Consiliul Local Municipal votează șefii de secţii de la Spitalul de Boli Infecţioase. Iată nominalizările (DOCUMENTE)

  • Pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local Municipal din 26 mai a.c., se regăsește un proiect de hotărâre privind aprobarea nominalizării şefilor de secţie de către Senatul Universităţii „Ovidius” din Constanţa şi validarea rezultatelor concursului de ocupare a funcţiei de şef Laborator de analize medicale din cadrul Spitalului Clinic de Boli Infecţioase Constanţa
  • Aleșii locali trebuie să voteze nominalizările făcute de Senatul UOC
  • Prof.univ.dr.Dumitru Irina-Magdalena este nominalizată în calitate de șef sectie Clinică Boli infecțioase adulti II
  • Conf.univ.dr.Halichidis Stela este nominalizată pentru conducerea secției clinice boli infecțioase adulti I
  • Pentru funcția de șef Laborator de analize medicale din cadrul Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța este nominalizat dr.Nițu Bogdan-Florentin
  • Persoanele nominalizate vor fi numite în funcție prin decizie emisă de managerul Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța și vor încheia cu spitalul, reprezentat de manager, un contract de administrare cu o durată de 4 ani
 

 
Pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local Municipal din 26 mai a.c., se regăsește un proiect de hotărâre privind aprobarea nominalizării şefilor de secţie de către Senatul Universităţii „Ovidius” din Constanţa şi validarea rezultatelor concursului de ocupare a funcţiei de şef Laborator de analize medicale din cadrul Spitalului Clinic de Boli Infecţioase Constanţa.

Aleșii locali trebuie să voteze nominalizările făcute de Senatul UOC.

Prof.univ.dr.Dumitru Irina-Magdalena este nominalizată în calitate de șef sectie Clinică Boli infecțioase adulti II, conform art.1 alin.(3) din Ordinul ministrului sănătății nr.1406/2006.

Conf.univ.dr.Halichidis Stela este nominalizată pentru conducerea secției clinice boli infecțioase adulti I, conform art.1 alin.(3) din Ordinul ministrului sanataVii nr.1406/2006.

Pentru funcția de șef Laborator de analize medicale din cadrul Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța, potrivit rezultatului concursului publicat în săptămânalul „Viața Medicală" din data de 10.03.2023, este nominalizat dr.Nițu Bogdan-Florentin.

Persoanele nominalizate vor fi numite în funcție prin decizie emisă de managerul Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța și vor încheia cu spitalul, reprezentat de manager, un contract de administrare cu o durată de 4 ani, în cuprinsul căruia sunt prevăzuți indicatori specifici de performanță, vezi secțiunea „documente".

PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Demisă în urma incendiului din octombrie 2021 Dr.Stela Halichidis, fostul manager al Spitalului de Infecțioase, l-a învins în instanță pe PRIMARUL MUNICIPIULUI CONSTANTA! Nemulțumiri
 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Primăria Constanța are o nouă organigramă. Cine sunt directorii, șefii de servicii și de birouri din echipa primarului Chițac? (DOCUMENT)

26 Sep 2023 4381

Ce vrăji mai face administrația Chițac? Fundația Gaudeamus funcționează într-un sediu cu contract expirat! Imobilul va fi preluat de Primăria Constanța și probabil scos la licitație (DOCUMENTE)

25 Sep 2023 1806

Noi repartiții de locuințe din patrimoniul Administrația Fondului Imobiliar SRL O angajată a instituției primește o casă în centrul Constanței! Chiriași cu cereri depuse chiar în urmă cu câteva luni (DOCUMENTE + GALERIE FOTO)

24 Sep 2023 2250

Parcarea supraetajată de la Casa de Cultură, în aer Proprietarii din blocurile situate în zonă și-au exprimat dezacordul cu privire la proiectul Primăriei Constanța (DOCUMENT)

12 Sep 2023 3173

Știri Constanța Vicepreședinte Consiliul Județean, Stelian Gima și-a depus raportul de activitate (DOCUMENT)

10 Sep 2023 1749

Știri Constanța Au fost desemnați experții cooptați pentru atribuirea contractului de gestiune a serviciului public de transport judeţean pentru lotul 3 (DOCUMENT)

08 Sep 2023 1026

În urma reoganizării vor avea loc testări profesionale Primăria Constanța are o nouă organigramă! De când intră în vigoare? (DOCUMENTE)

06 Sep 2023 3845

Președintele CJ Constanța și-a numit reprezentantul în Asociația ITI Delta Dunării (DOCUMENT)

03 Sep 2023 2897

Proiectul a fost aprobat de Consiliul Local Municipal Constănțenii vor plăti taxe și impozite mai mari în 2024 (DOCUMENT)

31 Aug 2023 1877

Pentru ce vor fi folosiți banii Cu cine a bătut palma Primăria Constanța pentru împrumutul de peste 51 de milioane de euro?

30 Aug 2023 2579

Femeie de afaceri în privat, funcționar public în timpul programului. Cine este repezentantul președintelui CJC în CA-ul Centrului „Maria Montessori” din Constanța (DOCUMENTE)

29 Aug 2023 7202

Licitații Constanța Documentația pentru înființarea centrelor de colectare prin aport voluntar din municipiu va fi elaborată de o firmă din București(DOCUMENT)

28 Aug 2023 706

Știri din Constanța Consilierul județean Gheorghe Donțu, mandat de patru ani în Consiliul de Administrație al Casei de Asigurări de Sănătate (DOCUMENT)

27 Aug 2023 3182

Știri din Constanța Mai sunt 10 zile până la termenul anunțat de Mooz Services pentru finalizarea lucrărilor de pe Ștefan cel Mare. Cum arată șantierul (GALERIE FOTO+ VIDEO)

20 Aug 2023 7973

Știri Constanța Câștigătorii finanțărilor de la Consiliul Județean pe Legea 350 și componența comisiilor de evaluare și selecție a proiectelor

17 Aug 2023 970