Administratie locala

Cu voturile PSD, ALDE și PMP, Țuțuianu și-a numit oamenii în funcții Nicoleta Bercaru la Centrul „Teodor T.Burada” și Dumitru Jeacă la Spitalul de Pneumoftiziologie de la Palazu

  • Centrul Cultural Judeţean Constanţa, „Teodor T.Burada are un nou director interimar

  • Liberalii au votat împotriva numirii în această funcție a fostului consilier județean, Nicoleta Bercaru

  • Ecaterina Prodan (PSD) s-a întors după patru ani în CJC

  • Dumitru Jeacă a fost numit  membru în Consiliul de Administraţie al Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie Constanţa, în calitate de reprezentant al administrației județene


La ședința de CJC în sistem videoconerință au fost prezenți 35 de aleși județeni.
De departe cel mai important proiect aprobat a fost numirea unui manager interimar la Centrul Cultural Judeţean Constanţa, „Teodor T.Burada. Liberalii au votat împotriva numirii în această funcție a fostului consilier județean, Nicoleta Bercaru. În schimb, dorința președintelui CJC, Horia Țuțuianu a devenit realitate cu votul consilierilor județeni de la PSD, ALDE și PMP.
Bercaru care a demisionat recent din Consiliul Județean devine astfel manager la Burada, în locul Doinei Voivozeanu care va ieși la pensie începând cu 20 iunie a.c. mai mult cu forța.
Aleșii județeni au mai aprobat și proiectul de hotărâre privind încetarea dreptului de administrare al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă „Sfântul Apostol Andrei” Constanţa asupra terenului în suprafaţă de 108.685 mp, situat în Eforie Sud, Str. Republicii nr.7. dar cu amendantul PNL.  Astfel, liberalii au cerut prin vocea lui Marian Crușoveanu ca, după igienizarea și toaletarea pădurii/spațiului verde din zonă, să se demareze și să se finalizeze procedurile privind trecerea acestui teren în fondul silvic, cu mențiunea că el va rămâne totuși în administrarea CJC.
Și tot în ședința de ieri, aleșii județeni au validat mandatul de ales a Ecaterinei Prodan (PSD), care o înlocuiește în CJC pe Nicoleta Bercaru.
Nu în ultimul rând, cu votul majorității, directorul Direcției pentru Turism din cadrul CJC, fostul prefect Dumitru Jeacă a fost numit  membru în Consiliul de Administraţie al Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie Constanţa, în calitate de reprezentant al administrației județene.
 

Citește și:

Demisie bombă în Consiliul Județean! Este o apropiată a președintelui Țuțuianu! Fostul ales județean PSD urmează să preia conducerea unei instituții de cultură

Este ședință și la Consiliul Județean Constanța. Nicoleta Bercaru este noul director interimar al Centrului Teodor T. Burada

Ce calificativ a obţinut la evaluarea anuală managerul Centrului Cultural Judeţean Constanţa „Teodor T. Burada“?

Motiv de gâlceavă politică Liberalii din Consiliul Judeţean vor modificarea programului cultural al Centrului „Teodor T. Burada“ şi suspendarea Festivalului Berii (document)


Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

LIVE TEXT & VIDEO Ședință extraordinară de CJC. S-a negociat pe bani până în ultima clipă (galerie foto)

13 Jul 2020 321

PMP arbitrează meciul dintre Țuțuianu și PNL din Consiliul Județean și anunță că va susține doar o repartizare echilibrată a banilor către primării

11 Jul 2020 1678

CJC, butoi de pulbere. Ședințe extraordinare convocate în aceeași zi. Liberalii nu cred în bunăvoința lui Horia Țuțuianu, până nu văd sumele repartizate (documente)

10 Jul 2020 1105

Consiliul Județean Constanța, convocat în ședință extraordinară (document)

09 Jul 2020 470

LIVE TEXT Țuțuianu a pierdut frâiele CJC. PNL și PMP i-au dat ședința peste cap. În joc, banii pentru localități (galerie foto + video)

06 Jul 2020 1587

Consiliul Județean Constanța, convocat în ședință extraordinară

01 Jul 2020 357

Consiliul Judeţean Constanţa, întrunit în şedinţă ordinară. Iată ce se va discuta

22 Jun 2020 577

Este ședință și la Consiliul Județean Constanța. Nicoleta Bercaru este noul director interimar al Centrului Teodor T. Burada

29 May 2020 1372

Strada Farului din localitatea Tuzla care asigură accesul din drumul național DN 39, intră în modernizare (documente)

28 May 2020 1695

Evaluarea managementului directorului MINAC, Sorin Colesniuc, respinsă la vot în ședința de Consiliu Județean Constanța

01 May 2020 3247

Ședință de CJC. Consilierii PNL și PMP au respins raportul de activitate al directorului MINAC

30 Apr 2020 1198

Bugetul de venituri şi cheltuieli şi lista de investiţii ale judeţului Constanţa pe anul 2020, rectificate de consilierii judeţeni (document)

29 Apr 2020 753

Reabilitarea fostei clădiri a filialei Bibliotecii Judeţene din Coiciu scoate din bugetul CJC peste jumătate de milion de euro (documente)

27 Apr 2020 618

Venituri şi cheltuieli, înregistrate anul trecut Contul de execuţie al bugetului judeţean Constanţa pe anul 2019, în atenţia consilierilor judeţeni (document)

27 Apr 2020 782

Fonduri suplimentare pentru unitățile medicale din subordinea CJC. Spitalul de Pneumoftiziologie Constanța intră în dispozitiv, în contextul pandemiei generate de COVID-19

24 Mar 2020 1363