Creșa „Licuricii”, în pericol. Consilierii locali PNL nu au fost de acord cu cumpărarea clădirii de către municipalitate!

Creşa are o importanță majoră pentru copiii de vârste mici, iar implicarea micuților în activități ar trebui încurajată cât mai mult.
Acesta este motivul pentru care anul acesta, Primăria Municipiului Constanța, prin Direcția Generală de Asistență Socială, a închiriat şi amenajat creșa „Licuricii”, singura creşă nouă deschisă la Constanţa în ultimii 30 de ani. 

Creșa “Licuricii” este cea de-a șasea creșă de stat administrată de Primăria Municipiului Constanța, prin Direcția Generală de Asistență Socială.
Situată pe bulevardul I.C.Brătianu nr. 16, creșa găzduieşte 100 de copilași. Este dispusă pe patru niveluri și are 5 săli de clasă, 4 săli de mese, bucătărie proprie, mobilier nou și grupuri sanitare special create pentru cei mici.
Pe ordinea de zi a şedinţei de Consiliu Local Municipal de ieri, se afla şi un proiect care viza cumpărarea clădirii în care funcționează creșa de la proprietarul care doreşte să vândă atât imobilul cât şi terenul.

Cei 16 consilieri PNL au votat împotriva proiectului, care nu a trecut.
După şedinţă, primarul Decebal Făgădău a explicat că imobilul pe care primăria l-a închiriat este de vânzare în acest moment iar proprietarul aşteaptă p ofertă din partea municipalităţii. 
„Proprietarul vrea să vândă primăriei clădirea dar liberalii nu au fost de acord. Dacă situaţia acestui imobil nu se va rezolva nici în ședința viitoare, părinţii celor 100 de copii probabil se vor duce cu cei mici în sediul PNL, deoarece micuţii nu vor mai putea merge la creșă”, a afirmat Decebal Făgădău.
 
Citeşte şi:

LIVE TEXT La Consiliul Local Municipal Constanța, ședință ordinară. Cresc bursele pentru elevi la Constanta. Ce a propus primarul (galerie foto)

Primăria Constanța continuă investițiile O nouă creșă a fost dată în folosință
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Gigi

01 Nov, 2019 08:04

Sa înțelegem ca primarul a închiriat pentru 6 luni cladirea și acum ori o cumpăra ori pleacă... Ce vrăjeală leftina.

Articole asemanatoare

Vești bune pentru părinții din Constanța. Se deschide Creșa Licuricii (galerie foto)

15 Oct 2021 1894

Vești bune pentru părinți și copii! Creșa Licuricii din Constanța se mută în casă nouă (galerie foto)

07 Sep 2021 2192

Direcţia Generală de Asistenţă Socială se ocupă de reabilitare Care este situaţia fostei Creşe 6 din municipiul Constanţa (galerie foto)

05 Dec 2019 3067

Părinţii copiilor de la creşa “Licurici” au scris primarului Decebal Făgădău şi consilierilor locali PNL. Nu ştiu ce vor face cu copiii lor!

28 Nov 2019 3076

În şedinţa din octombrie, nu a trecut. Făgădău readuce în atenția Consiliului Local proiectul de cumpărare a clădirii în care funcţionează creşa „Licuricii“ (document)

27 Nov 2019 3862

Consilierii PMP şi PNL explică de ce nu trebuie să se plătească mii de euro pentru creșa „Licuricii“ „Făgădău să renoveze creşa veche. E la 300 de metri distanţă!“ (document+galerie foto)

04 Nov 2019 5632

Creșa „Licuricii”, extrem de atractivă pentru prichindei!

18 Jul 2019 1662

O nouă creşă de stat şi-a deschis porţile astăzi la Constanţa

11 Feb 2019 3450