Consiliul Județean Constanța reia licitațiile pentru reabilitarea Teatrului de Vară din stațiunea Mamaia

  • Valoarea estimată a achiziţiei este de 17.000 lei fără TVA
  • Termenul limită de depunere a ofertelor este 08.12.2022, ora 12:00
  • Consiliul Județean Constanța a obținut în iulie a.c. certificatul de urbanism nr. 1696 pentru reabilitarea și modernizarea Teatrului de Vară din stațiunea Mamaia
  • Pe scena sa s-au născut multe stele ale muzicii românești, fie ea ușoară sau populară. Festivalurile de la Mamaia au lansat tineri artiști și hituri care și acum mai sunt fredonate
  • Prin 2014, autoritățile luau în calcul demolarea teatrului
  • Fostul președinte al Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu anunța în 2019 că Teatrul de Vară din Mamaia intră într-un amplu program de reabilitare
  • Asta după ce cheltuise pe expertiza tehnică aproape un milion de euro
  • Licitația din 2021 a fost anulată
 
 
 
Consiliul Județean Constanța achiziționează servicii de verificare tehnică a documentațiilor tehnico-economice faza DALI pentru obiectivul: „Reabilitare și modernizare Teatru de Vară Mamaia”.
 
La procedura de achiziție directă pot participa toţi operatorii economici interesaţi indiferent dacă aceştia deţin sau nu cont în SEAP.
 
Operatorii economici interesați, vor transmite ofertele la adresa de e-mail: licitatii@cjc.ro cu scrisoare de înaintare, conform Formular nr. 1 din Secţiunea Formulare, în care se va preciza obiectul achiziţiei pentru care se ofertează sau la Registratura Consiliul Judeţean Constanţa.
 
Valoarea estimată a achiziţiei este de 17.000 lei fără TVA.
 
Termenul limită de depunere a ofertelor este 08.12.2022, ora 12:00.
 
Neprezentarea ofertei financiare sau a propunerii tehnice, conduce la respingerea ofertei.
 
Consiliul Județean Constanța a obținut în iulie a.c. certificatul de urbanism nr. 1696 pentru reabilitarea și modernizarea Teatrului de Vară din stațiunea Mamaia.

 
Documentul a fost solicitat de către Consiliului Județean Constanța a fost eliberat de Primăria Constanța și are o valabilitare de 24 de luni.
 

Teatrul de Vară din stațiunea Mamaia a fost inaugurat în anul 1963 iar astăzi se află în paragină.
 
Situat în zona Perla, teatrul de vară din Mamaia a avut o reputație bună de-a lungul anilor. A găzduit, veri la rând, festivaluri după festivaluri, seri la rând, spectacole de revistă și concerte, și a adunat mii de turiști.
 
Pe scena sa s-au născut multe stele ale muzicii românești, fie ea ușoară sau populară. Festivalurile de la Mamaia au lansat tineri artiști și hituri care și acum mai sunt fredonate.
 
La un moment dat, prin 2014, autoritățile luau în calcul demolarea teatrului, instituție aflată atunci în subordinea celebrei SC Domeniul Public și Privat Județean SRL, societate finanțată de Consiliul Județean Constanța.
Fostul președinte al Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu anunța în 2019 că Teatrul de Vară din Mamaia intră într-un amplu program de reabilitare.
Asta după ce cheltuise pe expertiza tehnică aproape un milion de euro (4,6 milioane lei).
Licitația organizată de Consiliul Județean Constanța pentru servicii de proiectare (PTh+DDE), servicii de asistență tehnică din partea proiectantului și execuție lucrări de reabilitare și modernizare a Teatrului de Vară din Mamaia a fost anulată în 2021.
 
Prin proiect, Consiliul Județean Constanța, urmărea reabilitarea și modernizarea imobilelor C1, C2 pentru desfășurarea unor activități culturale, spațiul fiind adecvat pentru desfășurarea în condiții optime a activităților culturale estivale.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Din 2014 nu s-a mai întâmplat nimic la Teatrul de Vară din Mamaia. Reabilitare, doar în declarații. S-a cheltuit un milion de euro pentru expertiză tehnică
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Firme Constanța Decizii ale Adunării Generale a Acţionarilor Mamaia SA!

28 Mar 2024 395

MAEParticiparea secretarului de stat Ana Tinca la conferința „Schimbarea dinamicii în regiunea extinsă a Mării Negre”

21 Mar 2024 283

Administrația Fondului Imobiliar SRL scoate la licitație serviciile de curățenie în spațiile administrate. Contractul se ridică la peste 170.000 de euro fără TVA

19 Mar 2024 546

Acţionarii Model Constanța SA decid vânzarea unui teren situat la intrarea în zona peninsulară a municipiului Constanţa

18 Mar 2024 546

Decizii CNSC Licitația pentru achiziția de materiale sanitare organizată de Spitalul de Boli Infecțioase, contestată

16 Mar 2024 496

Convocare AGA Litoral SA Se aprobă oferta de cumpărare a unui teren intravilan şi a unei construcții situate în Mamaia, zona Club Castel

16 Mar 2024 534

Licitații publice Contract de peste 16 milioane de euro. Consiliul Județean Constanța a lansat o nouă licitație pentru lotul 3 de transport județean!

11 Mar 2024 918

Achiziția pentru atribuirea contractului pentru pază și protecție în cadrul Direcției de Sănătate Publică a județului Constanța din nou contestată la CNSC! (DOCUMENT)

10 Mar 2024 590

Raport de activitate 2023 Care au fost cele mai grave situații în care Avocatul Poporului, Biroul Teritorial Constanța s-a autosesizat?! Ce recomandări s-au formulat?

07 Mar 2024 626

Achiziția pentru echipamente și materiale destinate reducerii riscului de infecții nosocomiale pentru Spitalul de Boli Infecțioase a fost contestată. Ce verdict a primit General Electric Medical Systems România SRL?

02 Mar 2024 678

Licitația pentru cadastrarea unor bunuri ce aparțin domeniului public și privat al județului Constanța a fost contestată. Ce decizii a dictat CNSC?

01 Mar 2024 544

În ședința de Consiliu Local se aprobă bugetul pentru 2024 Mandatele administratorilor de la Termocentrale Constanța au fost prelungite!

28 Feb 2024 590

Ce i-au transmis membrii TNL Constanța, primarului municipiului Constanța, Vergil Chițac

25 Feb 2024 943

Poliția Locală a cerut punerea în siguranță Lucrarea de artă decorativă amplasată pe peretele sudic al fostei piscinei olimpice a hotelului Parc din Mamaia a fost distrusă! (GALERIE FOTO+VIDEO)

23 Feb 2024 2109

Investigate anul trecut de Consiliul Concurenței Asfalt Dobrogea și Autoprima Serv din Constanța s-au luptat pentru contractul de reabilitare străzi în orașul Murfatlar. Cui a dat dreptate CNSC?

21 Feb 2024 820