Administratie locala

Dezbatere publică pentru regulamentul de acces în zona peninsulară „Dacă închideţi Piaţa Ovidiu cu bariere, ne terminaţi afacerile“


Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Ionescu Adrian

03 Feb, 2018 15:24

Hotelurile, barurile, restaurantele și celelalte instituții, private sau de stat, cu sediul în zona peninsulară nu trebuie obligate sa plătească pentru repararea și întreținerea carosabilului și a trotuarelor (caz în care ar fi normal să li se permită, lor și clienților sau partenerilor lor, accesul neîngrădit în zonă). În schimb, ar trebui ca toată lumea, cu excepția riveranilor, să folosească mijloacele de transport în comun pe care le va pune la dispoziție Primăria, sau să apeleze la taximetre (acestea din urmă fără stații sau drept de staționare). Cine vrea neapărat să facă nuntă, botez sau parastas în zona peninsulară poate cere suplimentarea serviciilor de transport de la Primărie, sau poate angaja taximetre. Taximetrele sunt soluția și pentru turiștii care aleg cazarea în zona istorică a Constanței. Pe de altă parte, este normal ca vehiculele de intervenție să aibă regim special de acces, acesta fiind reglementat deja prin lege. În sfârșit, împărțirea anului în sezon și extrasezon mi se pare o idee bizară; exact atunci când peninsula este mai frecventată, introducem restricții?! Corect ar fi ca pe durata sezonului să se mărească numărul de microbuze pe traseele care duc în Peninsulă.

fani

07 Dec, 2017 09:14

Scarba si iar scarba ! Auzi minune ::din 2018 va incepe REABILITAREA strazilor din peninsula ....dupa ce s-au cheltuit milioane de euro pentru acelasi lucru ,in urma cu 2 (doi) ani!!DNA vise placute .

Articole asemanatoare

Chestionar pentru regulamentul de acces în zona peninsulară a municipiului Constanţa

03 Feb 2018 2226

Chestionarul privind Regulamentul de Acces în Zona Peninsulară, lansat de Primăria Constanța

02 Feb 2018 593

LIVE TEXT. Imagini de la eveniment Proiectul de hotărâre privind aprobarea regulamentului de acces în zona peninsulară, în dezbatere la Primăria Constanţa (galerie foto+video+document)

06 Dec 2017 1251

Zeci de documente necesare pentru aviz Primăria Constanţa organizează dezbatere publică privind accesul în Zona Peninsulară (documente)

30 Nov 2017 1466

Se închide accesul auto în zona peninsulară din Constanţa. Care sunt tipurile de permise şi cum pot fi obţinute (documente)

29 Sep 2017 12250

Nu vom mai intra cu maşinile în zona peninsulară! Primăria Constanţa introduce un sistem de blocare şi monitorizare a accesului!

05 Oct 2016 979