Administratie locala

Centru pentru tineret, la Cumpăna Primarul Mariana Gâju – „Tinerii au nevoie de un spațiu în care să se întâlnească și să comunice“


Tinerii din comuna Cumpăna vor putea să se întâlnească şi să organizeze tot felul de activităţi şi spectacole într-o clădire  modernă.
 
Administraţia publică locală din Cumpăna implementează, în prezent, proiectul „Reabilitarea, extinderea și dotarea unei clădiri din Zona Metropolitană Constanța, localitatea Cumpăna, în vederea utilizării acesteia drept centru pentru tineret”. Clădirea va fi amplasată pe strada Alexandru Alimănişteanu nr. 71 B, în vecinătatea grădiniţei Sfânta Maria. Centrul de tineret va fi dispus pe o suprafaţă de 1.217,88 metri pătraţi şi va fi dotat cu mobilier adecvat şi echipamente de ultimă generaţie, care vor fi pe placul celor beneficiariilor direcţi ai proiectului.
 
„Așteptăm de multă vreme o astfel de instituție în localitatea noastră, una care să-i ajute în mod real pe tinerii din Cumpăna . Aceștia au nevoie de un spațiu destinat lor, în care să se întâlnească și să comunice precum și de toate instrumentele educaționale necesare pentru a-și construi un viitor frumos”, a declarat ec. Mariana Gâju, primarul comunei Cumpăna.
 
De asemenea, echipele de muncitori și constructori execută lucrări de modernizare și asfaltare a drumurilor. De asemenea, continuă lucrările de construire a creșei de 100 de locuri şi a grădiniței cu program prelungit, de extindere și reabilitare a Grădiniței Sf. Maria. Nu în ultimul rând, se exinde rețeaua de canalizare. Echipele de muncitori respectă toate măsurile de protecție și restricțiile impuse prin Ordonanțele Militare și Starea de urgență
 
Citeşte şi:
 
Tablete pentru copiii din Cumpăna Primarul Mariana Gâju – „Aveţi încredere că această perioadă grea, pentru întreaga omenire, va fi depăşită“ (video)

Investiţii majore pentru viitor Au început lucrările centrului de tineret de la Cumpăna (galerie foto)
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ziua familiei, marcată la Cumpăna, prin plantare de stejari, simbol al trăiniciei și longevității (galerie foto)

15 May 2020 1121

Acțiune de plantare de Ziua Europei, la Cumpăna Mariana Gâju – „Grija noastră este să aducem stabilitate şi un mediu curat pentru copii“ (galerie foto+video)

12 May 2020 1855

Tablete pentru copiii din Cumpăna Primarul Mariana Gâju – „Aveţi încredere că această perioadă grea, pentru întreaga omenire, va fi depăşită“ (video)

01 May 2020 1273

Continuă investițiile în Cumpăna Primarul Mariana Gâju - „Vom duce la bun sfârșit toate proiectele începute anul acesta“ (video)

16 Apr 2020 1432

Trei locuri noi de joacă în comuna Cumpăna Primarul Mariana Gâju - „Vă așteptăm, după încetarea stării de urgență, să vă bucurați, de spațiile de recreere“

14 Apr 2020 1193

Filiala Județeană Constanța a Asociației Comunelor din România a discutat cu primul-ministru despre rectificarea bugetară

09 Apr 2020 911

Veşti bune Încep lucrările de reabilitare a malului surpat al Canalului Dunăre-Marea Neagră din zona Cumpăna (galerie foto)

03 Apr 2020 1213

Primăria Cumpăna anunță traseu unic pentru Trans Tur și TranSEvren, care efectuează transport public de persoane între Constanța și Cumpăna

03 Apr 2020 2097

Alimente de bază și produse de igienă din partea Primăriei Cumpăna, pentru persoanele de peste 65 de ani, fără susținători (galerie foto)

02 Apr 2020 2032

Primăria Cumpăna solicită ARR rezilierea contractului de transport călători al Trans Tur SRL pe ruta Cumpăna - Constanța și retur (video)

30 Mar 2020 2832

Mesaje de interes public Primarul comunei Cumpăna Mariana Gâju – „Să ne unim eforurile şi să dăm dovadă de unitate“ (video)

25 Mar 2020 1346

Primăria Cumpăna a aplicat măsurile transmise de MAI Primarul Mariana Gâju – „Vă rog să le respectaţi, pentru a preveni răspândirea virsului pe teritoriul comunei“ (video)

18 Mar 2020 945

Primarul Mariana Gâju, despre evoluția cazurilor de izolare la domiciliu pe teritoriul comunei Cumpăna (video)

18 Mar 2020 1280

Mircea Cazan şi Puişor de la Constanţa le-au cântat doamnelor din Cumpăna, de 8 Martie. Primarul Mariana Gâju - „Ziua de azi vă este dedicată!“ (galerie foto + video)

09 Mar 2020 1718

Proiecte sportive, culturale, recreative, de protejare a mediului. Asociaţia „Cumpăna Tinerilor“, în aşteptarea noilor membri

06 Mar 2020 1389