Consilierul a făcut diligenţe pentru a nu fi închisă „Casa Soarelui“. Şi-a prezentat raportul de activitate Florin Goidea activează în Comisia de sănătate a CJC (document)

Consilierul judeţean Florin Goidea, reprezentant al Partidului Mişcării Populare, şi-a prezentat raportul de activitate pentru perioada iunie 2016 - octombrie 2017, în conformitate cu prevederile art. 51, alin. 4 din Legea nr. 215/2001. Goidea susţine că a participat la toate şedinţele ordinare ale Consiliului Judeţean Constanţa.
 
Alesul PMP face parte din Comisia de sănătate şi protecţie socială şi este reprezentantul CJC în cadrul Grupului de Acţiune Locală Constanţa Centru. De asemenea, acesta este membru în cadrul Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică şi membru în Colegiul Director al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului.

Activitatea din Comisia de sănătate şi protecţie socială

„Am participat la toate şedinţele de comisie şi am verificat absolut toate proiectele pe care le-am avizat, iar când a fost cazul unor neclarităţi, am solicitat explicaţii responsabililor din cadrul CJC sau conducătorilor unităţilor subordonate pentru clarificarea situaţiilor. Am studiat amănunţit toate bugetele instituţiilor subordonate CJC şi care făceau obiectul comisiei menţionate, chiar dacă aceste bugete erau deja aprobate de Comisia buget-finanţe. Am convocat Comisia de sănătate şi protecţie socială în şedinţe ordinare şi extraordinare nu numai în incinta CJC, ci şi în cadrul unităţilor subordonate CJC, respectiv Spitalul Judeţean de Urgenţă şi DGASPC“, notează Florin Goidea în raportul de activitate.
 
Consilierul judeţean susţine că în ultimul an a fost permanent în contact cu managerul Spitalului Judeţean, prin întâlniri săptămânale şi lunare, participând la şedinţe de lucru privind rezolvarea marilor probleme ale spitalului. „Am acţionat şi am reuşit repartizarea către Secţia de Oncologie a două saloane, pentru tratamentul ambulatoriu, precum şi dotarea acestor saloane cu mobilier specific, necesar bolnavilor pentru tratamentul ambulatoriu. Am militat împreună cu membrii comisiei pentru urgentarea rezolvării problemei cu radioterapia din cadrul Spitalului Judeţean şi am început împreună cu membrii comisiei iniţierea unui proiect, pentru realizarea unei secţii de psihiatrie infantilă, în cadrul Secţiei Psihiatrie a Spitalului Judeţean. Suntem în faza de concretizare a proiectului pentru a fi înaintat CJC“, mai afirmă Florin Goidea.
 
Alesul este printre puţinii reprezentanţi ai autorităţii judeţene care au făcut diligenţe pentru a nu fi închisă „Casa Soarelui“, alături de parlamentarul PMP de Constanta Robert Turcescu, care a făcut o interpelare către ministrul Sănătăţii în vederea găsirii de soluţii pentru rezolvarea problemei îngrijirii paliative în judeţul Constanţa.
 
În calitate de membru al Colegiului Director al DGASPS, Florin Goidea arată, în raportul de activitate din perioada iunie 2016 - octombrie 2017, că a participat Ia toate şedinţele, unde s-au discutat problemele bugetului unităţii, salarizare, probleme curente. „Am vizitat, împreună cu Mariana Belu, secretarul general al CJC, direct responsabil pentru DGASPC, centrele de îngrijire şi plasament din judeţul Constanţa, pentru a putea cunoaşte realităţile din teren şi modul de acţiune şi a putea ajuta în caz de nevoie. Am căutat soluţii, împreună cu managementul DGASPC, pentru rezolvarea problemei înfiinţării centrului de primire minori şi am depus prin intermediul parlamentarului PMP de Constanţa Robert Nicolae Turcescu mai multe amendamente la legea bugetului de stat care vizau finanţarea şi întreţinerea domeniului sanitar“, a scris în raportul de activitate consilierul PMP.
 
În calitate de membru ATOP, acesta a participat la şedinţele teritoriale în judeţ, pentru aflarea şi rezolvarea pe cât posibil a problemelor ce ţin de ordine publică, siguranţa cetăţeanului, a şcolilor şi a elevilor, prevenirea actelor de delincvenţă, consumul de droguri.
Totodată, Goidea a avut mai multe luări de poziţii în cadrul şedinţelor CJC, cum a fost şi cazul proiectului Capidava, unde acesta a solicitat ca raportul comisiei LIMES să fie verificat, astfel încât să nu se piardă investiţia.
 
Raportul de activitate integral poate fi consultat în secţiunea „Documente“.
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Curtea de Apel Constanța, la bilanț! Dosare peste media pe țară, calificativul „foarte eficient“ la durata medie de soluționare și „satisfăcător“ la termenul de redactare (DOCUMENT)

15 Mar 2024 669

Raport de activitate 2023 Care au fost cele mai grave situații în care Avocatul Poporului, Biroul Teritorial Constanța s-a autosesizat?! Ce recomandări s-au formulat?

07 Mar 2024 716

Consilierul județean Răzvan Filipescu de la PRO România și-a depus raportul de activitate pentru 2023 (DOCUMENTE)

21 Jan 2024 1034

Alți doi consilieri locali PSD din Consiliul Local Municipal Constanța și-au depus rapoartele de activitate (DOCUMENTE)

18 Jan 2024 910

Activează în Comisia pentru învățământ Consilierul local municipal PSD, Irinela Nicolae și-a prezentat raportul de activitate pentru anul 2023 (DOCUMENT)

17 Jan 2024 856

Un vulcan a erupt pe o insulă! Nivelul de alertă de activitate vulcanică a fost ridicat

13 Jan 2024 806

LIVE TEXT Conferință de presă la Prefectura Constanța. Mai multe instituții au prezentat raportul activităților (GALERIE FOTO+VIDEO)

27 Sep 2023 1215

Consilierii locali municipali , chemați să aprobe activitatea de administrare a CT BUS SA pentru semestrul I din 2023 (DOCUMENT)

26 Sep 2023 785

Știri Constanța Vicepreședinte Consiliul Județean, Stelian Gima și-a depus raportul de activitate (DOCUMENT)

10 Sep 2023 2519

Știri Constanța Conferința de presă pentru a marca încheierea primelor trei luni de activitate ale "Drumuri Județene Constanța" SA (FOTO +VIDEO)

01 Sep 2023 1375

Echipajele MAI, activitate de vârf în penultima zi din minivacanta de Sf. Maria. Sute de permise, reținute în ultimele 24 de ore

15 Aug 2023 858

Poliția Română Sute de permise de conducere, ridicate în doar 24 de ore!

03 Aug 2023 749

Mii de nereguli depistate de polițiști în ultimele 24 de ore! Cât valoarează amenzi cumulate

01 Aug 2023 728

Poliția de Frontieră, 28 iulie Ce s-a întâmplat la granițele României în ultimele 24 de ore?

28 Jul 2023 712

Traficul de granițele României în prima jumătate a anului 2023! Care este cea mai „populară“ metodă folosită pentru trecerea ilegală

27 Jul 2023 956