Administratie locala

Doamnele din Cumpăna, sărbătorite de 8 Martie Mariana Gâju - „Femeia este cea care ne dă forţă să mergem mai departe“ (galerie foto+video)

Doamnele din comuna Cumpăna, alături de primarul comunei, ec. Mariana Gâju, au sărbătorit, ieri, Ziua Internaţională a Femeii. Formaţia Regal şi Mircea Cazan au întreţinut atmosfera de sărbătoare.
 
Evenimentul dedicat doamnelor a fost organizat de autoritatea publică locală şi a fost găzduit de Casa de Cultură din localitate. Sala a fost amenajată ca de sărbătoare, iar florile au stat la loc de cinste. Printre invitatele de onoare s-au numărat Elena Frîncu, fostul director al Direcţiei de Sport şi Tineret Constanţa, Cristina Samoilă, directorul Casei Judeţene de Pensii, Elena Hanu, fost inspector şcolar al ISJ Constanţa, Nicoleta Bercaru, directorul Şcolii nr. 39 din Constanţa.
 
Primarul Mariana Gâju le-a urat doamnelor o sărbătoare fericită. Şefa administraţiei locale a comunei Cumpăna a mărturisit că îşi doreşte o familie închegată, mai ales că aşteaptă o nepoţică. „Doresc ca nora mea să aibă o naştere uşoară. Vom avea o nepoţică. Ea, ca cel mai nou membru, va adăuga o petală la floarea familiei. Îmi doresc ca floarea familiei să rămână mereu verde şi să emane un miros plăcut, care să atragă. Să avem sănătate, pace, spor şi armonie!“, ne-a destăinuit primarul ec. Mariana Gâju.
 
Doamnelor prezente le-a urat sănătate şi bucurii în case. „8 Martie 2018 este cea de-a 17-a ediţie de când formăm o echipă de femei cu suflet. Toate doamnele din comună sărbătoresc Ziua Mamei. Într-o atmosferă caldă, de primăvară, noi le aşteptăm cu un meniu diversificat, atât pentru doamnele de religie musulmană, cât şi pentru cele ce respectă Postul Paştelui. Nu putem să nu sărbătorim mama, soţia, soţia, iubita, femeia. Mai ales că femeia este cea care reprezintă echilibrul unei familii. Femeia este cea care ne dă forţă şi putere să mergem mai departe. De la femeile tinere luăm energie, de la cele cu părul cărunt luăm înţelepciune. Tuturor le doresc sănătate şi bucurii în case! Să fie sănătoase!“, le-a urat Mariana Gâju.
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Eveniment cultural organizat de Primăria Cumpăna Proiecţia filmului documentar „Muzica rănilor de război“ şi un recital susţinut de violonistul Sabin Penea

07 Feb 2019 392

La Cumpăna s-a disputat faza judeţeană a Campionatului Naţional de juniori 4. Cine merge la etapa pe euroregiuni (galerie foto)

28 Jan 2019 810

Consiliul local al comunei Cumpăna, convocat în ședință ordinară. Sunt mai multe proiecte incluse pe ordinea de zi

25 Jan 2019 322

Locuitorii comunei Cumpăna au celebrat Mica Unire „De fiecare dată, marile sărbători ale poporului român ne adună pe toţi cei cu inima română“ (galerie foto)

25 Jan 2019 502

Dotări noi pentru căminul cultural Primăria Cumpăna cumpără costume populare şi de dans modern (document)

17 Jan 2019 514

Trotuarele amplasate pe șoseaua Constanţei din Cumpăna vor fi reabilitate şi modernizate (document)

14 Jan 2019 1130

Trei copii creștinati la Cumpăna, de Sfântul Ștefan

27 Dec 2018 1038

Daruri și surprize frumoase Elevii Liceului Tehnologic „Nicolae Dumitrescu” din Cumpăna, vizitați de moș Crăciun

23 Dec 2018 439

Daruri pentru copii, bătrâni şi persoane cu dizabilităţi din Cumpăna (galerie foto)

20 Dec 2018 605

An cu rezultate de excepţie Cei mai buni sportivi şi antrenori de la CS Victoria Cumpăna, premiaţi la „Gala Sportului Cumpănean“ (galerie foto)

17 Dec 2018 810

Burse pentru elevii cu rezultate bune la învăţătură, oferite de Primăria şi Consiliul Local Cumpăna (galerie foto)

15 Dec 2018 743

Daruri pentru copiii din comuna Cumpăna de la elevii Școlii Gimnaziale nr. 33 „Anghel Saligny“ (galerie foto)

14 Dec 2018 573

Spectacol, premieri şi cadouri de la Moş Crăciun, la Cumpăna, la „Gala Sportului Cumpănean“

13 Dec 2018 525

Moş Nicolae a ajuns la elevii din comuna Cumpăna încărcat cu daruri (galerie foto)

08 Dec 2018 575

Elevii claselor primare din Cumpăna, vizitați de Moș Nicolae (galerie foto)

06 Dec 2018 459