Administratie locala

Comunicat de presă O serie de acţiuni sociale, demarate de Primăria Ovidiu în preajma sărbătorilor de iarnă

Ca în fiecare an, Primăria oraşului Ovidiu s-a pregătit temeinic pentru sărbătorile de iarnă. În primul rând, pe data de 5 decembrie a fost aprins sistemul de iluminat festiv. Frumos amenajat, oraşul Ovidiu arată parcă desprins din poveşti, iar miile de ornamente luminează vesel străzile şi aleile, aducând bucurie în inimile oamenilor. Feeria de lumini şi culori transmite voie bună locuitorilor din oraşul Ovidiu.
 
Administraţia publică locală, reprezentată de primarul George Scupra, va demara o serie de acţiuni sociale ce au ca scop să aducă o bucurie în casele persoanelor nevoiaşe. Astfel, Primăria Ovidiu s-a gândit şi la copiii din oraş şi din satele Poiana şi Culmea, dar şi la beneficiarii Direcţiei de Asistenţă Socială din Ovidiu. Desigur, nici elevii nu au fost uitaţi. Acestora, administraţia publică locală, reprezentată de primarul George Scupra, le-a pregătit mai multe surprize. Între 5 şi 15 decembrie, se acordă tichetele cadou valorice. Acţiunea este desfăşurată prin Direcţia de Asistenţă Socială din Ovidiu, ai cărei reprezentanţi merg la fiecare beneficiar acasă pentru înmânarea tichetelor cadou.
 
Cu ajutorul tichetelor, beneficiarii vor putea achiziţiona bucatele pe care le vor pune pe masă cu ocazia sărbătorilor de iarnă. De asemenea, cu ajutorul sponsorilor, 1.856 de copii din oraşul Ovidiu şi satele Poiana şi Culmea, începând de la grădiniţă până în clasa a XII-a, vor primi pachete cadou, pline cu dulciuri şi fructe. Astfel, în zilele de 14 şi 15 decembrie, administraţia publică locală va distribui pachetele cadou pentru elevii claselor 0-12 de la Liceul Tehnologic „Ion Podaru“.
 
Între 15 şi 19 decembrie, urmează copiii de la grădiniţele din Ovidiu. Aceştia vor fi vizitaţi de Moş Crăciun, care le va aduce pachetele cadou, pline cu jucării şi dulciuri. Moşul va ajunge pe data de 18 decembrie la elevii din satul Poiana. Mai mult, pe data de 5 decembrie au fost acordate bursele de merit copiilor de la Şcoala Gimnazială nr. 2, iar pe data de 19 decembrie urmează să primească bursele de merit elevii şi profesorii cu rezultate deosebite la olimpiadele şi concursurile naţionale de la şcolile din oraşul Ovidiu. Nu în ultimul rând, pe data de 17 decembrie va fi anunţată întâlnirea trimestrială cu „Sfatul bătrânilor“, eveniment ce va fi organizat la Centrul Cultural „Elena Roizen“.

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Primăria Ovidiu susţine sportul Zeci de sportivi, la competiţia oficială la lupte greco-romane „Cupa Ovidiu“ - ediţia I (galerie foto)

08 Apr 2019 455

Bolarzi retractabili în zona peninsulară din Constanţa. Primăria consultă piaţa. Ce sunt aceştia şi cum funcţionează (document)

03 Apr 2019 1747

Ce străzi intră în reabilitare Reamenajarea zonei pietonale din centrul istoric al Constanţei pe mâna unei firme controversate

02 Apr 2019 1160

Primăria orașului Ovidiu, județul Constanța scoate la concurs un post vacant. Ce condiții trebuie îndeplinite

31 Mar 2019 826

Primarul orașului Ovidiu, George Scupra, premiat cu ocazia împlinirii a 25 de ani de la înființarea Asociației Orașelor din România (galerie foto)

26 Mar 2019 514

Primăria Orașului Cernavodă angajează șofer

24 Mar 2019 654

Suită de evenimente culturale dedicate poetului latin Publius Ovidius Naso, organizate de Primăria Ovidiu (galerie foto)

21 Mar 2019 481

Primarul oraşului Ovidiu, George Scupra, la Summitul Partidului Popular European (galerie foto)

18 Mar 2019 980

Primăria orașului Ovidiu caută șef pentru Serviciul Achiziții, Investiții, Programe și Proiecte

06 Mar 2019 482

Lăcaş de cult care seamănă cu o vilă Când va fi oficiată prima slujbă în biserica din staţiunea Mamaia (galerie foto + video)

06 Mar 2019 2005

Primăria orașului Ovidiu, județul Constanța scoate la concurs un post de conducere vacant. Cine poate participa

22 Feb 2019 695

Investiţii noi Primăria Ovidiu cumpără o ambulanţă tip B, un microbuz şi o autospecială de stins incendii (document)

14 Feb 2019 653

Dezvoltarea oraşului Ovidiu, modernizarea infrastructurii și îmbunătăţirea calităţii vieţii, printre priorităţile administraţiei publice locale

13 Feb 2019 1718

Sondaj de opinie Sunteţi mulţumiţi de faptul că zona peninsulară a municipiului Constanţa va deveni pietonală?

11 Feb 2019 1106

Campionat de tenis de masă la amatori, organizat de Primăria Ovidiu, prin Clubul Sportiv Ovidiu (galerie foto)

04 Feb 2019 749