Continuă lucrările la noul sediu al Serviciului de Medicină Legală Constanța, în curtea laterală a Spitalului de Boli Infecțioase (galerie foto)


Județul Constanța este singurul în care Serviciul Clinic Județean de Medicină Legală Constanța își desfășoară activitatea într-o fostă grădiniță.
Consiliul Județean a demarat un proiect pentru construcția unui sediu propriu pentru acest serviciu. Sediul Serviciului de Medicină Legală Constanța se va muta într-o clădire nouă în curtea Spitalului de Boli Infecțioase, în clădirea în care a funcționat Secția de Endocrinologie a Spitalului Județean.
În această perioadă, continuă lucrările la noul sediu, după ce, la finele anului trecut, Consiliul Județean Constanța a atribuit prin procedură simplificată servicii de proiectare (PT+DDE), servicii de asistență tehnică din partea proiectantului și execuție lucrări pentru obiectivul de investiție „Amenajări interioare/exterioare, consolidare si modernizare imobil D+P+1E - pentru Serviciul Clinic Județean de Medicină Legală Constanța din str. Ștefan cel Mare nr.133”. Valoarea totală a achiziției (fără TVA) este de 3.951.347,11 lei. Lucrările sunt derulate de Actaeon Invest SA.

Actaeon Invest SA, în datele Registrului Comerțului   


Înființată în anul 2016, firma Actaeon Invest SA are sediul social în municipiul Brașov. Capitalul social subscris, de 120.000 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de acțiuni la purtător. Valoarea unei acțiuni este de 6.000 de lei. Cezar-Iulian Vlădoianu, născut pe 2.07.1976, în Constanța, este administratorul societății, care se ocupă de lucrări de construcție a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale.
 Potrivit Monitorului Oficial, fondatorii societății sunt constănțenii Mihai Vlad și Cezar-Iulian Vlădoianu. Societatea are un punct de lucru în municipiul Constanța, pe strada Celulozei.
“Viața va continua și după pandemia de Covid-19. Lucrurile trebuie să-și urmeze cursul lor, dar precaut! Fără panică și rațional! Se continua lucrările la sediul Institutului de Medicină legală Constanța”, a precizat Claudiu Palaz, vicepreședinte CJ, cel care supraveghează derularea acestei investiții.   
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Sediul Medicinei Legale şi Teatrul de Vară de la Mamaia, cele două mari proiecte de investiţii ale CJC, în faza de documentaţii tehnico-economice

28 Jun 2019 2508

Ministrul Sănătății s-a întâlnit cu Patronatul Furnizorilor de Servicii Medicale Private. Care au fost temele de discuție

12 Mar 2019 1525

După moartea lui Patrick Ekeng s-au efectuat controale la o societate care asigură servicii de ambulanță private

07 May 2016 1904

CJC a prezentat memoriul tehnic al proiectului Blocul ANL pentru medici din curtea Spitalului de Infecţioase va fi dotat cu panouri solare

20 Jan 2015 1845

Medicul Mihai Onciu, care nu a semnat expertiza medico-legală a lui Gigi Becali, acuză presiuni de la INML

14 Jun 2014 3911