Administratie locala

Cinci biserici din municipiul Constanţa primesc bani pentru reparaţii şi restaurarea picturilor. Un lăcaş de cult este monument istoric clasa A (document)

Parohiile „Sfinţii Patru Mucenici de la Niculiţel”, „Sf. Ierarh Nectarie Taumaturgul şi Sf. Mare Mucenic Teodor Tiron”, „Naşterea Sfântului loan Botezătorul”, „Adormirea Maicii Domnului I” (monument istoric clasa A) şi capela din staţiunea Mamaia cu hramurile „Adormirea Maicii Domnului, Sfântul Prooroc Ilie Tesviteanul, Sfântul Apostol Andrei şi Sfânta Muceniţă Sofia” primesc 300.000 de lei, respectiv 70.000 de euro pentru lucrări de reparaţiile, restaurare pictură sau pentru continuarea unor lucrări la zidărie sau tencuială. Fondurile au fost prinse în bugetul din acest an.
 
Cele cinci proiecte de hotărâre privind acordarea unui sprijin financiar, iniţiate de primarul municipiului Constanţa, Decebal Făgădău, au fost avizate pozitiv de consilierii locali municipali din Comisia nr. 4 - pentru activităţi ştiinţifice, învăţământ, sănătate, cultură, sport, culte şi protecţie socială a Consiliului Local Municipal Constanţa. Proiectul va intra la vot în şedinţa de Consiliu Local din această lună.
 
Din comisia de învăţământ, sănătate, cultură, sport, culte şi protecţie socială fac parte următorii consilieri locali municipali:
Raluca Trandafir - PNL - preşedinte
Adriana Câmpeanu - PNL - secretar
Marioara Cojoc - PSD - membru
Irinela Nicolae - PSD - membru
Răzvan Florea - PSD - membru.
 
În secţiunea „Documente” puteţi vizualiza ordinea de zi a Comisiei de învăţământ, sănătate, cultură, sport, culte şi protecţie socială.

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

În continuă campanie electorală Senatorul Chițac critică facilitățile acordate de municipalitate pentru chiriașii din Henri Coandă (document)

01 Jun 2019 1077

Teren atribuit unui veteran de război decedat și care a ajuns la afaceristul Cilibia Curtea de Apel Constanța a anulat hotărârea de CLM prin care s-a realizat o împroprietărire ilegală (documente+galerie foto)

01 Jun 2019 3152

Decebal Făgădău, Primăria şi Consiliul Local Constanţa îşi angajează apărător într-un proces, după ce au refuzat să elaboreze un PUZ. Ce despăgubiri au admis magistraţii? (document)

27 May 2019 721

Rectificarea bugetară vine cu bani pentru RAEDPP şi pentru Handbal Club Dobrogea Sud

23 May 2019 810

Consilierii locali municipali au dat aviz favorabil Care sunt fundaţiile din Constanţa ce primesc subvenţie de la bugetul local

16 May 2019 594

Situația financiară a RAEDPP, în atenția consilierilor locali

15 May 2019 363

Senatorul este nemulţumit de cum arată bugetul oraşului Vergil Chiţac - Cine conduce Constanţa? Întâmplarea!

27 Apr 2019 788

Prefectura Constanța pierde procese pe bandă rulantă pe motiv de tardivitate! Cauza - nu are specialiști în PUZ-uri și stă la „mâna“ Inspectoratului în Construcții, care face verificări

25 Apr 2019 1345

Constanţa. Majorări de taxe şi impozite locale pentru anul viitor. Primăria dă vina pe legislaţia fiscală! (document)

24 Apr 2019 1221

În Săptămâna Patimilor Palaz vrea ca terenul de pe strada Munţii Tatra să fie preluat de CLM de la Arhiepiscopie. Acolo trebuia relocată biserica din Brătianu

23 Apr 2019 914

CLM, chemat în judecată Asociația „Piața Ovidiu“ a atacat în instanță regulamentul de acces în zona peninsulară

19 Apr 2019 1408

După doi ani de la ultimul vot împotrivă Făgădău le cere consilierilor să aprobe transmiterea către Arhiepiscopie a terenului pentru Capela Tinerilor din Mamaia (document)

17 Apr 2019 1209

OMV Petrom Marketing cumpără trei terenuri de la Primăria Constanţa (documente)

17 Apr 2019 1262

O nouă parcare va fi amenajată în Tomis III. Terenul fusese cedat cu titlu de folosinţă gratuită Arhiepiscopiei Tomisului (document)

17 Apr 2019 1595

Un teren situat în municipiul Constanța va fi vândut către SC Mol România Petroleum Products SRL. Iată de ce! (document)

16 Apr 2019 918