Cine este directorul interimar la Centrul Cultural Judeţean Constanţa „Teodor T. Burada“? (DOCUMENTE)

  • Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, a semnat dispoziție prin care a numit, din 16 aprilie, un director interimar la Centrul Cultural Judeţean Constanţa „Teodor T. Burada“
  • Este vorba despre Ștefania-Laura Abibula-Stroe
  • Aceasta este președintele Asociației Culturale „WildArt“, care a realizat Galeria de Artă dedicată lui Virgil Coman
  • În plan politic, Laura Abibula- Stroe a cochetat cu PNG și cu ALDE
 

 
Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu a semnat dispoziție prin care a numit din 16 aprilie un director interimar la Centrul Cultural Judeţean Constanţa “Teodor T. Burada”.

Este vorba despre Ștefania-Laura Abibula-Stroe.

Aceasta o înlocuiește pe Doina Voivozeanu care a ales să demisioneze înainte de susținerea evaluării anuale.

Abibula-Stroe va asigura interimatul până la numirea prin concurs a unui nou director, dar nu mai mult de 120 de zile, potrivit dispoziției, vezi secțiunea „documente".

Ștefania-Laura Abibula-Stroe este președintele Asociației Culturale „WildArt“, care a organizat și curatoriat multe expoziții de artă, începând cu anul 2011.

În municipiul Constanța, Asociația a realizat Galeria de Artă dedicată lui Virgil Coman, fost director al Arhivelor Județene, decedat prematur.
În plan politic, Laura Abibula- Stroe a cochetat cu PNG și cu ALDE.
 

 
Precizări:
 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Doina Voivozeanu demisionează de la conducerea Centrului Cultural Burada. Care este motivul și ce planuri are pentru viitor
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Consilierul local Mihai Ochiuleț (USR), despre lupta surdă dusă cu Felicia Ovanesian pentru proiectul de înființare a unui parc în Constanța

02 Jul 2022 819

Complex modern la Vaslui. Constanța a optat pentru varianta mai ieftină de bazin olimpic! (DOCUMENTE)

02 Jul 2022 791

Salvate de pandemie și de votul PNL și PSD din CLM Constanța. Turnuri de 15 etaje pe locul fostului restaurant Parc din Mamaia (DOCUMENTE)

01 Jul 2022 1946

Un nou termen pentru spitalul modular. Vergil Chițac - „Până la sfârșitul acestui an, trebuie să fie amplasat și funcțional”!

30 Jun 2022 584

Contractul cu Polaris a fost adiționat! Primarul Chițac se așteaptă ca instanța să decidă cine are dreptate

30 Jun 2022 741

USR Constanța îi arată din nou pisica lui Vergil Chițac - „Primarul ține blocat noul regulament modificat al parcărilor din Constanța”!

29 Jun 2022 864

Consilierii municipali USR vor monitorizare GPS pentru autoturismele ce fac parte din parcul auto al Primăriei Constanța

28 Jun 2022 575

Constănțeanul supărat. Oamenii reclamă că la numărul de telefon afișat la sediul Serviciului Gestionare Cimitire nu răspunde nimeni. Cum explică situația Primăria Constanța?

27 Jun 2022 1052

Se reconfigurează zona Aleea Lupeni. Primăria Constanța propune exproprieri. Este vizat și terenul vândut de Octav Tour SRL pe care un alt investitor vrea să ridice un P+7! (DOCUMENT+ GALERIE FOTO)

27 Jun 2022 5494

Cum se împart finanțările nerambursabile pentru proiectele culturale din bugetul Consiliului Județean Constanța? (DOCUMENT)

25 Jun 2022 1135

Ce spune secretarul Primăriei Ovidiu în legătură cu subevaluarea inițială a unui teren din localitate scos la licitație pentru 99 de ani?

24 Jun 2022 1220

Cine sunt noii administratori ai Regiei Județene de Drumuri și Poduri? Astăzi se încheie și mandatul directorului interimar

23 Jun 2022 1218

Din aberațiile ședințelor în format videoconferință. CJC a alocat aproape 1.5 milioane de lei unei Asociații al cărui secretar este chiar un consilier județean PNL (DOCUMENTE)

23 Jun 2022 2341

Consilierii județeni aprobă procedura prin care Regia de Drumuri și Poduri se transformă în societate pe acțiuni (DOCUMENTE)

22 Jun 2022 951

Consilierii județeni vot vota un protocol cu Arhiepiscopia Tomisului. Ce prevede acesta? (DOCUMENTE)

21 Jun 2022 951