Administratie locala

Copiii din comuna Pantelimon au parte de o vacanţă pe cinste. Daruri oferite de autoritatea publică locală

Vacanţa mare este un prilej de bucurie pentru toţi copiii, inclusiv pentru cei din localităţile Pantelimon, Runcu, Pantelimon de Jos, Nistoreşti şi Călugăreni.
Timp de două zile, în jur de 100 de copii din cele cinci localităţi s-au distrat pe cinste la parcul Aqua Magic din municipiul Constanţa. Mai mult, luna trecută, pe data de 26 iulie, autoritatea publică locală a comunei Pantelimon a organizat, pentru elevii din clasele I-VIII, un cros, dar şi un meci de fotbal Cupa Ulmetum.
 
„Participanţii la cros au fost împărţiţi pe două categorii, concurenţi din clasele I-IV şi V-VIII. Cei clasaţi pe primele trei locuri au primit premii. De asemenea, toţi copiii au primit tricouri şi dulciuri“, a declarat primarului comunei Pantelimon, Costel Armăşescu.
 
Din anul şcolar 2018-2019, elevii din satele Pantelimon de Jos, Runcu şi Nistoreşti vor dispune de grupuri sanitare noi. Potrivit primarului comunei Pantelimon, Costel Armăşescu, lucrările de extindere a imobilelor prin înfiinţarea de grupuri sanitare sunt deja în desfăşurare. „Am semnat ordinul de începere a lucrărilor de extindere a imobilelor prin înfiinţarea de grupuri sanitare. Vorbim despre şcoala şi grădiniţa din Runcu, şcoala şi grădiniţa din Pantelimon de Jos şi grădiniţa din Nistoreşti. Toate aceste unităţi de învăţământ vor fi extinse prin înfiinţarea de grupuri sanitare noi. Valoarea investiţiei este de 350.000 de lei per unitate de învăţământ“, a declarat, pentru cotidianul ZIUA de Constanţa, primarului comunei Pantelimon, Costel Armăşescu.
 
Un alt proiect care va fi demarat de autoritatea publică locală vizează înfiinţarea unui after school. „În comuna Pantelimon avem o clădire dezafectată, care va fi reabilitată şi modernizată. În imobil va funcţiona un after school, unde vor merge 40 de copii“, a mai spus Costel Armăşescu. Potrivit primarului, valoarea acestui proiect este de 1.471.000 de lei.

Drumuri şi rigole, reabilitate

În altă ordine de idei, şeful administraţiei locale ne-a comunicat că în localităţile Pantelimon, Runcu şi Pantelimon de Jos s-au betonat câte 1.000 de metri liniari de rigole. „Din fericire, nu am fost afectaţi de inundaţiile din această vară, aşa cum s-a întâmplat în alte comune. De asemenea, au fost reabilitate şi mai multe podeţe“, a mai menţionat Costel Armăşescu.
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Extinderea reţelei de iluminat public, înfiinţarea unui after school, drumuri reabilitate Proiecte implementate anul trecut de Primăria Pantelimon

09 Jan 2019 514

Moş Crăciun va ajunge, încărcat cu daruri, la elevii din comuna Pantelimon şi satele Pantelimon de Jos, Runcu, Nistoreşti şi Călugăreni

19 Dec 2018 425

Concert de zile mari Centenarul Marii Uniri, marcat de Primăria şi Consiliul Pantelimon

01 Dec 2018 587

Primarul Costel Armăşescu, la bilanţ „Vom face din Pantelimon o comună europeană. Doar împreună putem reuşi!“

16 Nov 2018 1014

Reţeaua de iluminat public pe strada Crăiţelor şi strada Principală din comuna Pantelimon, extinsă

02 Oct 2018 803

Concurs de angajare la Primăria Pantelimon. Se caută un referent pentru Compartimentul financiar-contabil

22 Sep 2018 899

Şcoala Gimnazială nr. 1 Pantelimon se pregăteşte de iarnă (document)

03 Sep 2018 973

Muzică, voie bună şi un spectaculos foc de artificii Cum au sărbătorit locuitorii din Pantelimon Ziua Comunei (galerie foto)

30 Jul 2018 1083