Consilierii municipali USR vor monitorizare GPS pentru autoturismele ce fac parte din parcul auto al Primăriei Constanța

  • Consilierii municipali USR au depus un proiect pentru achiziționarea unui sistem de monitorizare GPS și a consumului de carburant a tuturor autoturismelor ce fac parte din parcul auto al Primăriei Constanța
  • Printr-un astfel de sistem se va putea realiza monitorizarea în timp real al fiecărui autoturism dar și alimentările de carburant și costurile aferente
 

 
În vederea transparentizării și eficientizării cheltuirii banului public, consilierii municipali USR au depus un proiect pentru achiziționarea unui sistem de monitorizare GPS și a consumului de carburant a tuturor autoturismelor ce fac parte din parcul auto al Primăriei Constanța.

Aceștia susțin că sistemul prezintă mai multe avantaje dovedite deja în cadrul companiilor private, cât și în alte administrații publice din țară, unde au fost implementate cu succes, cum este cazul primăriilor din Oradea, Arad sau Câmpulung.

Printr-un astfel de sistem se va putea realiza monitorizarea în timp real al fiecărui autoturism, consumul de carburant, kilometri parcurși sau orele de funcționare, localizarea pe hartă a fiecărui autoturism și afișarea în timp real a vitezei de deplasare dar și alimentările de carburant și costurile aferente.

Dacă va fi acceptat, proiectul urmează să ajungă în dezbatere la comisiile de specialitate ale CLM și ulterior, în plen pentru votul final.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Cum răspunde USR Constanța la declarațiile primarului în legătură cu regulamentul parcărilor

 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cum va arăta Centrul pentru „Sănătatea mamei și copilului“ din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa (DOCUMENTE)

10 Aug 2022 738

Primăria a eliberat autorizația de construire și amenajare de șantier, dar lucrările nu vor începe prea curând. Ce presupune investiția „Perdea verde” din zona de sud a municipiului Constanţei (DOCUMENT)

09 Aug 2022 3740

Biletul unic de vizitare a instituţiilor culturale subordonate Consiliului Judeţean Constanţa

07 Aug 2022 794

Un nou șantier în municipiul Constanța? Artera rutieră va face legătura între Soveja și B-dul Aurel Vlaicu

04 Aug 2022 9980

Credit guvernamental pentru spitalul regional Constanța

04 Aug 2022 1107

Cât va costa noul stadion din Constanța vs arenele construite de Compania Națională de Investiții? (DOCUMENTE)

04 Aug 2022 3462

Dispar alte locuri de parcare. Ce planuri are Primăria Constanța pentru bulevardul Mamaia?

02 Aug 2022 3449

Câți bani au fost colectați din plata taxelor de parcare în Constanța și Mamaia până la introducerea gratuității pe timpul nopții? (DOCUMENTE)

30 Jul 2022 6364

Ștefan cel Mare, proiect la cheie, cu multe probleme în teren! Tronsonul cuprins între IG Duca și Ștefan Mihăileanu va fi betonat (GALERIE FOTO +VIDEO)

28 Jul 2022 3833

Rapoartele prezentate de instituții constănțene în cadrul Colegiului Prefectural

27 Jul 2022 498

Au fost aprobate rectificările de buget la instituțiile subordonate Consiliului Județean Constanța

27 Jul 2022 602

Proiectul imobiliar din stațiunea Mamaia al firmei Simca Dor SRL, pe ordinea de zi a Comisiei de Urbanism a Primăriei Constanța

26 Jul 2022 741

Unde vor fi amplasate primele panouri publicitare potrivit noului Regulament adoptat de Consiliul Local Constanța?

26 Jul 2022 1026

Ce se va întâmpla cu Palatul Copiilor din Constanța? Anunțul inspectorului școlar general, Sorin Mihai!

25 Jul 2022 1516

Parcul Rotterdam din Faleză Nord devine domeniu public al municipiului Constanța. Primăria vrea să-l amenajeze (DOCUMENTE)

25 Jul 2022 2772