Delegaţie chineză la Primăria Cumpăna Primarul Mariana Gâju a înmânat lui Liu Yunshan o ie românească, un ştergar şi cheia comunei (galerie foto)

Ziua de sâmbătă a fost plină de evenimente la Cumpăna. Autoritatea publică locală a fost gazda unei delegaţii compuse din înalţi oficiali ai Republicii Populare Chineze, condusă de Liu Yunshan, membru al Comisiei Permanente a Biroului Politic al Comitetului Central al PCC.
 
Din delegaţia Republicii Populare Chineze au mai făcut parte următoarele oficialităţi: Song Tao, ministru, Departamentul Internaţional, Comitetul Central al PCC, Chen Xi, ministru adjunct executiv, Departamentul de Organizare, Comitetul Central al PCC, Huang Kunming, viceministrul executiv, Departamentul de Publicitate, Comitetul Central al PCC, He Yiting, vicepreşedinte executiv, şcoala de partid, Comitetul Central al PCC, şi Xu Feihong, ambasadorul Chinei în România.
 
Primarul comunei Cumpăna, ec. Mariana Gâju, alături de ministrul Turismului, Mircea Titus Dobre, de senatorul Nicolae Moga, dar şi de consilieri locali, locuitori ai comunei şi cadre didactice ale Liceului Tehnologic „Nicolae Dumitrescu“, a primit delegaţia Republicii Populare Chineze. Primarul localităţii, ec. Mariana Gâju, şi-a exprimat dorinţa de înfiinţare pe teritoriul comunei a unor sere de flori sau de legume, care să deservească nu doar municipiul Constanţa, ci tot ce înseamnă litoralul românesc.
 
„Prima impresie este că această comună are o dezvoltare foarte bună şi nu prea se simte că suntem în mediul rural. Am convingerea că se vor găsi investitorii chinezi care vor dori să investească aici“, a declarat Liu Yunshan, membru în Comisia Permanentă a Biroului Politic al Comitetului Central al PCC.
 
Cu ocazia acestei vizite, delegaţia chineză a oferit cinci laptopuri Liceului „Nicolae Dumitrescu“ şi trei laptopuri Primăriei Cumpăna. În semn de preţuire şi respect, primarul ec. Mariana Gâju a înmânat lui Liu Yunshan o ie românească, un ştergar, precum şi cheia comunei Cumpăna. În incinta sălii de sport din Campusul Şcolar a fost amenajată o expoziţie cu desene şi picturi ale elevilor liceului din Cumpăna, precum şi o expoziţie de fotografii, ce reflectă relaţiile de prietenie pe care comuna Cumpăna le-a stabilit cu poporul chinez. Delegaţia chineză a vizitat, apoi, o familie de oameni gospodari din localitatea Cumpăna.
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Locuri de muncă Constanța Primăria comunei Cumpăna angajează îngrijitor copii. Detalii

15 Mar 2024 486

Locuri de muncă Constanța Primăria Cumpăna angajează. Detalii

15 Mar 2024 595

Constanța Continuă lucrările la Centrul Civic din comuna Cumpăna

14 Mar 2024 709

Eveniment de gală la Restaurant Zorile Primăria Cumpăna organizează o petrecere dedicată femeilor din localitate! (GALERIE FOTO+VIDEO)

08 Mar 2024 755

Știri Constanța Parteneriatul ”Cumpăna Verde” debutează cu activități de plantare puieți de copaci la Cumpăna (FOTO+VIDEO)

07 Mar 2024 473

Asfalt Dobrogea SRL a bătut palma cu Primăria Cumpăna. O parcare nouă va fi executată în zona blocurilor ANL (DOCUMENT)

29 Feb 2024 574

Știri Constanța Un pas important pentru învățământul din Cumpăna. Contract semnat pentru furnizarea de mobilier, materiale didactice și echipamente digitale

27 Feb 2024 649

Primăria Cumpăna Locuitorii comunei, în anotimpul iubirii. Spectacol extraordinar de Dragobete

25 Feb 2024 499

Știri Constanța Ce mesaj a transmis Mariana Gâju, primarul comunei Cumpăna, cu ocazia zilei de Dragobete

24 Feb 2024 501

Știri Constanța Eveniment artistic special de Dragobete, la Cumpăna. “Din Iubire, Pentru Iubire”

23 Feb 2024 536

Primăria Cumpăna, județul Constanța dotează cu mobilier și materiale didactice unitățile de învățământ din comună

20 Feb 2024 649

Cumpărări directe Constanța Primăria Cumpăna cumpără un nou totem!

20 Feb 2024 658

Primăria Cumpăna Lucrările de asfaltare pe străzile incluse în proiectul „Modernizare drumuri în comuna Cumpăna, județul Constanța – 7,2km" continuă

19 Feb 2024 987

Știri Constanța "Din iubire, pentru iubire". Eveniment special de Dragobete la Cumpăna

17 Feb 2024 745

Colanul de Aur al A.Co.R. pentru rezultate remarcabile în anul 2023, adjudecat de Filiala Județeană Constanța

13 Feb 2024 975