Administratie locala

Doamnele din Cumpăna, sărbătorite de 8 Martie Mariana Gâju - „Femeia este cea care ne dă forţă să mergem mai departe“ (galerie foto+video)

Doamnele din comuna Cumpăna, alături de primarul comunei, ec. Mariana Gâju, au sărbătorit, ieri, Ziua Internaţională a Femeii. Formaţia Regal şi Mircea Cazan au întreţinut atmosfera de sărbătoare.
 
Evenimentul dedicat doamnelor a fost organizat de autoritatea publică locală şi a fost găzduit de Casa de Cultură din localitate. Sala a fost amenajată ca de sărbătoare, iar florile au stat la loc de cinste. Printre invitatele de onoare s-au numărat Elena Frîncu, fostul director al Direcţiei de Sport şi Tineret Constanţa, Cristina Samoilă, directorul Casei Judeţene de Pensii, Elena Hanu, fost inspector şcolar al ISJ Constanţa, Nicoleta Bercaru, directorul Şcolii nr. 39 din Constanţa.
 
Primarul Mariana Gâju le-a urat doamnelor o sărbătoare fericită. Şefa administraţiei locale a comunei Cumpăna a mărturisit că îşi doreşte o familie închegată, mai ales că aşteaptă o nepoţică. „Doresc ca nora mea să aibă o naştere uşoară. Vom avea o nepoţică. Ea, ca cel mai nou membru, va adăuga o petală la floarea familiei. Îmi doresc ca floarea familiei să rămână mereu verde şi să emane un miros plăcut, care să atragă. Să avem sănătate, pace, spor şi armonie!“, ne-a destăinuit primarul ec. Mariana Gâju.
 
Doamnelor prezente le-a urat sănătate şi bucurii în case. „8 Martie 2018 este cea de-a 17-a ediţie de când formăm o echipă de femei cu suflet. Toate doamnele din comună sărbătoresc Ziua Mamei. Într-o atmosferă caldă, de primăvară, noi le aşteptăm cu un meniu diversificat, atât pentru doamnele de religie musulmană, cât şi pentru cele ce respectă Postul Paştelui. Nu putem să nu sărbătorim mama, soţia, soţia, iubita, femeia. Mai ales că femeia este cea care reprezintă echilibrul unei familii. Femeia este cea care ne dă forţă şi putere să mergem mai departe. De la femeile tinere luăm energie, de la cele cu părul cărunt luăm înţelepciune. Tuturor le doresc sănătate şi bucurii în case! Să fie sănătoase!“, le-a urat Mariana Gâju.
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Administraţia locală are grijă de tânăra generaţie Burse şi tabere pentru copiii din Cumpăna

17 Jun 2019 1092

Invitaţie la spectacol, în această seară Sfârşit de stagiune şcoala de balet „Nicolae Spirescu” din Cumpăna

17 Jun 2019 846

Depunere de coroane şi slujbă de parastas, de Ziua Eroilor, la Cumpăna Mariana Gâju - „Să nu-i uităm pe eroii neamului românesc ce s-au sacrificat pe câmpul de luptă“ (galerie foto)

07 Jun 2019 825

Masa de Iftar, simbol al prieteniei interetnice, a fost organizată în comuna Cumpăna (galerie foto)

03 Jun 2019 998

Spectacol pentru copii, oferit de Primăria și Consiliul Local Cumpăna (galerie foto)

03 Jun 2019 653

Să cunoaştem şi să recunoaştem valorile Expoziţia elevei Rodica Cristiana Marin, „Metamorfoză“, la Cumpăna. Un palmares bogat şi multe aprecieri (galerie foto)

31 May 2019 877

Zi de sărbătoare la Cumpăna Festivalul naţional de folclor pentru tineri interpreţi „Dor de cânt românesc“, la cea de-a XIV-a ediţie

31 May 2019 895

Faza locală a concursului „Micii sanitari“ de la Cumpăna şi-a găsit câştigătorii. Copiii de la Grădiniţa „Florilor“ merg în etapa judeţeană (galerie foto)

28 May 2019 470

Copiii de la Grădinițele „Florilor“ și „Sfânta Maria“ din Cumpăna, la Concursul „Micii sanitari“, ajuns la cea de-a XIV-a ediție

25 May 2019 656

Spectacol de comedie şi multă voie bună Ziua Familiei, sărbătorită la Cumpăna (galerie foto)

17 May 2019 541

Primăria Cumpăna se implică în eliminarea hepatitelor virale Primarul Mariana Gâju - „Suntem aproape de cetățeni și le cunoaștem problemele“ (galerie foto)

11 May 2019 640

Mai mulţi miniştri, senatori şi deputaţi, prezenţi la eveniment Un complex sportiv modern, „Centenar 2018“, inaugurat, ieri, la Cumpăna (galerie foto)

10 May 2019 1034

Eveniment organizat la Cumpăna Despre eliminarea hepatitelor virale prin implicarea autorităţilor publice locale

10 May 2019 924

Imagini de la eveniment Complexul Sportiv “Centenar 2018”, inaugurat astăzi la Cumpăna (galerie foto)

09 May 2019 1220

Prefectul județului Constanța a dispus formarea unei comisii tehnice de evaluare a falezei din Cumpăna

03 May 2019 482