Consiliul Local Municipal aprobă documentațiile pentru lucrări de construire tramă stradală pentru cartierul Universitate din Constanța


 
  • Aleșii locali votează astăzi în ședința de CLM, documentația tehnico-economică, faza de studiu de fezabilitate pentru „Lucrări de construire aferente tramei stradale pentru Cartierul Universitate: strada Cuarțului, strada Opalului, strada Safirului, strada Agatului, strada Perlei, strada Topazului, strada Smaraldului"
  • Durata de execuție a lucrărilor ar urma să fie de 90 de zile
  • Valoare totală a investiției este de 1.897.657 lei fără TVA
 
Pe ordinea de zi a ședinței de CLM din 31 august, se regăsește și proiectul privind aprobarea documentației tehnico-economice, faza de studiu de fezabilitate pentru „Lucrări de construire aferente tramei stradale pentru Cartierul Universitate: strada Cuarțului, strada Opalului, strada Safirului, strada Agatului, strada Perlei, strada Topazului, strada Smaraldului".

Potrivit proiectului care poate fi studiat în secțiunea „documente", durata de execuție a lucrărilor ar urma să fie de 90 de zile de la data ordinului de începere a lucrărilor.

Acestea se vor desfășura simultan pe stadii de execuție, astfel încât durata totală pentru întreg obiectivul de investiții să fie de 12 luni.
Finanțarea investiției se va realiza cu fonduri de la bugetul local.

Valoare totală a investiției este de 1.897.657 lei fără TVA.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:
 

Zonă de agrement și recreere în Peninsulă? Chițac vrea să „execute” un teren de la ANAF!

Se amenajează zona cuprinsă între Plaja Modern și strada Lebedei din municipiul Constanța. Municipalitatea anunță exproprieri

 
 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Lucrările exterioare, reabilitarea terasei, zidului de apărare și a balustradei Cazinoului, estimate la aproximativ 12 milioane de lei (DOCUMENT)

01 Dec 2023 764

Documentații urbanistice cu impact, pe ordinea de zi a ședinței de Consiliu Local Constanța Printre investitori, Florina Moscu, familia Nicolae și Prefabricate Dobrogea SRL (DOCUMENTE)

28 Nov 2023 731

Consiliul Local Constanța aprobă reactualizarea viziunii de dezvoltare urbană Printre proiecte se află trenul metropolitan, un parc industrial dar și reabilitarea bulevardului Tomis. Toate ar trebui să fie gata până în 2030!(DOCUMENTE)

28 Nov 2023 1476

Primăria Constanța vinde șase terenuri. Două dintre ele au deja cumpărători (DOCUMENTE)

27 Nov 2023 2777

Consiliul Local Constanța votează majorarea cu până la 500% a impozitului pentru clădiri neîngrijite Supraimpozitare și pentru imobile deținute de afaceriștii Papari, Done, Băluță sau spaniolii de la Ircosol Delta (DOCUMENTE)

24 Nov 2023 6846

Dreptul de superficie, garanție pentru proprietarul construcțiilor să devină și proprietarul terenului Pregătește Primăria Constanța noi vânzări de terenuri? (DOCUMENTE)

22 Nov 2023 1885

Hotărâri de expropriere pentru două terenuri din cartierul Tomis Nord din Constanța. Cât va achita municipalitatea proprietarilor? (DOCUMENTE)

21 Nov 2023 1503

Se întrunește Comisia tehnică de amenajare a teritoriului și urbanism a municipiului Constanța. Ce proiecte imobiliare se află pe ordinea de zi?

20 Nov 2023 832

Cu sula-n coaste, Primăria Constanța a publicat calculul taxei de salubrizare de 17 lei/lună Primarul nu mai vrea să acorde subvenție. USR nu susține această mărire și va depune amendament! (DOCUMENT)

19 Nov 2023 2892

Primăria Constanța vrea să acorde reducere de 60% la impozitul pe imobile utilizate pentru prestarea de servicii turistice minim 6 luni pe an

11 Nov 2023 787

Cine sunt reprezentanții primarului Chițac din conducerea grădiniţelor, şcolilor şi a liceelor din Constanţa? (DOCUMENT)

10 Nov 2023 2146

Calendarul concursului de proiecte A fost stabilită componența Comisiei care va evalua proiectele de management de la Muzeul de Artă Populară Constanța (DOCUMENT)

09 Nov 2023 842

Chestionar Constănțenii pot participa la reactualizarea Planului de acțiune privind energia durabilă a municipiului (DOCUMENT)

07 Nov 2023 626

Ce proiecte urbanistice intră la vot în Comisia tehnică de amenajare a teritoriului și urbanism a municipiului Constanța

06 Nov 2023 1247

Fac economie la proiecte, dar și-au mărit salariile! Primăria Constanța a anulat licitația pentru reabilitarea parcurilor de la Casa de Cultură și Oleg Danovski (DOCUMENT)

03 Nov 2023 884