Consiliul Județean Constanța recrutează un consilier de etică, cu rol în prevenirea încălcării normelor de conduită. Ce condiții trebuie să îndeplinească candidații? (documente)

  • Șeful CJ Constanța și Emilia Georgeta Țuțui, director general al Direcției Generale Economico- Financiare vor organiza interviul de evaluare a candidaților
  • Dosarele de candidatură de depun în perioada 1 -10 .11.2021, la Serviciul resurse umane și salarizare din cadrul CJC
  • Se poate înscrie la concurs, funcționarul public defintiv care ocupă o funcție publică cl. I, cu studii superioare în domeniu, are probitate morală recunoscută, prezintă diponibilitate pentru îndeplinirea funcției, nu i-a fost aplicată de-a lungul activității nicio sancțiune disciplinară, nu a fost cercetat disciplinar și nici urmărit penal și nu se află în situații de incompatibilitate
  • Consilierul de etică este desemnat pentru o perioadă de 3 ani prin dispoziția președintelui CJC
 
 
Președintele CJC, Mihai Lupu a semnat dispoziția nr. 513/26.10.2021 privind aprobarea procedurii de desemnare a consilierului de etică în cadrul aparatului de specialitate al Consiliului Județean Constanța.

Potrivit dispoziției, vezi secțiunea „documente”, șeful CJ și Emilia Georgeta Țuțui, director general al Direcției Generale Economico- Financiare vor organiza interviul de evaluare a candidaților.

Dosarele de candidatură de depun în perioada 1 -10 .11.2021, la Serviciul resurse umane și salarizare din cadrul CJC.

Dosarul candidaților trebuie să cuprindă scrisoare de intenție, copie a diplomei de studii(n.r. licență) și copie a actului administrativ de numire a funcționarului public în funcția publică deținută.

Se poate înscrie la concurs: funcționarul public defintiv care ocupă o funcție publică cl. I, cu studii superioare în domeniu, are probitate morală recunoscută, prezintă diponibilitate pentru îndeplinirea funcției, nu i-a fost aplicată de-a lungul activității nicio sancțiune disciplinară, nu a fost cercetat disciplinar și nici urmărit penal și nu se află în situații de incompatibilitate.

Consilierul de etică este desemnat pentru o perioadă de 3 ani prin dispoziția președintelui CJC în vederea respectării, monitorizării și prevenirii încălcării principiilor și normelor de conduită ale funcționarilor publici din cadrul instituției, potrivit art.452 din Codul Administrativ.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 

Citește și:

Președintele CJ Constanța, Mihai Lupu și-a făcut echipa. Și-a desemnat consilierii personali, pe administratorul județului dar și pe șeful Corpului de Control (documente)


Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Rectificare de buget la Primăria Constanța. Chițac taie bani de la servicii și dezvoltare publică pentru plata combustibililor și facturilor la energie (DOCUMENT)

20 May 2022 832

Eurovelo 6 „De la Atlantic la Marea Neagră”, va traversa județul Constanța. Consiliul Județean are la dispoziție 40 de zile pentru a identifica terenurile acestui traseu

19 May 2022 2299

Primăria Constanța reajustează prin intermediul Consiliului Local solicitarea formulată către Ministerul Dezvoltării pentru finanțarea construcției bulevardul Madrid

18 May 2022 737

MDLPA oferă fonduri autorităţilor locale. Astăzi de deschide apelul pentru construcţia a peste 5.500 de locuinţe pentru tineri

16 May 2022 704

Ce a constatat Curtea de Conturi a României în urma controlului efectuat la Primăria Nicolae Bălcescu? (DOCUMENT)

16 May 2022 877

Gratuitate pe timpul nopții și abonamente pentru toate zonele. Ce alte modificări va avea Regulamentul parcărilor din municipiul Constanța ?

14 May 2022 9249

Comisia tehnică de amenajarea teritoriului și urbanism se întrunește într-o nouă ședință. Iată ordinea de zi!

12 May 2022 731

Ești elev sau student? Află cum poți face parte din Consiliul Consultativ pentru Probleme de Tineret Constanța!

12 May 2022 551

Camera de Conturi Constanța, acțiune de audit la Primăria Castelu. Care au fost principalele constatări (DOCUMENT)

12 May 2022 713

INCD URBAN-INCERC va realiza auditele energetice pentru blocurile din municipiul Constanța reabilitate termic prin PNRR (DOCUMENTE)

12 May 2022 718

Anghel Saligny sau cum împarți două paie la trei „măgari"? Banii alocați județului Constanța sunt insuficienți. Câte proiecte au depus primăriile? (DOCUMENTE)

10 May 2022 1379

Camera de Conturi Constanța, acțiune de audit la Primăria Medgidia. Care au fost principalele constatări (DOCUMENTE)

09 May 2022 913

Campania „Tu decizi pentru Constanţa“ se desfăşoară și la nivelul Consiliului Județean. USR a depus proiectul de bugetare participativă

07 May 2022 612

PUZ-ul Avantech Cont și solicitări din partea unor companii importante pe ordinea de zi a Comisiei tehnice de amenajare a teritoriului și urbanism a municipiului Constanța

07 May 2022 781

Componența Comisiei care va decide câștigătorii contractelor de delegare a serviciului public de transport persoane în județul Constanța (DOCUMENTE)

05 May 2022 2253