Administratie locala

Comunicat de presă Primarul oraşului Ovidiu, George Scupra - „Vom acorda burse de merit elevilor cu medii mari, dar şi profesorilor“

Elevii au început, pe 11 septembrie, anul de învăţământ 2017-2018, pe aceştia aşteptându-i 35 de săptămâni de şcoală. Festivităţi de deschidere a noului an şcolar s-au desfăşurat în toate unităţile de învăţământ din ţară. Elevii şi cadrele didactice s-au reîntâlnit, după vacanţa de vară, pentru a păşi în continuare pe anevoiosul drum al acumulării cunoştinţelor.     
 
Pentru ca elevii să înveţe în condiţii excelente şi la standarde moderne, administraţia locală din oraşul Ovidiu, condusă de primarul George Scupra, a finalizat lucrările la toate unităţile de învăţământ. Astfel, în noul an şcolar 2017-2018, copiii din grădiniţele şi şcolile din Ovidiu, Poiana şi Culmea beneficiază de toate condiţiile şi dotările necesare, pentru ca actul de învăţământ să se desfăşoară la standarde înalte. Având în vedere faptul că a fost aprobat proiectul de construire a unei şcoli noi în satul Poiana, cursurile elevilor şi ale preşcolarilor se vor desfăşura în Centrul Cultural din localitate. Acesta a fost compartimentat pentru a crea noi clase, cu dotările aferente, astfel încât elevii şi cadrele didactice să înveţe în condiţii optime.
 
Primarul oraşului Ovidiu, George Scupra, a participat, ieri, alături de cadrele didactice, consilieri locali şi reprezentanţi ai Poliţiei Locale, la deschiderea noului an şcolar, la toate unităţile de învăţământ din Ovidiu, dar şi din satele Poiana şi Culmea. „Educaţia este darul cel mai de preţ pe care îl putem oferi copiilor noştri. Ne dorim ca şi în acest an şcolar să dezvoltăm parteneriatul familie - şcoală - administraţie locală, pentru a sprijini copiii în lungul drum al formării lor profesionale, dar şi a personalităţii.

În întâmpinarea acestui demers, şi în acest an, al treilea consecutiv, Primăria Ovidiu va acorda burse de merit pentru elevii cu medii mari, cuprinse între 8,50 şi 10, iar ca noutate, se vor acorda burse de merit şi pentru profesorii cu rezultate notabile la concursuri naţionale şi olimpiade. Îmi exprim convingerea că reprezentanţii administraţiei locale, împreună cu cadrele didactice, vor veni în întâmpinarea nevoilor elevilor, pentru a le facilita drumul spre o educaţie la un nivel modern şi performant. Urez părinţilor un an cu multe satisfacţii din partea copiilor, cadrelor didactice - putere de muncă, iar elevilor - succes şi curaj pentru împlinirea idealurilor“, a declarat primarul George Scupra.

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Primăria orașului Ovidiu, județul Constanța scoate la concurs un post de conducere vacant. Cine poate participa

22 Feb 2019 365

Investiţii noi Primăria Ovidiu cumpără o ambulanţă tip B, un microbuz şi o autospecială de stins incendii (document)

14 Feb 2019 544

Dezvoltarea oraşului Ovidiu, modernizarea infrastructurii și îmbunătăţirea calităţii vieţii, printre priorităţile administraţiei publice locale

13 Feb 2019 1534

Sondaj de opinie Sunteţi mulţumiţi de faptul că zona peninsulară a municipiului Constanţa va deveni pietonală?

11 Feb 2019 940

Campionat de tenis de masă la amatori, organizat de Primăria Ovidiu, prin Clubul Sportiv Ovidiu (galerie foto)

04 Feb 2019 615

Propunerile USR Constanţa privind PUZ-ul Peninsulei „Funiculare din Piaţa Ovidiu către Portul Tomis şi de la Ibis către plaja Modern“

25 Jan 2019 956

Comunicat de presă Zece cupluri din Ovidiu care au împlinit jumătate de secol de căsătorie, premiate

21 Jan 2019 890

Comunicat de presă Străzile din localitatea Poiana, reabilitate şi modernizate. Primăria Ovidiu a atribuit contractul (document)

18 Jan 2019 2261

Fost preşedinte al Comisiei Naţionale de Arheologie „Cineva să-şi asume un proiect pentru Constanţa, în care dezvoltarea centrului istoric să nu mai fie abordată în detrimentul monumentelor istorice!“ (galerie foto+documente)

10 Jan 2019 2122

Licitaţie organizată de Primăria Ovidiu pentru lucrările de conservare, reconstituire şi punere în valoare a Castrului Roman (document)

01 Jan 2019 526

Revelion 2019 Muzică live, dans, umor și un spectaculos show de artificii în Piaţa Ovidiu din Constanţa

31 Dec 2018 1055

Revelion 2019 în Piața Ovidiu! Restricţii de circulaţie în zona peninsulară

27 Dec 2018 1869

Revelion 2019. Cine va urca pe scena din Piaţa Ovidiu din Constanţa?

23 Dec 2018 1718

Copiii din oraşul Ovidiu şi cei din satele Poiana şi Culmea au primit daruri din partea administraţiei publice locale (galerie foto)

22 Dec 2018 667

Primii colindători au ajuns astăzi la Primăria Municipiului Constanța (galerie foto)

13 Dec 2018 393