Destinate închirierii Mai multe automobile au blocat un trotuar din Constanţa (galerie foto)

Un constănţean ne-a semnalat faptul că, pe trotuarul de pe strada Pandurului, colţ cu Şoseaua Mangaliei, au fost parcate mai multe maşini care obstrucţionează deplasarea pietonilor.
 
Şeful Serviciului Supraveghere Trafic Rutier din cadrul Primăriei Constanţa, Dan Baltag, a declarat că echipa care a verificat cele semnalate a constatat că maşinile aparţin unei societăţi care se ocupă de închirierea automobilelor: „La faţa locului s-a constatat că maşinile parcate aparţin unei societăţi de închirieri maşini. Proprietarii automobilelor au voie să parcheze şi pe trotuar, dar sunt obligaţi să lase un metru pentru deplasarea pietonilor. Dacă nu vor respecta această prevedere, le vom ridica maşinile. Am sugerat reprezentanţilor societăţii să închirieze un spaţiu unde să-şi mute maşinile.“ Reprezentanţii Gec Auto, societate al cărei panou publicitar este afişat pe un imobil, vizavi de maşini, au precizat că vor rezolva problema.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Este oficial! De astăzi se pot ridica mașinile parcate neregulamentar pe trotuar

20 Nov 2022 3162

Sondaj de opinie Mașinile lăsate pe trotuar, ridicate! Schimbarea legii, blamată în lipsa locurilor de parcare

07 Nov 2022 1508

Guvernul pregăteşte o lege pentru maşinile parcate pe trotuar

27 Oct 2016 1954

Un pieton rănit şi patru maşini avariate O şoferiţă neîndemânatică a „reuşit” o manevră soldată cu accident, în centrul Constanţei (galerie foto)

16 Jul 2014 2293