CJC a găsit rezolvarea. Se înfiinţează o cursă specială pentru elevii de la Lipniţa!

 
Reprezentanţii Asociaţiei Elevilor din Constanţa informau zilele trecute despre o situaţie delicată prin care sunt nevoiţi să treacă zilnic elevii din Lipniţa. „Pentru a ajunge la şcoala din localitatea Băneasa, zeci de copii din comuna Lipniţa sunt nevoiţi să se trezească zilnic la ora 4 dimineaţa şi să meargă pe jos 3 kilometri pentru a ajunge în staţia de unde sunt preluaţi în jurul orelor 5.45 - 5.55, din cauză că există un număr limitat de curse de transport”, se arată într-un comunicat de presă.
 
Potrivit AEC, vinovat pentru această situaţie ar fi Consiliul Judeţean Constanţa, care nu ar fi încheiat contracte cu transportatorii pentru a nu le plăti compensaţii. Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Marius Horia Ţuţuianu, a anunţat ca împreună cu primarul comunei s-a găsit o soluţie pe termen scurt pentru rezolvarea situaţiei.
 
„Pe termen scurt, un operator din zonă va prelua copiii şi-i va duce la şcoală, iar pe termen mediu şi lung, urmează să se modifice traseul şi să se instituie o cursă specială. Ulterior, CJC va organiza şi o licitaţie pentru atribuirea traseului modificat”, a anunţat preşedintele CJ, Marius Horia Ţuţuianu.
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Adrian Ionescu

10 Oct, 2019 12:32

Cursa speciala nu se infiinteaza.Ea rezulta ca urmare a incheierii unui contract de transport intre un beneficiar si un presator de servicii.

Articole asemanatoare

Fondurile europene, o gură de oxigen pentru comunele constănţene Cu bani puţini, căminul cultural de la Lipniţa a intrat în reparaţii

14 Apr 2014 2156