Dispoziții de demolare parțială. Terasele din Portul Tomis vor face obiectul unor verificări anul viitor

 
 
 
  • 20 de agenti economici din Constanţa au primit somaţii ca în 48 de ore de la momentul în care primesc documentele, să procedeze la desfiinţarea unor construcţii edificate pe domeniul public și care nu au fost autorizate
  • Sunt vizate mai multe terase din centrul  orașului dar și din zona peninsulară, urmând ca cele amplasate în Portul turistic Tomis să facă obiectul unor verificări abia anul viitor
  • Această situație nu este singulară,  după ce, la sfârșitul lunii noiembrie s-a bifat primar demolare, dictată de primarul Vergil Chițac. Este vorba despre Mio Café, o conoscută locație din apropierea Sălii Sportului de pe bulevardul Tomis


Aproximativ 20 de agenti economici din Constanţa au primit somaţii ca în 48 de ore de la momentul în care primesc documentele, să procedeze la desfiinţarea unor construcţii edificate pe domeniul public și care nu au fost autorizate.

Somațiile au fost trimise de acum 2 săptămâni iar dispozițiile ar fi fost semnate astăzi de edilul municipiului Constanța.
Sunt vizate mai multe terase din centrul  orașului dar și din zona peninsulară, urmând ca cele amplasate în Portul turistic Tomis să facă obiectul unor verificări abia anul viitor.

Șeful Serviciului Disciplina în Construcții din cadrul Direcției Poliției Locale Constanța, Florin Tudose a precizat că administratorii localurilor trebuie să se conformeze în termen de 48 de ore de la primirea acestora, altfel desființarea se poate face și pe cale administrativă. Tudose a mai menționat că deja sunt proprietari care au început îndeplinirea procedurii.

De altfel această situație nu este singulară,  după ce, la sfârșitul lunii noiembrie s-a bifat primar demolare, dictată de primarul Vergil Chițac. Este vorba despre Mio Café, o conoscută locație din apropierea Sălii Sportului de pe bulevardul Tomis.
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.