Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor Burada” are un alt director interimar (document)

  • Horia Țuțuianu a numit un director interimar pentru o perioadă de 120 de zile la conducerea Centrului Cultural Județean Constanța “Teodor Burada”

  • Este vorba despre Șerban Cezar Gheorghiu, șef secție ansamblu artistic “Izvoare Dobrogene”

  • În mandatul de 6 zile ca manager al Centrului al Nicoletei Bercaru (PSD), Gheorghiu preluase atribuțiile de director artistic al Centrului

  • Bercaru a fost eliberată din funcția de director general interimar al Centrului Cultural Județean Constanța „Teodor Burada” pe 30 iunie a.c.


Pritr-o dispoziție, președintele Consiliului Județean Constanța, Horia Țuțuianu a numit un director interimar pentru o perioadă de 120 de zile la conducerea Centrului Cultural Județean Constanța “Teodor Burada”.
Este vorba despre Șerban Cezar Gheorghiu, șef secție ansamblu artistic “Izvoare Dobrogene”.  Absolvent al Academiei de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca, Gheorghiu a ocupat poziția de instrumentist violă în cadrul Filarmonicii de Stat „Marea Neagră” Constanța, perioadă în care a efectuat turnee internaționale. Concomitent cu perioada de debut, a exercitat funcția de profesor de violă-vioară în cadrul Colegiului Național de Arte „Regina Maria” Constanța.
Cv-ul noului director interimar poate fi consultat în secțiunea “documente”.
În mandatul de 6 zile ca manager al Centrului al Nicoletei Bercaru (PSD), Gheorghiu preluase atribuțiile de director artistic al Centrului.
Nicoleta Bercaru a fost eliberată din funcția de director general interimar al Centrului Cultural Județean Constanța „Teodor Burada” pe 30 iunie a.c.
Consilierii județeni PNL, PMP și ALDE au decis că numirea acesteia a fost eminamente politică la presiunea președintelui CJ, Horia Țuțuianu.
În ședința extraordinară de Consiliu Județean de ieri, în urma unui amendament al PNL, aleșii județeni au amânat din nou aprobarea documentației legată de organizarea concursului pentru funcția de director al instituției de cultură.
 
 

Citește și:

PNL a coalizat voturile PMP și ALDE și au luat o decizie decisivă în Consiliul Județean. Directorul interimar de la „Teodor Burada”, Nicoleta Bercaru a rămas șomeră!

Consilierii județeni ai PNL cer eliberarea din funcție a Nicoletei Bercaru (PSD), interimar la Centrul „Teodor T. Burada”. Horia Țuțuianu a numit-o politic!

Ședință CJC. Nicoleta Bercaru demisă de la conducerea Centrului Teodor BuradaCu voturile PSD, ALDE și PMP, Țuțuianu și-a numit oamenii în funcții Nicoleta Bercaru la Centrul „Teodor T.Burada” și Dumitru Jeacă la Spitalul de Pneumoftiziologie de la Palazu

Demisie bombă în Consiliul Județean! Este o apropiată a președintelui Țuțuianu! Fostul ales județean PSD urmează să preia conducerea unei instituții de cultură

Este ședință și la Consiliul Județean Constanța. Nicoleta Bercaru este noul director interimar al Centrului Teodor T. Burada

Ce calificativ a obţinut la evaluarea anuală managerul Centrului Cultural Judeţean Constanţa „Teodor T. Burada“?

Motiv de gâlceavă politică Liberalii din Consiliul Judeţean vor modificarea programului cultural al Centrului „Teodor T. Burada“ şi suspendarea Festivalului Berii (document)
 


Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ziua Luptei Împotriva Tuberculozei Centrul Cultural ”Jean Constantin” și Podul Sfânta Maria, din Cernavodă, iluminate în roșu

24 Mar 2021 469

Casa Bănescu trosnește din toate încheieturile. Primăria tace. Administrația județeană caută soluții să mute Școala de Artă Populară într-un alt sediu

16 Mar 2021 1555

Editorial USR-iștii "mor" de grija casei Stănescu, iar sub ochii lor se prăbușește conacul Ion Bănescu!

13 Mar 2021 3227

Eveniment online Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada” sărbătorește Ziua Culturii Naționale

14 Jan 2021 7062

Este oficial. Doina Voivozeanu, manager la Centrul Cultural Județean Constanța "Teodor T. Burada”

14 Jan 2021 1004

Surprize, surprize! Cine va fi noul manager al Centrul Cultural Județean Teodor Burada din Constanța?

06 Jan 2021 3559

Se votează Comisia pentru proiecte de management la Centrul Cultural Județean Teodor Burada din Constanța

15 Dec 2020 1052

Ședință la Consiliul Județean Constanța. Oameni noi în Consiliile de Administrație

27 Nov 2020 1330

Trei manageri în trei luni. Centrul Cultural Județean Constanța "Teodor T. Burada" are un nou director interimar

16 Nov 2020 1653

Festivalul „Dan Moisescu”, în ediție specială Iuliana Tudor prezintă, pe scena Centrului „Jean Constantin”, nume mari ale folclorului românesc

30 Oct 2020 10462

Constanța Începe ediția specială a Festivalului-Concurs „Dan Moisescu”

27 Oct 2020 993

Concursul pentru desemnarea managerului Centrului Cultural Județean Constanța "Teodor T. Burada" va fi anulat (documente)

22 Oct 2020 1839

Achizițiile și concursurile organizate în ultima parte din mandatul lui Țuțuianu la coducerea CJ Constanța, sub semnul întrebării! Nu au aviz juridic și ar putea fi anulate

20 Oct 2020 3081

Cine vrea să fie director la Centrul Cultural Judetean Constanța "Teodor T. Burada". Concurs de proiecte de management (documente)

17 Oct 2020 3859

Consilierii județeni trebuie să aprobe comisia care va desemna managerul Centrului Cultural Constanța „Teodor T. Burada" (documente)

21 Aug 2020 1145