Cine sunt noii administratori ai Regiei Județene de Drumuri și Poduri? Astăzi se încheie și mandatul directorului interimar

  • Consilierii județeni au demarat procedurilor de înființare prin reorganizare a Regiei Autonome Județene de Drumuri și Poduri Constanța în societate comercială pe acțiuni
  • Totodată au fost desemnați până la finalizarea procedurii de selecție și noii administratori : Adrian Labeș, Doru Sauciuc, Cătălin Ciupercă, Sorin Lucian Ionescu și Adrian Gorcea
  • Director general adjunct este Răzvan Zagon
  • Astăzi se încheie și mandatul directorului general interimar, Aurelian Acsinte. Nu se știe dacă acesta va continua sau atribuțiile sale vor fi preluate de directorul general adjunct
 
 
Consilierii judeţeni s-au reunit în şedinţă ordinară. Pe ordinea de zi au fost 17 proiecte de hotărâre.
 
Printre cele mai importante proiecte de hotărâri, au fost cel privind demararea procedurilor de înființare prin reorganizare a Regiei Autonome Județene de Drumuri și Poduri Constanța în societate comercială pe acțiuni.
 
Proiectul a primit un număr de 21 de voturi „pentru”.
 
Prin schimbarea formei juridice de organizare și funcționare a operatorului de regie autonomă în societate comercială nu se modifică principiul de bază avut în vedere la înființarea Regiei, și anume satisfacerea nevoilor comunității locale.

Consilierii județeni au mai aprobat și noii administratori provizorii ai Regiei Autonome Județene de Drumuri și Poduri Constanța.

Având în vedere încetarea de drept a mandatelor actualilor administratori provizorii ai RAJDP Constanța, respectiv în data de 24 iunie 2022, autoritatea tutelară poate face noi desemnări, până la finalizarea procedurii de selecție, conform legislației în vigoare.Astfel, noii administratori fost Adrian Labeș, Doru Sauciuc, Cătălin Ciupercă, Sorin Lucian Ionescu și Adrian Gorcea.

Director general adjunct este Răzvan Zagon.


Foarte important, astăzi se încheie și mandatul directorului general interimar, Aurelian Acsinte.

Nu se știe dacă acesta va continua sau atribuțiile sale vor fi preluate de directorul general adjunct. Administratorii desemnați urmează să ia decizia în ședința Consiliului de Administrație al RAJDP.
 
Protocol CJC – Arhiepiscopia Tomisului
 
Cei 35 de consilieri județeni au aprobat și protocolul de colaborare între Consiliul Județean Constanța și Arhiepiscopia Tomisului.
Prin încheierea acestui Protocol de colaborare, părțile Consiliul Județean Constanța și Arhiepiscopia Tomisului își manifestă intenția de a colabora în reprezentarea și susținerea intereselor comune, în sensul promovării și desfășurării unor activități, acțiuni, programe și proiecte destinate protecției sociale și educaționale, protecția persoanelor dezavantajate, precum și proiecte și acțiuni corelate cu nevoile existente sau care se vor identifica, după caz, la nivelul județului Constanța.

Și tot în ședința de ieri a depus jurământul de ales local, Semiran Abdurefi(USR) care va active în cadrul Comisiei de specialitate pentru Mediu și Agricultură a CJC în mandatul 2020-2024.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Consilierii județeni aprobă procedura prin care Regia de Drumuri și Poduri se transformă în societate pe acțiuni (DOCUMENTE)

Consilierii județeni vot vota un protocol cu Arhiepiscopia Tomisului. Ce prevede acesta? (DOCUMENTE)

 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Dezbatere publică pentru definitivarea strategiei de dezvoltare a județului Constanța pentru perioada 2021-2027 (DOCUMENT)

07 Jul 2022 371

Consilierul local Mihai Ochiuleț (USR), despre lupta surdă dusă cu Felicia Ovanesian pentru proiectul de înființare a unui parc în Constanța

02 Jul 2022 1010

Complex modern la Vaslui. Constanța a optat pentru varianta mai ieftină de bazin olimpic! (DOCUMENTE)

02 Jul 2022 923

Salvate de pandemie și de votul PNL și PSD din CLM Constanța. Turnuri de 15 etaje pe locul fostului restaurant Parc din Mamaia (DOCUMENTE)

01 Jul 2022 2309

Un nou termen pentru spitalul modular. Vergil Chițac - „Până la sfârșitul acestui an, trebuie să fie amplasat și funcțional”!

30 Jun 2022 642

Contractul cu Polaris a fost adiționat! Primarul Chițac se așteaptă ca instanța să decidă cine are dreptate

30 Jun 2022 824

USR Constanța îi arată din nou pisica lui Vergil Chițac - „Primarul ține blocat noul regulament modificat al parcărilor din Constanța”!

29 Jun 2022 912

Consilierii municipali USR vor monitorizare GPS pentru autoturismele ce fac parte din parcul auto al Primăriei Constanța

28 Jun 2022 610

Constănțeanul supărat. Oamenii reclamă că la numărul de telefon afișat la sediul Serviciului Gestionare Cimitire nu răspunde nimeni. Cum explică situația Primăria Constanța?

27 Jun 2022 1161

Se reconfigurează zona Aleea Lupeni. Primăria Constanța propune exproprieri. Este vizat și terenul vândut de Octav Tour SRL pe care un alt investitor vrea să ridice un P+7! (DOCUMENT+ GALERIE FOTO)

27 Jun 2022 5678

Cum se împart finanțările nerambursabile pentru proiectele culturale din bugetul Consiliului Județean Constanța? (DOCUMENT)

25 Jun 2022 1169

Ce spune secretarul Primăriei Ovidiu în legătură cu subevaluarea inițială a unui teren din localitate scos la licitație pentru 99 de ani?

24 Jun 2022 1248

Din aberațiile ședințelor în format videoconferință. CJC a alocat aproape 1.5 milioane de lei unei Asociații al cărui secretar este chiar un consilier județean PNL (DOCUMENTE)

23 Jun 2022 2409

Consilierii județeni aprobă procedura prin care Regia de Drumuri și Poduri se transformă în societate pe acțiuni (DOCUMENTE)

22 Jun 2022 979

Consilierii județeni vot vota un protocol cu Arhiepiscopia Tomisului. Ce prevede acesta? (DOCUMENTE)

21 Jun 2022 995