Administratie locala

Daruri pentru copii, bătrâni şi persoane cu dizabilităţi din Cumpăna (galerie foto)

Din dorinţa de a oferi un strop de fericire şi lumină în sufletele bătrânilor aflaţi în nevoie, Primăria şi Consiliul Local Cumpăna au oferit pachete cu alimente bătrânilor fără venituri sau cu venituri reduse şi persoanelor cu dizabilităţi.
 
Mai exact, este vorba despre 150 de bătrâni fără venituri sau cu venituri reduse şi 110 persoane cu dizabilităţi încadrate în gradul grav de handicap, identificaţi de către asistenţii sociali ai Serviciului Public de Asistenţă Socială Cumpăna. Astfel că, ieri, 19 decembrie, primarul ec. Mariana Gâju împreună cu viceprimarul Florin Neagu şi membrii Consiliului Local Cumpăna au bătut la uşile celor 260 de beneficiari ai acestor daruri şi au adus un strop de fericire în sufletele lor.
 
„Nu putem să ajungem la inimile tuturor şi asta mă necăjeşte acum. Nu le spun decât atât: să le dea Dumnezeu sănătate şi să aibă parte de produsele oferite, de dragostea şi mângâierea copiilor dumnealor”, a transmis primarul comunei Cumpăna, ec. Mariana Gâju.
 
De asemenea, Primăria comunei Cumpăna, în parteneriat cu Asociaţia pentru Dezvoltare Comunitară Cumpăna, Grădiniţele „Florilor” şi „Sf. Maria” şi Liceul Tehnologic „Nicolae Dumitrescu”, a demarat, cu ocazia sărbătorilor de Crăciun, campania locală „Fă-le o bucurie!”. Pachetele pregătite au fost donate unui număr de 17 familii aflate în dificultate identificate de funcţionarii publici ai Serviciului Public de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei.
 
La Cumpăna este o tradiţie ca autorităţile locale împreună cu Asociaţia pentru Dezvoltare Comunitară să dăruiască familiilor defavorizate pachete cu alimente în perioada sărbătorilor, astfel încât aceştia să aibă o masă decentă, iar copiii şi bătrânii să nu sufere chiar de sărbători, din pricina lipsurilor de tot felul.
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Administraţia locală are grijă de tânăra generaţie Burse şi tabere pentru copiii din Cumpăna

17 Jun 2019 1094

Invitaţie la spectacol, în această seară Sfârşit de stagiune şcoala de balet „Nicolae Spirescu” din Cumpăna

17 Jun 2019 848

Depunere de coroane şi slujbă de parastas, de Ziua Eroilor, la Cumpăna Mariana Gâju - „Să nu-i uităm pe eroii neamului românesc ce s-au sacrificat pe câmpul de luptă“ (galerie foto)

07 Jun 2019 825

Masa de Iftar, simbol al prieteniei interetnice, a fost organizată în comuna Cumpăna (galerie foto)

03 Jun 2019 998

Spectacol pentru copii, oferit de Primăria și Consiliul Local Cumpăna (galerie foto)

03 Jun 2019 653

Să cunoaştem şi să recunoaştem valorile Expoziţia elevei Rodica Cristiana Marin, „Metamorfoză“, la Cumpăna. Un palmares bogat şi multe aprecieri (galerie foto)

31 May 2019 877

Zi de sărbătoare la Cumpăna Festivalul naţional de folclor pentru tineri interpreţi „Dor de cânt românesc“, la cea de-a XIV-a ediţie

31 May 2019 895

Faza locală a concursului „Micii sanitari“ de la Cumpăna şi-a găsit câştigătorii. Copiii de la Grădiniţa „Florilor“ merg în etapa judeţeană (galerie foto)

28 May 2019 470

Copiii de la Grădinițele „Florilor“ și „Sfânta Maria“ din Cumpăna, la Concursul „Micii sanitari“, ajuns la cea de-a XIV-a ediție

25 May 2019 656

Spectacol de comedie şi multă voie bună Ziua Familiei, sărbătorită la Cumpăna (galerie foto)

17 May 2019 541

Primăria Cumpăna se implică în eliminarea hepatitelor virale Primarul Mariana Gâju - „Suntem aproape de cetățeni și le cunoaștem problemele“ (galerie foto)

11 May 2019 640

Mai mulţi miniştri, senatori şi deputaţi, prezenţi la eveniment Un complex sportiv modern, „Centenar 2018“, inaugurat, ieri, la Cumpăna (galerie foto)

10 May 2019 1034

Eveniment organizat la Cumpăna Despre eliminarea hepatitelor virale prin implicarea autorităţilor publice locale

10 May 2019 924

Imagini de la eveniment Complexul Sportiv “Centenar 2018”, inaugurat astăzi la Cumpăna (galerie foto)

09 May 2019 1220

Prefectul județului Constanța a dispus formarea unei comisii tehnice de evaluare a falezei din Cumpăna

03 May 2019 482