Consilierii locali municipali au respins vânzarea unui teren situat în municipiul Constanța (documente)

Consiliul local al municipiului Constanța s-a reunit astăzi în ședință ordinară, în sala "Remus Opreanu" a Consiliului Județean Constanța. În sală au fost prezenți 26 de aleși locali.
Pe ordinea de zi au fost 41 de proiecte. Cu excepția proiectului de hotârâre cu nr.40, toate celelalte au fost adoptate, chiar dacă în cazul unora dintre ele, în special  ale PUZ-urilor, aleșii locali PNL au votat împotrivă sau s-au abținut de la vot.
Proiectul care nu a întrunit numărul necesar de voturi făcea referire la vânzarea unui teren situat în municipiul Constanța, aleea Universității nr. 44A, în suprafață de 150 mp, care constituie proprietate privată a municipiului Constanța, cu situația juridică clarificată.
În expunerea de motive, vezi secțiunea documente – se specifică faptul că prin vânzarea terenului, municipiul Constanța va încasa integral prețul de vânzare ce va fi stabilit prin raport de evaluare întocmit de firma de evaluare autorizată ANEVAR, aflată sub contract de prestări servicii cu municipiul Constanța.
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.