Cu cine, din ce bani Mazăre duce Mamaia la Monaco. Cu ce s-o lăuda?!

Mazare_Monaco_Mazare_1.jpg„Se pare că vom primi un premiu pentru cea mai dinamică staţiune în acest domeniu din lume"

Astăzi începe, la Monaco, festivalul Cluburilor de la Monaco, la care participă şi staţiunea Mamaia, prin primarul său, Radu Mazăre.

Între 7 şi 9 noiembrie, Mamaia va fi reprezentată la marele eveniment dedicat clubber-ilor, iar evenimentul a fost organizat de nume... sonore. Cu spaţii verzi neirigate, hoteluri neterminate, gropi în asfalt, terase goale şi spaţii dezolante, staţiunea Mamaia nu mai este bună de privit ziua. Seara... se schimbă treaba. Cluburile, preferatele primarului, ies la „înaintare". Cu ce să se laude Mazăre la Monaco? Cu Mamaia de noapte, că cea de zi lasă de dorit...

Pe 12 octombrie a.c. s-a desfăşurat sesiunea de selecţie a ofertelor pentru atribuirea contractului de finanţare din fonduri nerambursabile necesare organizării evenimentului. Câştigătoarea este SC FashionTV RO SRL, afacerea lui Ion Mirea, figură deja cunoscută în peisajul constănţean, mai ales datorită organizării festivalurilor estivale de modă şi, mai nou, din pricina tinerelor purtând însemnele Fashion TV care l-au însoţit în această vară pe primarul Radu Mazăre la votul pentru referendum. Firesc, anunţul postat pe site-ul municipalităţii privind atribuirea nu arată şi câţi bani va primi firma lui Mirea pentru participarea la evenimentul de la Monaco. Înfiinţată în 2008, societatea are sediul în Constanţa, pe strada Merişor nr. 8 şi îi are ca asociaţi pe Ion şi Florina Aiemee Mirea. „Se pare că vom primi un premiu pentru cea mai dinamică staţiune în acest domeniu din lume" - spunea în urmă cu câteva luni primarul Radu Mazăre, mândru nevoie mare. Printre participanţii la ediţiile trecute figurează în special societăţi comerciale, nu primării. În orice caz, este de notorietate amiciţia lui Radu Mazăre cu primarul din Monaco, Georges Marsan, curatorul colecţiei de maşini retro a prinţului Albert, cel care, în 2009, a fost preşedintele juriului evenimentului Exotic Car Show organizat în staţiunea Mamaia. Cel care va duce Constanţa la Monaco, Ion (Nelu) Mirea, nu mai este de mult timp un necunoscut. Aşa cum ZIUA de Constanţa v-a prezentat, Mirea era implicat în FTV Ro, societatea care a câştigat de la Primăria Constanţa contractul de finanţare din fonduri nerambursabile necesare organizării şi desfăşurării evenimentului Fashion TV Summer Festival. Mirea este menţionat ca martor în dosarul în care Relu Costan şi Ion Tămârjan au primit trei ani de închisoare cu suspendare. Potrivit rechizitoriului întocmit de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Biroul Teritorial Ialomiţa, „martorul Mirea Ion, preşedinte al SC FASHION TV ROMANIA, îi cunoaşte pe ambii inculpaţi (n.r. Costan şi Tămârjan), cu care a şi colaborat în trecut. (...) Martora Popescu Alexandra Lavinia a început colaborarea cu agenţia Diva Models la vârsta de 16 ani (în anul 2004), odată cu Tudorache Camelia, colaborare ce a durat până în anul 2008. A întreţinut atunci, o singură dată, acte sexuale cu inculpatul Costan Relu Cornel. În acelaşi an a fost constrânsă prin lovire să întreţină un act sexual cu Sorin Mărcuş, un bărbat pe care-l cunoscuse la un after party la Bucharest Fashion Week. Inculpatul Costan Relu Cornel îi spusese că nu mai avea asigurată cazarea în hotel şi trebuia să meargă cu Sorin Mărcuş acasă la acesta, unde să înnopteze. În zilele următoare a fost convinsă de Mirea Ion să nu reclame violul. ".

Episodul: „Vicele Gabi"

Rechizitoriul în Cazul Costan şi Tămârjan mai spune că „Putem afirma că victima Cocârlă Angela Cristina a fost recrutată de inculpatul Costan Relu Cornel în scopul exploatării sexuale pe când era încă minoră, atâta timp cât a declarat că s-a înscris în agenţia Diva Models cu o zi înainte de a împlini vârsta de 18 ani (deci la data de 22.07.2008). (...) Din toamna anului 2008 până în primăvara anului 2009 (când nu a mai răspuns chemărilor inculpatului) a întreţinut prin mijlocirea acestuia acte sexuale cu diferiţi bărbaţi: martorul Dobronăuţeanu Emanuel Corneliu - patronul de la Murfatlar, Gabi - viceprimarul mun. Constanţa şi «Fulger» (mai degrabă «Taifun»), un turc pe care l-a cunoscut în Istanbul. Nu a primit suma de 1000 euro despre care inculpatul îi spusese că îi era promisă de acel turc pentru întreţinerea actelor sexuale. A bănuit atunci că banii au fost însuşiţi de inculpat, una din cauzele pentru care a hotărât să pună capăt colaborării lor".


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Noroc cu nicu gheara

07 Nov, 2012 09:05

Noroc cu gheara ca nu-l baga nimeni pe maxare in seama. O sa-l puna sa inmaneze si premiile o sa vedeti

Articole asemanatoare

Curentul electric oprit, pe bulevardul Mamaia, în Constanța (FOTO+VIDEO)

28 Mar 2024 401

Firme Constanța Decizii ale Adunării Generale a Acţionarilor Mamaia SA!

28 Mar 2024 293

Organizația de Management al Destinației Mamaia-Constanța a bătut palma cu firma impresarului Radu Groza!

27 Mar 2024 574

Primarul din Constanța, obligat să emită un nou certificat de urbanism pentru un teren de 8.000 de metri pătrați, din Mamaia. Fără mențiuni despre Dosarul Retrocedărilor! (MINUTA)

27 Mar 2024 592

Imobiliare Constanța Grain Sistem Service SRL va ridica un bloc de opt etaje în zona La Butoaie din Mamaia

26 Mar 2024 766

Restricții totale de trafic rutier pe o stradă din municipiul Constanța din cauza lucrărilor de asfaltare. Ce stradă este vizată

26 Mar 2024 437

LIVE TEXT Vernisaj despre fotografiile lui Virgil Nicolau la MINA Constanța (FOTO+VIDEO)

25 Mar 2024 520

Se întrerupe furnizarea energiei electrice în mai multe zone din municipiul Constanța, Stațiunea Mamaia și Năvodari

24 Mar 2024 1804

Seaview Advertising SRL, demers extraordinar la Curtea de Apel Constanța! Judecătorii cer un dosar de la Înalta Curte

24 Mar 2024 490

Un nou restaurant, deschis în județul Constanța. Cine este fondator

23 Mar 2024 1439

Societatea Loc de Stat SRL, înființată la Constanța. Cu ce se ocupă

23 Mar 2024 426

Firme Constanța La Cucaracha Club SRL deschide un punct de lucru nou. Deciziile asociatului unic

22 Mar 2024 681

Șofer din Ucraina filmat lovind cu mașina un câine în Mamaia Nord. Ce spune IPJ Constanța (FOTO+VIDEO)

22 Mar 2024 946

Mamaia 2000 SRL, răspuns negativ de la Primăria Constanța pentru elaborarea unui PUZ

22 Mar 2024 522

Imagini cu impact emoțional UPDATE. Câine rănit în urma impactului cu o mașină condusă de un ucrainean, în Constanța. Cei care au dus cățelul la veterinar cer despăgubiri (FOTO+VIDEO)

22 Mar 2024 1528