CNI va demara lucrările de construire a două creșe în municipiul Constanța. Primăria se ocupă de studii de specialitate

  • CNI a aprobat finanțarea construirii la Constanța a două creșe - una mare și una mică
  • În ședința extraordinară a Consiliului Local de la începutul lunii septembrie a fost aprobată transmiterea în folosință gratuită a unui teren în suprafață de 3.124 mp Direcției Generală de Asistență Socială Constanța, pe bulevardul Aurel Vlaicu
  • Municipalitatea a demarat procedurile pentru realizarea studiilor de specialitate și în momentul în care acestea vor fi gata, le va preda împreună cu terenurile aferente către Compania Națională de Investiții, care va face toate demersurile pentru edificarea clădirilor
  • Dacă toate procedurile vor decurge fără probleme, la începutul anului viitor ar putea fi pusă piatra de temelie a noilor creșe
 
 
Compania Națională de Investiții (CNI) a aprobat finanțarea construirii la Constanța a două creșe - una mare și una mică.
 
În ședința extraordinară a Consiliului Local de la începutul lunii septembrie a fost aprobată transmiterea în folosință gratuită a unui teren în suprafață de 3.124 mp Direcției Generală de Asistență Socială Constanța, pe bulevardul Aurel Vlaicu.
 
 
Acolo urmează să fie construită creșa mare, care va avea 110 locuri, iar creșa mică, de 40 de locuri, va fi ridicată în locul fostei cantine sociale din cartierul Palazu Mare, pe strada Tineretului.
 
Municipalitatea a demarat procedurile pentru realizarea studiilor de specialitate și în momentul în care acestea vor fi gata, le va preda împreună cu terenurile aferente către Compania Națională de Investiții, care va face toate demersurile pentru edificarea clădirilor.
 
Dacă toate procedurile vor decurge fără probleme, la începutul anului viitor ar putea fi pusă piatra de temelie a noilor creșe.
 
Clădirile vor avea, pe lângă sălile în care cei mici vor face primii pași în viața socială, spații verzi generoase, locuri de joacă, săli de mese și bucătării proprii.
 
 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

 

Citește și:

Ministerul dezvoltării, lucrărilor publice și administrației a aprobat construcția a două creșe în municipiul Constanța


 


Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Rectificare de buget la Primăria Constanța. Chițac taie bani de la servicii și dezvoltare publică pentru plata combustibililor și facturilor la energie (DOCUMENT)

20 May 2022 831

Eurovelo 6 „De la Atlantic la Marea Neagră”, va traversa județul Constanța. Consiliul Județean are la dispoziție 40 de zile pentru a identifica terenurile acestui traseu

19 May 2022 2260

Primăria Constanța reajustează prin intermediul Consiliului Local solicitarea formulată către Ministerul Dezvoltării pentru finanțarea construcției bulevardul Madrid

18 May 2022 737

MDLPA oferă fonduri autorităţilor locale. Astăzi de deschide apelul pentru construcţia a peste 5.500 de locuinţe pentru tineri

16 May 2022 704

Ce a constatat Curtea de Conturi a României în urma controlului efectuat la Primăria Nicolae Bălcescu? (DOCUMENT)

16 May 2022 877

Gratuitate pe timpul nopții și abonamente pentru toate zonele. Ce alte modificări va avea Regulamentul parcărilor din municipiul Constanța ?

14 May 2022 9246

Comisia tehnică de amenajarea teritoriului și urbanism se întrunește într-o nouă ședință. Iată ordinea de zi!

12 May 2022 731

Ești elev sau student? Află cum poți face parte din Consiliul Consultativ pentru Probleme de Tineret Constanța!

12 May 2022 550

Camera de Conturi Constanța, acțiune de audit la Primăria Castelu. Care au fost principalele constatări (DOCUMENT)

12 May 2022 713

INCD URBAN-INCERC va realiza auditele energetice pentru blocurile din municipiul Constanța reabilitate termic prin PNRR (DOCUMENTE)

12 May 2022 718

Anghel Saligny sau cum împarți două paie la trei „măgari"? Banii alocați județului Constanța sunt insuficienți. Câte proiecte au depus primăriile? (DOCUMENTE)

10 May 2022 1379

Camera de Conturi Constanța, acțiune de audit la Primăria Medgidia. Care au fost principalele constatări (DOCUMENTE)

09 May 2022 913

Campania „Tu decizi pentru Constanţa“ se desfăşoară și la nivelul Consiliului Județean. USR a depus proiectul de bugetare participativă

07 May 2022 612

PUZ-ul Avantech Cont și solicitări din partea unor companii importante pe ordinea de zi a Comisiei tehnice de amenajare a teritoriului și urbanism a municipiului Constanța

07 May 2022 781

Componența Comisiei care va decide câștigătorii contractelor de delegare a serviciului public de transport persoane în județul Constanța (DOCUMENTE)

05 May 2022 2253