compus din 12 membri. Primarul Florin Crăciun, în vârstă de 48 de ani, este inginer silvic și membru PSD, fiind la primul până în prezent, cu studii superioare. Viceprimarul Mircea-Tiberiu Dan, membru PSD, este asistent veterinar, cu studii medii, fiind la primul mandat până în prezent. Secretarul comunei este Nela Geileanu, de 58 de ani, jurist, cu studii superioare.
 
Dintre cei 12 consilieri locali, șapte se află la primul sau la al doilea mandat:
· Lucian Dumitrașcu, instalator, 46 de ani, primul mandat până în prezent, absolvent al școlii profesionale, membru PSD;
· Daniel Mocanu, inginer agronom, 28 de ani, primul mandat până în prezent, studii superioare, membru PSD;
· Stelian Dinu, inginer agronom, 27 de ani, primul mandat până în prezent, studii superioare, membru PSD;
· Emin Suliman, electrician, 59 de ani, două mandate până în prezent, absolvent al școlii profesionale, membru PNL;
· Visel Alis, inginer agronom, 62 de ani, două mandate până în prezent, studii superioare, membru PNL;
· Florin Dobre, mecanic, 52 de ani, primul mandat până în prezent, absolvent de opt clase, membru PNL;
· Gelu Cercel, fochist, 52 de ani, două mandate până în prezent, absolvent al școlii profesionale, membru PMP.
 
Printre consilierii locali care au experiență mai mare în administraţia publică locală se numără:
· Camelia Mocanu, profesor învățământ primar, 35 de ani, patru mandate până în prezent, studii superioare, membru PSD;
· Ion Guță, pădurar, 49 de ani, patru mandate până în prezent, studii medii, membru PSD;

· Petre Tudor, pădurar, 54 de ani, patru mandate până în prezent, studii medii, membru PSD;
· Gheorghe Vasile, horticultor, 47 de ani, patru mandate până în prezent, studii medii, membru PSD;
· Virgil Carp, agronom mecanizator, 55 de ani, cinci mandate până în prezent, studii medii, membru PNL.

 
Cel mai tânăr membru al Consiliului Local este Dinu Stelian, de 27 de ani, iar cel mai în vârstă este Visel Alis, de 62 de ani. Media de vârstă a celor 12 consilieri este de 47 de ani.
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Beneficiar, afaceristul Viorel Farcaș Deputatul Stelian Ion (USR) - „O nouă bucată din faleza orașului, un alt tun imobiliar pus la cale de primarul Chițac" (DOCUMENT)

23 Apr 2024 886

Ședință Consiliu Local Constanța Proiect de hotărâre privind aprobarea sistării stării de indiviziune cu sultă asupra unui imobil teren de pe strada Avram Iancu (DOCUMENT)

22 Apr 2024 446

Ședință CL Chițac cere revocarea dreptului de administrare al Administrației Fondului Imobiliar SRL asupra pistei de roleri și skateri din Parcul Tăbăcărie (DOCUMENT)

22 Apr 2024 487

Ședință CL Constanța Proiect de hotărâre privind aprobarea sistării stării de indiviziune cu sultă asupra unui imobil teren de pe strada Crinului (DOCUMENT)

22 Apr 2024 420

Ședință Consiliu Local Constanța Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației de avizare a lucrărilor de intervenție și a principalilor indicatori tehnico-economici​ (DOCUMENT)

22 Apr 2024 401

Un imobil din zona Complex Perla din Mamaia va trece în domeniul public al municipiului Constanța? Consilierii locali decid în ședința de CL (DOCUMENT)

22 Apr 2024 491

Ședință CLM Constanța Aprobarea Contractului de delegare a gestiunii serviciului public de alimentare cu energie termică, în atenția consilierilor (DOCUMENT)

21 Apr 2024 393

Proiectul de hotărâre privind administrarea Creșei nr. 2, pe agenda ședinței CL Constanța (DOCUMENT)

21 Apr 2024 475

Ședință CL Constanța Consilierii locali discută despre acordarea de stimulente financiare pentru personalul medical al Spitalului de Boli Infectioase Constanţa (DOCUMENT)

21 Apr 2024 430

Ședința CLM Constanța Aprobarea situaţiilor financiare încheiate la finele anului 2023 ale Termocentrale Constanţa SRL, pe ordinea de zi (DOCUMENT)

21 Apr 2024 408

Aprobarea organigramei şi statului de funcţii ale Spitalului de Boli Infecţioase Constanţa, pe masa consilierilor locali (DOCUMENT)

21 Apr 2024 417

Proiectul de hotărâre privind aprobarea Regulamentului de organizare și desfășurare a evaluării anuale a activității managerului Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța (DOCUMENT)

21 Apr 2024 355

Ședință CL Constanța Proiect privind probarea scutirii de la plată chiriei pentru spațiile locative cu destinația de locuință în administrarea societății Administrația Fondului Imobiliar SRL (DOCUMENT)

21 Apr 2024 380

Ședință Consiliu Local Constanța Se stabilește nivelul chiriei pentru locuințele sociale situate pe strada Zmeurei (DOCUMENT)

21 Apr 2024 1064

Ședință a Consiliului Local Municipal Constanța. Ordinea de zi completă (DOCUMENTE)

19 Apr 2024 720