Copiii din comuna Pantelimon au parte de o vacanţă pe cinste. Daruri oferite de autoritatea publică locală

Vacanţa mare este un prilej de bucurie pentru toţi copiii, inclusiv pentru cei din localităţile Pantelimon, Runcu, Pantelimon de Jos, Nistoreşti şi Călugăreni.
Timp de două zile, în jur de 100 de copii din cele cinci localităţi s-au distrat pe cinste la parcul Aqua Magic din municipiul Constanţa. Mai mult, luna trecută, pe data de 26 iulie, autoritatea publică locală a comunei Pantelimon a organizat, pentru elevii din clasele I-VIII, un cros, dar şi un meci de fotbal Cupa Ulmetum.
 
„Participanţii la cros au fost împărţiţi pe două categorii, concurenţi din clasele I-IV şi V-VIII. Cei clasaţi pe primele trei locuri au primit premii. De asemenea, toţi copiii au primit tricouri şi dulciuri“, a declarat primarului comunei Pantelimon, Costel Armăşescu.
 
Din anul şcolar 2018-2019, elevii din satele Pantelimon de Jos, Runcu şi Nistoreşti vor dispune de grupuri sanitare noi. Potrivit primarului comunei Pantelimon, Costel Armăşescu, lucrările de extindere a imobilelor prin înfiinţarea de grupuri sanitare sunt deja în desfăşurare. „Am semnat ordinul de începere a lucrărilor de extindere a imobilelor prin înfiinţarea de grupuri sanitare. Vorbim despre şcoala şi grădiniţa din Runcu, şcoala şi grădiniţa din Pantelimon de Jos şi grădiniţa din Nistoreşti. Toate aceste unităţi de învăţământ vor fi extinse prin înfiinţarea de grupuri sanitare noi. Valoarea investiţiei este de 350.000 de lei per unitate de învăţământ“, a declarat, pentru cotidianul ZIUA de Constanţa, primarului comunei Pantelimon, Costel Armăşescu.
 
Un alt proiect care va fi demarat de autoritatea publică locală vizează înfiinţarea unui after school. „În comuna Pantelimon avem o clădire dezafectată, care va fi reabilitată şi modernizată. În imobil va funcţiona un after school, unde vor merge 40 de copii“, a mai spus Costel Armăşescu. Potrivit primarului, valoarea acestui proiect este de 1.471.000 de lei.

Drumuri şi rigole, reabilitate

În altă ordine de idei, şeful administraţiei locale ne-a comunicat că în localităţile Pantelimon, Runcu şi Pantelimon de Jos s-au betonat câte 1.000 de metri liniari de rigole. „Din fericire, nu am fost afectaţi de inundaţiile din această vară, aşa cum s-a întâmplat în alte comune. De asemenea, au fost reabilitate şi mai multe podeţe“, a mai menţionat Costel Armăşescu.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cumpărări directe Constanța Primăria Pantelimon cumpără stație de autobuz (DOCUMENT)

18 Apr 2024 486

Ministerul Dezvoltării Două primării din județul Constanța au primit bani pentru investiții realizate prin etapele I și II ale PNDL

10 Apr 2024 2253

Cumpărări directe Constanța Ce societate se ocupă de extinderea imobilului Grădiniței Nistorești, comuna Pantelimon (DOCUMENT)

09 Apr 2024 559

Cumpărări directe Constanța Primăria Pantelimon achiziționează servicii de proiectare balon tensiostatic (DOCUMENT)

08 Apr 2024 403

Cumpărări directe Constanța Aliana-Team Consulting SRL va întocmi documentația pentru realizarea racordurilor la rețeaua de canalizare, în comuna Pantelimon (DOCUMENT)

12 Mar 2024 658

Angajări Constanța Primăria comunei Pantelimon angajează. Iată ce post este vacant

04 Mar 2024 1186

Afaceri Constanța Primăria Pantelimon, acord cu Top Geocad SRL pentru furnizarea de servicii de cadastru (DOCUMENT)

12 Feb 2024 809

IPJ Constanța a câștigat procesul deschis de Comuna Pantelimon! La mijloc erau circa 38.000 de euro

08 Jan 2024 802

Licitații Constanța Primăria Pantelimon caută firmă pentru asfaltarea mai multor străzi din localitatea Nistorești. Oferă peste jumătate de milion de euro pentru lucrări (DOCUMENT)

08 Jan 2024 845

Cumpărări directe Constanța Primăria Mereni, contract cu o firmă din București și cu una din Pantelimon

26 Oct 2023 868

Primăria Comunei Pantelimon, județul Constanța, extind lucrările de întreținere a străzii Fierăriei

20 Oct 2023 861

Primăria comunei Pantelimon, județul Constanța închiriază două terenuri intravilane

25 Sep 2023 816

Primăria comunei Pantelimon, județul Constanța, închiriază un imobil

06 Aug 2023 919

Primăria Pantelimon, județul Constanța, închiriază două imobile. Iată unde sunt situate

22 Jul 2023 1052

Primăria Pantelimon, județul Constanța, închiriază mai multe încăperi din cadrul Dispensarului Uman din localitate

26 Jun 2023 839