CJC are mere! Din toamnă, elevii din județul Constanța le vor mânca în timpul pauzelor de la școală (documente)

  • Consilierii județeni reuniți în cadrul ședinței ordinare din luna mai a.c., vor aproba asumarea responsabilității organizării și derulării procedurii de atribuire a contractelor/acordului-cadru pentru achiziționarea de fructe-mere pentru elevi
  • Produselor vor fi distribuite în cadrul Programului pentru școli al României în perioada 2017-2023
  • Elevii vor efectua vizite la ferme sau unități de producere a laptelui

Consilierii județeni reuniți în cadrul ședinței ordinare din luna mai a.c., vor aproba asumarea responsabilității de către Consiliul Judetean Constanța a organizării și derulării procedurii de atribuire a contractelor/acordului-cadru pentru achiziționarea de fructe-mere și a contractelor/acordului-cadru de prestare a serviciilor pentru derularea măsurilor educative, la nivelul județului Constanța, în cadrul Programului pentru școli al Romaniei în perioada 2017-2023, vezi secțiunea “documente”.

Astfel, potrivit proiectului de hotărâre, la art.l. se aprobă asumarea responsabilității derulării procedurii iar prin art.2, se aproba distribuirea de fructe - mere, la nivelul județului Constanța, pe perioada derulării programului. Potrivit art.3., la nivelul fiecărui an școlar, se va implementa în mod obligatoriu cel puțin una dintre măsurile educative.

Lista produselor ce vor fi distribuite în cadrul Programului pentru școli al României în perioada 2017-2023 sunt merele iar măsurile educative care însoțesc distribuția produselor, includ, potrivit proiectului: organizarea de vizite la ferme pomicole/legumicole sau la ferme de producere a laptelui și/sau la unități de condiționare, ambalare, depozitare și procesare a fructelor legumelor și/sau la unități de procesare a laptelui, la sediul grupurilor și/sau organizațiilor de producători de fructe și legume și/sau la sediul cooperativelor de producători de fructe, legume și lapte sau la stațiuni de cercetare pormicolă, legumicolă sau de creștere a bovinelor sau la zilele recoltei, expoziții, târguri sau alte evenimente și/sau activități similar.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Universitatea Ovidius Constanța Cine sunt câștigătorii celei de-a XII-a ediție a Sesiunii de comunicări ştiinţifice pentru elevi „Noi şi Economia”.

27 Mar 2024 562

Reprezentanții Centrului militar zonal Constanța continuă activitățile de promovare în școlile din Constanța (GALERIE FOTO)

27 Mar 2024 398

Universitatea Ovidius din Constanța Cine sunt câștigătorii celei de-a IV-a ediții a concursului de discursuri publice „Puterea Cuvintelor”? (FOTO)

27 Mar 2024 408

Învățământ Constanța Liceul Teoretic ”Nicolae Bălcescu” din Medigia, singurul reprezentant al României la competiția mondială Genius Olympiad

27 Mar 2024 625

Cea de-a XII-a ediție a Sesiunii de comunicări știinţifice pentru elevi „Noi și Economia”, la Universitatea Ovidius din Constanţa

27 Mar 2024 337

Polițiștii din Sulina, județul Tulcea, în mijlocul elevilor (Galerie FOTO)

26 Mar 2024 325

O învățătoare de la Școala „Ferdinand“, acuzată că este agresivă cu elevii. Sorin Mihai, șeful ISJ Constanța – „Se va redeschide cercetarea disciplinară!“ (GALERIE FOTO + VIDEO)

26 Mar 2024 2111

IGPR InfotraficTrafic ]ntrerupt pe DN 11

26 Mar 2024 240

Inspectoratul Școlar Județean Constanța 93 de elevi au participat la Olimpiada de Chimie, etapa județeană

23 Mar 2024 1033

Promovarea ofertei educaționale la Colegiul Național Militar „Alexandru Ioan Cuza” Constanța (FOTO)

23 Mar 2024 479

ISU Constanța Reducerea riscului. Educație în situații de urgență pentru copii și elevi (FOTO)

22 Mar 2024 334

Tulcea Pregătire pentru situații de urgență. Elevii Școlii Gimnaziale Greci participă la un exercițiu de evacuare (FOTO)

22 Mar 2024 330

Asociaţia Elevilor din Constanţa a solicitat desfiinţarea examenului de Bacalaureat. Reacția Ministrului Educației, Ligia Deca

21 Mar 2024 489

Polițiștii s-a întâlnit cu mai mulți elevi din Constanța. Iată despre ce au discutat (FOTO)

21 Mar 2024 299

Doliu în lumea politicii românești. S-a stins din viață un fost parlamentar din partidul lui Traian Băsescu

20 Mar 2024 679