Cine o evaluează pe dr. Claudia Cambrea, managerul Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța unde au murit pacienții aflați în ATI pe 1 octombrie 2021! (DOCUMENT)

  • Evaluarea se desfășoara în două etape: analiza raportului de activitate și susținerea raportului de activitate de către manager în cadrul unui interviu
  • Comisia de evaluare anuală a activității managerului Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța este compusă din: Gheorghe Georgeta, director executiv adjunct, Direcția financiară- Direcția generală economico-financiară - președinte; Iliuță Ramona, director executiv adjunct, Direcția de Sănătate PubIică a Județului Constanta, membru; Iordache Doru, consilier, Cabinet primar, membru; Lățea Fabiola Iuliana, șef Serviciu audit public intern, membru , un consilier local care urmează să fie desemnat în ședință, membru; Bobeș Laura, șef Serviciu resurse umane, secretar și Drăghici Gabriela, inspector clasa I grad superior, Serviciul resurse umane, secretar
  • Cambrea a câștigat anul trecut concursul pentru funcția de manager al SCBI
  • Aceasta a fost de altfel și singurul candidat
  • Spitalul de Boli Infecțioase Constanța a fost închis la 1 octombrie 2021, după incendiul de la ATI, în urma căruia au murit șapte oameni
  • În februarie 2022 a început să funcționeze o clădire exterioară a Spitalului de Boli Infecțioase, din cartierul Medeea, unde a funcționat un centru de evaluare pentru pacienții COVID
  • Abia în vara anului 2022, Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Constanţa a fost parţial redeschis
  • SCBI avea 160 de paturi înainte de incendiu
  • Acum sunt 80 de paturi funcţionale iar alte 52 de paturi care vor funcţiona în spitalul modular care încă nu este amplasat
 

Procedura de evaluarea anuală a activității managerului Spitalului de Boli Infecțioase Constanța, dr. Claudia Cambrea pentru perioada 16.05.2022 – 31.12.2022 și componența Comisiei de evaluare vor fi aprobate prin vot în ședința Consiliului Local Municipal Constanța din 30 martie a.c.

Evaluarea se desfășoara în două etape: analiza raportului de activitate și susținerea raportului de activitate de către manager în cadrul unui interviu.

În urma evaluării, comisia elaborează un raport asupra rezultatelor obtinute de manager și face recomandări pentru continuarea managementului, respectiv reînnoirea contractului de management.

Rezultatul evaluarii, nota finală și concluziile raportului întocmit de comisia de evaluare sunt aduse la cunostința managerului, în scris.
Comisia de evaluare anuală a activității managerului Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța este compusă din: Gheorghe Georgeta, director executiv adjunct, Direcția financiară- Direcția generală economico-financiară - președinte; Iliuță Ramona, director executiv adjunct, Direcția de Sănătate PubIică a Județului Constanta, membru; Iordache Doru, consilier, Cabinet primar, membru; Lățea Fabiola Iuliana, șef Serviciu audit public intern, membru , un consilier local care urmează să fie desemnat în ședință, membru; Bobeș Laura, șef Serviciu resurse umane, secretar și Drăghici Gabriela, inspector clasa I grad superior, Serviciul resurse umane, secretar.

Comisia de soluționare a contestațiilor pentru evaluarea activității managerului Spitalulul Clinic de Boli Infecțioase Constanța va fi condusă de Merlă Ani Viorica, director executiv, Direcția dezvoltare și fonduri europene, președinte. Din Comisie mai fac parte Moineagu Alina, medic primar epidemiologic, Direcția de Sănătate Publică a Județului Constanța, Dobre Oana, șef Serviciu financiar buget, Direcția financiară, Călin Viorela Mirabela, consilier juridic clasa I grad superior, Biroul legislație, contracte,avize de legalitate și legile proprietății, membru un consilier local care urmează să fie desemnat, membru, Arsene Madalina Denisa, consilier clasa I grad superior, Serviciul resurse umane, secretar și Ciubotariu Adriana, consilier clasa I grad superior, Serviciul resurse umane, secretar.

Vă reamintim, Claudia Cambrea, la acel moment director interimar a câștigat concursul pentru funcția de manager al SCBI, concurs derulat anul trecut în perioada 11.04.2022 - 19.04.2022.

Aceasta a fost de altfel și singurul candidat.


Spitalul de Boli Infecțioase Constanța a fost închis la 1 octombrie 2021, după incendiul de la ATI, în urma căruia au murit șapte oameni.

În februarie 2022 a început să funcționeze o clădire exterioară a Spitalului de Boli Infecțioase, din cartierul Medeea, unde a funcționat un centru de evaluare pentru pacienții COVID.

Abia în vara anului 2022, Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Constanţa a fost parţial redeschis. Atunci a devenit funcţională una dintre secţii, cu o capacitate de 19 paturi în regim de spitalizare continuă, după ce inițial, unitatea medicală fusese redeschisă doar pentru spitalizarea de zi, localizată la demisolul clădirii.

SCBI avea 160 de paturi înainte de incendiu.

Acum sunt 80 de paturi funcţionale iar alte 52 de paturi care vor funcţiona în spitalul modular care încă nu este amplasat.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Claudia Cambrea și-a depus astăzi dosarul pentru concursul de manager al SCBI. Este singurul candidat


 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Câștigătorii finanțărilor nerambursabile de la Consiliul Județean Constanța pentru activităţi nonprofit culturale pentru anul 2023

03 Jun 2023 679

Indicele Transparenței Locale Ce scor a primit Primăria Constanța?

03 Jun 2023 1274

Noul termen pentru finalizarea șantierului de pe Ștefan cel Mare din Constanța este 1 septembrie. Iată ce prevede proiectul tehnic (DOCUMENT)

01 Jun 2023 5116

Investitorii de la Margona MTC, Genesis Concept, Tomis Real Estate și Confort Urban fața în față cu reprezentanții Comisiei de Urbanism a Primăriei Constanța

31 May 2023 716

Contractul încheiat cu Numart MS Kraft SRL pentru restaurarea statuilor și monumentelor istorice din municipiul Constanța, adiționat cu repetiție (DOCUMENTE)

27 May 2023 966

Primăria Constanța cheltuie 540 mii de euro. Comisiile de selecție ale proiectelor non-profit, la secret

25 May 2023 1224

Instalați în același sediu cu ADD Cine sunt membrii fondatori ai Asociației Organizația de Management al Destinației Județul Constanța? (DOCUMENTE)

25 May 2023 1065

După ce a blocat reabilitarea piețelor agroalimentare Griviței și Pescăruș, Chițac le transferă din nou la Administrația Fondului Imobiliar SRL (DOCUMENT)

24 May 2023 4192

Consiliul Local Municipal votează șefii de secţii de la Spitalul de Boli Infecţioase. Iată nominalizările (DOCUMENTE)

23 May 2023 973

Parohia din Veterani rămâne fără o parte din teren E-Distribuție Dobrogea va amplasa postul de tranformare pe pământul dat în folosință bisericii (DOCUMENT)

22 May 2023 872

După ce a avut grijă de propriul buzunar, primarul Chițac a majorat și indemnizațiile consilierilor locali municipali(DOCUMENT)

12 May 2023 1612

Reorganizări în administrația Chițac Viitorii angajați ai Direcției Locuințe Sociale din cadrul DGAS Constanța, obligați să susțină concursuri! În organigramă apar 28 de posturi (DOCUMENTE)

10 May 2023 2650

Constănțeanul supărat Florin Cocargeanu, viceprimar Constanţa - „Vergil Chiţac a decis soarta Creşei nr. 6 de pe Aleea Topolog. În locul ei va fi construită o parcare supraetajată”!

08 May 2023 3400

Ghenele de gunoi vor fi reparate iar locurile de joacă vor fi amplasate începând cu luna iunie Zona reabilitată din cartierul Inel II va beneficia de iluminat LED și camere de supraveghere!

06 May 2023 1001

Cine sunt câștigătorii finanțărilor Consiliului Județean Constanța pentru proiecte și activități non-profit de promovare a sportului de masă?(DOCUMENTE)

06 May 2023 1742