Echipamente noi pentru sportivi „Clubul Sportiv Victoria Cumpăna a obţinut rezultate deosebite pe plan naţional şi internaţional“ (galerie foto)

Clubul Sportiv „Victoria“ Cumpăna a organizat, la sfârşitul săptămânii trecute, evenimentul de prezentare şi promovare a proiectului ce priveşte achiziţionarea de materiale şi echipamente sportive pentru cele şase secţii ce activează în cadrul clubului.
 
Cu ajutorul sponsorului SC Rig Service SA şi al Clubului Rotary Pontus Euxinus, filiala Constanţa, preşedinte - primarul ec. Mariana Gâju, secţiile de rugby, gimnastică, lupte, scrimă, fotbal copii, juniori şi fotbal seniori vor beneficia de materiale şi echipamente sportive noi şi moderne, în valoare totală de 120.000 de lei. „Investim în sport, pentru că valorile sale sunt similare cu cele care ne ghidează munca în fiecare zi: onestitate, muncă, perseverenţă, ambiţie, seriozitate. Sportul ne oferă clipe de tensiune şi de bucurie, lecţii de viaţă pentru momentele în care suntem învinşi, dar găsim puterea să mergem mai departe. Sportul oferă exemple copiilor noştri şi contribuie la un stil de viaţa sănătos pentru o naţiune tot mai puternică şi mai motivată“, a transmis Violeta Butărăscu, reprezentant Rig Service SA.
 
La rândul său, primarul comunei Cumpăna, ec. Mariana Gâju, a ţinut să transmită sponsorilor mulţumirile întregii comunităţi: „Comuna Cumpăna se mândreşte cu un mentor de excepţie, în persoana Elenei Frîncu, personalitate marcantă în lumea sportului românesc, care a susţinut şi susţine în continuare dezvoltarea şi promovarea tuturor disciplinelor sportive ce se derulează în comuna Cumpăna. Disciplinele sportive şi sportivi din cadrul Clubului Sportiv Victoria Cumpăna şi din comuna Cumpăna au obţinut, de-a lungul anilor, rezultate deosebite atât pe plan naţional, cât şi internaţional. Toate acestea au contribuit la decizia sponsorilor de a investi în sportul cumpănean. Adresez sponsorilor şi partenerilor noştri mulţumiri sincere, atât din partea mea, cât şi din partea sportivilor cumpăneni, pentru efortul financiar depus, dar mai ales pentru mărinimia sufletului de care au dat dovadă. Mulţumesc din suflet preşedintelui Consiliului de Administraţie al Rig Service SA, Florin Cârstocea“.
 
La eveniment au participat primarul comunei Cumpăna, ec. Mariana Gâju, viceprimarul comunei Cumpăna, Florin Neagu, Violeta Butărăscu, reprezentant al Rig Service SA, Elena Dumitrescu - Rotary Pontus Euxinus, filiala Constanţa, Andrian Bolma - Rotary Pontus Euxinus, filiala Constanţa, Ioan Ududec - Rotary Pontus Euxinus, filiala Constanţa, preşedintele comitetului director al CS Victoria, Elena Frîncu, directorul clubului, Ion Răuţă, precum şi directorul economic, Paula Vintilă.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Acțiune de plantare de copaci la Cumpăna. Ce mesaj a transmis primarul Mariana Gâju (VIDEO)

15 Apr 2024 371

Comunitatea musulmană a comunei Cumpăna a participat la tradiționala Cină de Iftar – Masa Prieteniei

08 Apr 2024 577

Primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju, la ceas aniversar

26 Mar 2024 2526

ZIUA LIVE Mariana Gâju (PSD) – „Nu sunt adepta compromisurilor pentru a promova. O femeie trebuie să se gândească la demnitatea ei”! (VIDEO)

08 Mar 2024 866

Eveniment de gală la Restaurant Zorile Primăria Cumpăna organizează o petrecere dedicată femeilor din localitate! (GALERIE FOTO+VIDEO)

08 Mar 2024 922

ZIUA LIVE O femeie trebuie să lupte mai mult decât un bărbat pentru a ocupa un post important în politică? ( FOTO+VIDEO)

08 Mar 2024 576

LIVE Text Mariana Gâju, alături de membrele OFSD, celebrează femeile la Spitalul Județean Constanța (FOTO+VIDEO)

08 Mar 2024 844

Știri Constanța Parteneriatul ”Cumpăna Verde” debutează cu activități de plantare puieți de copaci la Cumpăna (FOTO+VIDEO)

07 Mar 2024 616

ZIUA LIVE O femeie trebuie să lupte mai mult decât un bărbat pentru a ocupa un post important în politică?

07 Mar 2024 985

LIVE Text Femeile social-democrate, în frunte cu Mariana Gâju, prezente la Căminul pentru persoane vârstnice Constanţa (FOTO+VIDEO)

07 Mar 2024 837

Femeile social-democrate, în vizită la Căminul pentru persoane vârstnice Constanţa

06 Mar 2024 589

OFSD la ceas de sărbătoare 1000 de femei social-democrate petrec la Constanța! (FOTO+VIDEO)

03 Mar 2024 1326

Vești bune pentru locuitorii din Cumpăna, județul Constanța! A fost avizat favorabil nodul rutier Cumpăna A4

29 Feb 2024 6718

Știri Constanța Un pas important pentru învățământul din Cumpăna. Contract semnat pentru furnizarea de mobilier, materiale didactice și echipamente digitale

27 Feb 2024 720

Primăria Cumpăna Locuitorii comunei, în anotimpul iubirii. Spectacol extraordinar de Dragobete

25 Feb 2024 594