Consilierii judeţeni la raport Atanasie Teodorescu a trecut în capitolul „realizări“ participarea la Ziua Recoltei (document)

Înăuntrul conştiinţei consilierilor judeţeni pare că s-a trezit, deodată, simţul de răspundere. Aleşii judeţeni s-au gândit să spună ce au făcut pentru electorat în anul 2014 şi să prezinte în detaliu activităţile lor din anul precedent. Deşi este o premieră pentru consilierii judeţeni depunerea acestui raport de activitate, potrivit Legii Administraţiei Publice Locale, art. 51, alin. 4, „fiecare consilier local, precum şi viceprimarul sunt obligaţi să prezinte un raport anual de activitate, care va fi făcut public prin grija secretarului“. Interesant este că abia anul acesta şi-au amintit de această obligaţie. Să fie conştiinţa „de vină“ sau doar apropierea vertiginoasă a scrutinului electoral local de anul viitor?

Până una-alta, nouă consilieri judeţeni au depus un astfel de raport de activitate aferent anului 2014, adică anul în care şi-au desfăşurat activitatea mai mult în absenţa lui Nicuşor Constantinescu. Până ieri, cei nouă curajoşi erau: Mihaela Andrei, Doina Eufrosina Carp, Florian Constantin, Marian Cruşoveanu, Gheorghe Măndilă, Baiazid Memiş, Cornel Panait, Ecaterina Prodan şi Atanasie Teodorescu. 

În ediţia de astăzi, vă prezentăm raportul de activitate pe anul 2014 al lui Atanasie Teodorescu. Acesta menţionează în raportul său de mandat pe anul 2014 că a participat la 12 şedinţe de Consiliu Judeţean, dintre care 4 extraordinare şi 8 ordinare, cuantinficând şi 302 proiecte de hotărâre dezbătute şi aprobate, inclusiv în Comisia de specialitate pentru agricultură, dezvoltare rurală şi industrie din care face parte.
În calitate de consilier judeţean, Atanasie Teodorescu menţionează că a avut contacte cu autorităţi publice locale, menţinând legătura cu primarii din judeţ în vederea soluţionării problemelor Iocale. „În acest sens, elementele definitorii ale deciziilor promovate în calitate de consilier judeţean au oglindit responsabilitate, răspundere asumată, disponibilitate în rezolvarea problemelor, transparenţă decizională, deschidere către cetăţean, promovarea doleanţelor acestuia şi susţinerea cetăţeanului, pentru a servi prompt şi competent comunitatea locală“, explică acesta în raportul depus luna trecută.
Una dintre activităţile la care a participat în calitate de consilier judeţean a fost Programul de susţinere a Învâţământului preşcolar, clasele 0-VIII din mediul rural al judeţului Constanţa, în mai multe comune din judeţul Constanţa.
 
De asemenea, acesta expune că a luat parte la ceremoniile de depunere de coroane la Monumentul Eroilor „Mircea cel Bătrân“ din cadrul Cimitirului Internaţional de Onoare de la Mircea Vodă, la Cimitirul Central Constanţa, la Monumentul Independenţei din parcul de la Casa de Cultură Constanţa şi la Monumentul Reginei Elisabeta a României (Carmen Sylva) de pe Faleza Cazino Constanţa, dar şi la zilele aniversare ale localităţilor Cumpăna, Negru Vodă, Saraiu, Chirnogeni, Mihail Kogălniceanu şi Ovidiu.
În timpul anului 2014, acesta a participat şi la întâlniri cu cetăţenii localităţilor Cumpăna, Grădina, Mihail Kogălniceanu, Hârşova, Negru Vodă, Chirnogeni şi Ovidiu, unde a fost şi membru al juriului la Festivalul „Elena Roizen“, la fel ca şi la Festivalul „Dan Moisescu“ de la Topalu. Tot la Ovidiu, Atanasie Teodorescu spune că a participat la festivitatea de premiere organizată în cinstea micilor jucători din echipa de rugby a oraşului Ovidiu.
 
Printre „realizările“ anului 2014 din mandatul său, alesul judeţean a trecut şi participarea la Sărbătoarea Recoltei şi a Vinului Dobrogean de la Pavilionul Expoziţional Constanţa.
 
Raportul de mandat pe anul 2014 al lui Atanase Teodorescu poate fi consultat şi în secţiunea „Documente“.
 
Citeşte şi:
Spaţiu comercial şi casă la Ovidiu: Averea şi interesele consilierului judeţean PSD Atanasie Teodorescu

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Evoluţia averilor în CJ Constanţa Avantajele unui mandat de consilier judeţean (documente)

22 Jun 2016 3638

Noile declaraţii de avere ale aleşilor din CJC Agoniseala lui Atanasie Teodorescu, un consilier cu tradiţie (documente)

01 Aug 2014 2566