Consilierii județeni Răzvan Filipescu și Vasile Rizea, de la PRO România, și-au depus rapoartele de activitate (DOCUMENTE)

  • Alți doi aleși județeni de la PRO România și-au publicat rapoartele de activitate
  • Răzvan Filipescu este președintele Comisiei pentru Mediu și Agricultură de la nivelul CJC
  • În raportul de activitate pentru primul an de mandat, Filipescu notează susținerea unor inițiative, precum: modernizarea, extinderea oborului din General Scărișoreanu sau înființarea unui sat pescăresc în zona Ghindărești, metode de prevenire a bullyingului în insituțiile de învățământ din județ sau amplasarea de limitatoare de viteză în zonele turistice și cu traffic greu
  • Vasile Rizea este cel de-al doilea ales județean care și-a depus raportul de activitate după primul an de mandate
 

 
În conformitate cu prevederile art. 51, alin. 4 din Legea nr. 215/2001, cu modificările şi completările ulterioare, fiecare ales local şi judeţean, respectiv primar/viceprimar sau preşedinte de consiliu judeţean/vicepreşedinte de CJ este obligat să prezinte un raport anual de activitate, care va fi afişat public pe site-ul instituţiei.

Între timp, alți doi aleși județeni de la PRO România și-au publicat rapoartele de activitate, vezi secțiunea „documente".

Răzvan Filipescu este președintele Comisiei pentru Mediu și Agricultură de la nivelul CJC.

În raportul de activitate pentru primul an de mandat, Filipescu notează prezenta la ședințele de Consiliu dar și la cele ale Comisiei de Specialitate și susținerea unor inițiative, precum: modernizarea, extinderea oborului din General Scărișoreanu sau înființarea unui sat pescăresc în zona Ghindărești, metode de prevenire a bullyingului în insituțiile de învățământ din județ sau amplasarea de limitatoare de viteză în zonele turistice și cu traffic greu.

Raportul integral poate fi studiat în secțiunea „documente”.

Vasile Rizea este cel de-al doilea ales județean care și-a depus raportul de activitate după primul an de mandat.

Acesta activează în Comisia pentru Sănătate și Protecție Socială și a notat în raportul de activitate că a organizat audiențe cu cetățenii și a participat la toate ședințele de Consiliu Județean de la preluarea mandatului, vezi secțiunea „documente”.


 
PRECIZĂRI:


Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Aleșii USR PLUS Carmen Dumitrescu și Romeo Stavăr-Vergea și-au depus rapoartele de activitate (DOCUMENTE)
 
CLM Constanţa. Alți doi consilieri locali şi-au depus rapoartele de activitate (DOCUMENTE)
Doi consilieri locali PSD din CLM Constanța și-au depus raportul de activitate (documente)

CLM Constanţa. Doi consilieri locali de la PSD şi un altul de la PNL şi-au depus rapoartele de activitate (documente)
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Consiliul de Administrație al Complexului Muzeal de Științe ale Naturii va avea un nou președinte. Cine a primit atribuții de director științific?

28 May 2022 740

Când se întrunește Comisia de estetică urbană și ce proiecte sunt pe ordinea de zi?

28 May 2022 579

Consiliul Local Municipal înființează un nou SRL care va prelua activele Electrocentrale Constanța SA și centralele de bloc (DOCUMENT)

28 May 2022 825

USR Constanța, acuzații grave. Un proiect de CLM „a fost strecurat mișelește de primarul Chițac. Constănțenii s-ar putea trezi cu o stradă chiar pe taluzul plajei Modern“! (DOCUMENTE)

27 May 2022 1928

Consilierii locali constănțeni, chemați să aprobe noi repartiții în blocurile ANL. Cine sunt beneficiarii? (DOCUMENT)

26 May 2022 672

Bugetarea participativă la nivelul județului Constanța nu a primit votul aleșilor județeni. Se cere o analiză mai atentă și aprofundată

26 May 2022 626

Consilierii locali constănțeni sunt chemați să respingă Planul Urbanistic Zonal inițiat de investitorul Ion Maticiuc în zona Pescărie, stațiunea Mamaia

25 May 2022 902

Fotbalul și oina primesc fonduri publice nerambursabile de la Consiliul Județean Constanța (Document)

23 May 2022 792

Președintele CJC are un nou reprezentant în Consiliul de Administrație al Complexului Muzeal de Științe ale Naturii (Document)

23 May 2022 773

Rectificare de buget la Primăria Constanța. Chițac taie bani de la servicii și dezvoltare publică pentru plata combustibililor și facturilor la energie (DOCUMENT)

20 May 2022 1033

Eurovelo 6 „De la Atlantic la Marea Neagră”, va traversa județul Constanța. Consiliul Județean are la dispoziție 40 de zile pentru a identifica terenurile acestui traseu

19 May 2022 3414

Primăria Constanța reajustează prin intermediul Consiliului Local solicitarea formulată către Ministerul Dezvoltării pentru finanțarea construcției bulevardul Madrid

18 May 2022 875

MDLPA oferă fonduri autorităţilor locale. Astăzi de deschide apelul pentru construcţia a peste 5.500 de locuinţe pentru tineri

16 May 2022 781

Ce a constatat Curtea de Conturi a României în urma controlului efectuat la Primăria Nicolae Bălcescu? (DOCUMENT)

16 May 2022 977

Gratuitate pe timpul nopții și abonamente pentru toate zonele. Ce alte modificări va avea Regulamentul parcărilor din municipiul Constanța ?

14 May 2022 9520