Cu voturile PSD, ALDE și PMP, Țuțuianu și-a numit oamenii în funcții Nicoleta Bercaru la Centrul „Teodor T.Burada” și Dumitru Jeacă la Spitalul de Pneumoftiziologie de la Palazu

  • Centrul Cultural Judeţean Constanţa, „Teodor T.Burada are un nou director interimar

  • Liberalii au votat împotriva numirii în această funcție a fostului consilier județean, Nicoleta Bercaru

  • Ecaterina Prodan (PSD) s-a întors după patru ani în CJC

  • Dumitru Jeacă a fost numit  membru în Consiliul de Administraţie al Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie Constanţa, în calitate de reprezentant al administrației județene


La ședința de CJC în sistem videoconerință au fost prezenți 35 de aleși județeni.
De departe cel mai important proiect aprobat a fost numirea unui manager interimar la Centrul Cultural Judeţean Constanţa, „Teodor T.Burada. Liberalii au votat împotriva numirii în această funcție a fostului consilier județean, Nicoleta Bercaru. În schimb, dorința președintelui CJC, Horia Țuțuianu a devenit realitate cu votul consilierilor județeni de la PSD, ALDE și PMP.
Bercaru care a demisionat recent din Consiliul Județean devine astfel manager la Burada, în locul Doinei Voivozeanu care va ieși la pensie începând cu 20 iunie a.c. mai mult cu forța.
Aleșii județeni au mai aprobat și proiectul de hotărâre privind încetarea dreptului de administrare al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă „Sfântul Apostol Andrei” Constanţa asupra terenului în suprafaţă de 108.685 mp, situat în Eforie Sud, Str. Republicii nr.7. dar cu amendantul PNL.  Astfel, liberalii au cerut prin vocea lui Marian Crușoveanu ca, după igienizarea și toaletarea pădurii/spațiului verde din zonă, să se demareze și să se finalizeze procedurile privind trecerea acestui teren în fondul silvic, cu mențiunea că el va rămâne totuși în administrarea CJC.
Și tot în ședința de ieri, aleșii județeni au validat mandatul de ales a Ecaterinei Prodan (PSD), care o înlocuiește în CJC pe Nicoleta Bercaru.
Nu în ultimul rând, cu votul majorității, directorul Direcției pentru Turism din cadrul CJC, fostul prefect Dumitru Jeacă a fost numit  membru în Consiliul de Administraţie al Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie Constanţa, în calitate de reprezentant al administrației județene.
 

Citește și:

Demisie bombă în Consiliul Județean! Este o apropiată a președintelui Țuțuianu! Fostul ales județean PSD urmează să preia conducerea unei instituții de cultură

Este ședință și la Consiliul Județean Constanța. Nicoleta Bercaru este noul director interimar al Centrului Teodor T. Burada

Ce calificativ a obţinut la evaluarea anuală managerul Centrului Cultural Judeţean Constanţa „Teodor T. Burada“?

Motiv de gâlceavă politică Liberalii din Consiliul Judeţean vor modificarea programului cultural al Centrului „Teodor T. Burada“ şi suspendarea Festivalului Berii (document)


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ședință CJ Constanța 28 de milioane de euro, alocați pentru modernizarea drumului dintre Techirghiol și Arsa (DOCUMENT)

26 Mar 2024 549

Consilierii din Constanța vor vota pentru actualizarea indicatorilor tehnico – economici aferenți reabilitării și modernizării a două drumuri județene (DOCUMENT)

26 Mar 2024 482

Proiect pe masa consilierilor din Constanța Peste 55 de milioane de lei pentru modernizarea tronsonului de drum cuprins între Tuzla și Biruința (DOCUMENT)

26 Mar 2024 404

Ședință CJ Constanța Programul de lucrări la drumurile județene din județul Constanța, pe anul 2024 pe ordinea de zi (DOCUMENT)

24 Mar 2024 884

Ședință CJ Constanța Se votează cotizațiile și contribuțiile UAT Județul Constanța la mai multe asociații, pe anul 2024 (DOCUMENT)

24 Mar 2024 621

Ședință CJC Se votează prelungirea mandatelor administratorilor provizorii și bugetul de la Drumuri Județene SA (DOCUMENTE)

24 Mar 2024 939

Două terenuri vor trece din proprietatea Primăriei Băneasa în domeniul public al UAT Județul Constanța. Iată de ce! (DOCUMENT)

24 Mar 2024 480

Indicatorii tehnico-economici, aprobați de CJ Constanța Centrul de Îngrijire și Asistență pentru persoane adulte cu dizabilități, CIA Delfinul din Agigea, va avea 50 de locuri (DOCUMENT)

24 Mar 2024 422

Proiectul, în atenția consilierilor județeni Consiliul Județean Constanța va moderniza Oborul General Scărișoreanu, comuna Amzacea (DOCUMENT)

24 Mar 2024 389

Consiliul Județean Constanța se reunește în ședință ordinară. Ce proiecte sunt înscrise pe ordinea de zi?

22 Mar 2024 583

MINUTA ședinței ordinare a Consiliului Județean Constanța din data de 21 februarie 2024

23 Feb 2024 166

LIVE text Consiliul Județean Constanța, în ședință ordinară! Ce proiecte sunt pe ordinea de zi (FOTO+VIDEO)

21 Feb 2024 1015

Ședință CJ Constanța Proiect de hotărâre privind preluarea bunului imobil drum județean DJ 383 de către CJ de la Primăria Techirghiol (DOCUMENT)

20 Feb 2024 1547

Se înființează Centrul de Abilitare și Reabilitare pentru Persoane Adulte cu Dizabilități Ovidiu. Proiectul, pe ordinea de zi a CJ Constanța (DOCUMENT)

20 Feb 2024 570

Ședință CJ Constanța Iată ce instituții vor forma Echipa Intersectorială Locală în domeniul prevenirii și combaterii expolatării copiilor prin muncă (DOCUMENT)

18 Feb 2024 692