Decizia primarului Chițac care a scos-o din sărite pe Felicia Ovanesian! (DOCUMENT)



Vergil Chițac, primarul municipiului Constanța a emis dispoziția privind delegarea către Raluca Florența Georgescu a unor atributii prevăzute în fișa postului directorului general al Direcției generală servicii publice, începând cu data de 23.03.2023, până la data de 23.09.2023, vezi secțiunea „documente".

Surse din Primăria Constanța ne-au declarat însă că decizia era luată încă de ieri de la prânz, după ce Chițac s-a trezit că trebuie să gestioneze cartoful fierbinte al tăierilor de copaci de pe bulevardul Ferdinand din Constanța și pentru care erau așteptați cu documente și explicații la Garda de Mediu Constanța.

Direcției Generală Servicii Publice se afla în subordinea city-managerului Felicia Ovanesian, iar postul de director general era vacant.
Daniel Vlăescu, director executiv - Gestionare, Îndrumare și Sprijin Comunitar din cadrul Direcției Generale Servicii Publice, cel care ar fi trebuit prin fișa postului să se prezinte cu documentele solicitate de Garda de Mediu a intrat brusc în concediu, ori primarul trebuia să găsească o soluție să scape de o nouă amendă.

Nemulțumit de modul cum Ovanesian a gestionat operațiunea „Teii de pe Ferdinand", a decis să-i delege de îndată atribuții de director general Ralucăi Georgescu, care acum trebuie să gestioneze această problemă în relația cu Garda de Mediu.

Numirea lui Georgescu nu i-a picat bine Feliciei Ovanesian, în condițiile în care tot ce înseamnă director în Primăria Constanța știe că teii au fost tăiați din ordinul lui Ani Merlă, directorul Direcției de proiecte și fonduri europene din Primăria Constanța care gestionează de fapt proiectul de reabilitare a bulevardului Ferdinand.

Cu alte cuvinte, de aceasta dată, Ovanesian nu a fost decât un executant în acest caz.

Paharul se umpluse, după ce recent s-a speculat că edilul întenționa să-i ia și atribuțiile din zona urbanismului. 


Cât privește „operațiunea de măcelărire a teilor bătrîni, care inițial s-a dorit o toaletare a rădăcinilor, însă Merlă a plusat, rămâne de văzut dacă Primăria Constanța se va alege cu o nouă amendă de la Garda de Mediu.

Facem mențiunea că prin intermediul Biroului de Presă al municipalității, am solicitat un punct de vedere al primarului, în legătură cu demisia Feliciei Ovanesian, însă până la această oră nu am primit niciun răspuns.


Citește și:

UPDATE Teii tăiați de pe Ferdinand au umplut paharul? Felicia Ovanesian a demisionat din funcția de city-manager al municipiului Constanța!
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Vergil Chițac a emis dispoziția privind stabilirea locurilor speciale pentru afisaj electoral. Unde vor fi amplasate (documente)

25 Apr 2024 187

Mai multe evenimente organizate astăzi în municipiul Constanța! Unde pot petrece constănțenii și turiștii

20 Apr 2024 1685

Sorin Ciutureanu, revocat din Consiliile de Administrație ale spitalelor aflate în subordinea CJ Constanța (DOCUMENT)

16 Apr 2024 786

Știri Constanța azi UPDATE. Un taxi s-a răsturnat pe podul de la Medgidia! (GALERIE FOTO+VIDEO)

12 Apr 2024 1665

A fost condamnată în primă instanță Mirabela Călin, fost secretar al municipiului Constanța, vrea să anuleze dispoziția primarului Chițac prin care a fost concediată!

04 Apr 2024 648

Noul regulament de vânzare a fost aprobat la începutul anului Chițac a desemnat Comisia de vânzare a locuințelor construite prin ANL. Există 30 de solicitări și 14 dosare avizate (DOCUMENT)

04 Apr 2024 749

Știri Constanța azi UPDATE. Accident rutier cu victimă în apropierea Cherhanalei din Olimp

31 Mar 2024 799

Tribunalul Constanța anulează mai multe dispoziții emise de Primarul comunei Corbu, la cererea prefectului

24 Mar 2024 681

Administrația Fondului Imobiliar SA, fostă RAEDPP, obține și la Tribunal evacuarea Uniunii Județene a Pensionarilor din Constanța (MINUTA)

15 Mar 2024 760

Post disponibil la Parchetul Judecătoriei Constanța pentru judecătorii care vor să devină procurori

09 Mar 2024 647

Justiție Constanța Primarul comunei Mereni, obligat de magistrați să anuleze o dispoziție emisă anul trecut, care prevede acordarea unui spor de dificultate

26 Feb 2024 791

Directorul Muzeului Național al Unirii Alba Iulia conduce Comisia de evaluare anuală a lui Aurel Mototolea, managerul MINAC (DOCUMENT)

25 Feb 2024 862

Când are loc și cine face parte din comisia de evaluare anuală a Leliei Rus Pîrvan, managerul Muzeului de Artă Constanţa? (DOCUMENT)

24 Feb 2024 1340

Ce notă a obținut la evaluarea anuală managerul de la Teatrul pentru Copii și Tineret Constanța „Căluțul de Mare”(DOCUMENT)

22 Feb 2024 864

A fost suplimentată ordinea de zi a ședinței ordinare a Consiliului Județean Constanța (DOCUMENTE)

20 Feb 2024 694