Concert extraordinar oferit de trupa 3 Sud Est locuitorilor comunei Cumpăna (galerie foto)


La Cumpăna se desfăşoară prima ediţie a Orăşelului Copiilor. La evenimentele organizate de Primăria Cumpăna participă toţi copiii din comuna Cumpăna. Spectacole de teatru, jocuri, momente de magie, animaţie cu mascote şi personaje foarte îndrăgite de copii - toate sunt oferite locuitorilor comunei.


Sâmbătă, 21 decembrie 2019, în aplauzele celor prezenţi, au urcat pe scena lui Moş Crăciun minunaţii elevi ai Şcolii de dans „Laura Dance Studio” din Cumpăna. De asemenea, cei prezenţi au participat la un spectacol de magie, jocuri, animaţie cu mascote şi personaje foarte îndrăgite de copii, susţinut de trupa Amicii, dar şi la un concert extraordinar, live, marca 3 Sud Est.


Săptămâna trecută, Moş Crăciun a sosit la Cumpăna, încărcat cu daruri pentru elevii Liceului Tehnologic „Nicolae Dumitrescu”.
Cei peste 1.400 de elevi ai claselor 0 - XII din cadrul liceului din Cumpăna au primit cadouri din partea Primăriei şi Consiliului Local, în cadrul unui spectacol organizat în sala mare a Casei de Cultură Cumpăna. Sub coordonarea cadrelor didactice, elevii au pregătit un frumos spectacol, în cadrul căruia au cântat colinde, au dansat şi au spus poezii.


"Mulţumesc copiilor, cadrelor didactice, părinţilor şi tuturor celor care s-au implicat şi au susţinut acest spectacol. Felicitări tuturor participanţilor! Dragi elevi, să aveţi parte de un an 2020 rodnic în note bune, în rezultate frumoase, dar şi în experienţe umane definitorii pentru formarea voastră ca oameni. Stimaţi părinţi, vă îndemnăm să rămâneţi şi în continuare parteneri reali în activitatea şcolii, spre binele copiilor noştri. Onoraţi profesori, vă asigurăm de profundul nostru respect şi vă dorim succes în munca dumneavoastră de a-i învăţa pe aceşti copii încrezători să fie oameni!", a transmis primarul comunei Cumpăna, ec. Mariana Gâju, tuturor celor prezenţi în sală.


Citeşte şi:

Moş Crăciun a sosit la Cumpăna, încărcat cu daruri pentru elevii Liceului Tehnologic „Nicolae Dumitrescu” (galerie foto)

Proiectul „Dăruim magie din bucătărie“, la Cumpăna Copii şi bătrâni s-au bucurat de colinde şi de venirea lui Moş Crăciun (galerie foto)


Daruri de Crăciun, la Cumpăna Primarul Mariana Gâju - „Este o tradiţie să avem grijă de cei care au nevoie de sprijin, de mângâiere şi dărnicie“ (galerie foto + video)

Daruri pentru persoane nevoiaşe, oferite în prag de Crăciun de Primăria şi Consiliul Local Cumpăna


 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Declarații de avere Constanța Sorin - Daniel Nicolae, secretar general la Primăria Cumpăna, averea și interesele (DOCUMENTE)

17 Apr 2024 481

Primul transport de mobilier Dotări pentru unitățile de învățământ din Cumpăna, județul Constanța. Un pas important în educație (FOTO)

13 Apr 2024 815

CS Victoria Cumpăna Luptătoarea Ioana Lorelay Jinga a urcat pe podium la Cupa României (GALERIE FOTO)

12 Apr 2024 830

Primăria Cumpăna, județul Constanța, demarează proiectul „Consolidare, Extindere, Modernizare, clădire corp A – Liceul Tehnologic Nicolae Dumitrescu, Cumpăna”

09 Apr 2024 539

Comunitatea musulmană a comunei Cumpăna a participat la tradiționala Cină de Iftar – Masa Prieteniei

08 Apr 2024 583

Primăria Cumpăna, județul Constanța, dezvoltă un parc industrial în zona de vest

27 Mar 2024 669

CS Victoria Cumpăna Gimnastele, peste 20 de medalii în Serbia, la „Trophy of Novi Sad“. „Continuați să atingeți stelele!“ (GALERIE FOTO)

25 Mar 2024 732

Primăria Comunei Cumpăna închiriază un spațiu cu destinaţia desfăşurării unor activităţi medicale

23 Mar 2024 602

Locuri de muncă Constanța Primăria comunei Cumpăna angajează îngrijitor copii. Detalii

15 Mar 2024 710

Locuri de muncă Constanța Primăria Cumpăna angajează. Detalii

15 Mar 2024 865

Constanța Continuă lucrările la Centrul Civic din comuna Cumpăna

14 Mar 2024 841

Eveniment de gală la Restaurant Zorile Primăria Cumpăna organizează o petrecere dedicată femeilor din localitate! (GALERIE FOTO+VIDEO)

08 Mar 2024 933

Știri Constanța Parteneriatul ”Cumpăna Verde” debutează cu activități de plantare puieți de copaci la Cumpăna (FOTO+VIDEO)

07 Mar 2024 620

Asfalt Dobrogea SRL a bătut palma cu Primăria Cumpăna. O parcare nouă va fi executată în zona blocurilor ANL (DOCUMENT)

29 Feb 2024 691

Știri Constanța Un pas important pentru învățământul din Cumpăna. Contract semnat pentru furnizarea de mobilier, materiale didactice și echipamente digitale

27 Feb 2024 723