Este gata raportul de oportunitate. Soarta Pavilionului Expoziţional Constanţa, decisă la viitoarea şedinţă a CJC (document)

Încă o şedinţă a Consiliului Judeţean Constanţa s-a încheiat. Una cu scântei, am putea spune, având în vedere faptul că prezentarea raportului de activitate de către şeful RAJDP, Adrian Gâmbuţeanu, s-a lăsat cu vorbe grele aruncate şi de-o parte, şi de alta. Dincolo de prezentarea raportului său de activitate şi de hotărârea adoptată de CJC de a nu se constitui parte civilă în dosarul lui Nicuşor Constantinescu privitor la elicopterul prăbuşit în Siutghiol, pe ordinea de zi s-au regăsit 30 de proiecte de hotărâre. Aleşii judeţeni au stabilit, ieri, noile tarife practicate în plin sezon estival de Complexul Muzeal de Ştiinţe ale Naturii Constanţa, în timp ce bugetele mai multor instituţii subordonate CJC au fost modificate prin acordarea unor sume în plus pentru investiţiile necesare. De asemenea, comuna Limanu a predat reţeaua de apă către CJC, care, mai departe, în cadrul aceleiaşi şedinţe, a predat-o către operatorul regional de apă. Şi două cazuri sociale s-au aflat pe ordinea de zi a şedinţei, două persoane aflate în dificultate primind ajutor financiar din partea CJC. Este vorba despre Gabriela Dragnea, o fostă balerină, şi despre Didina Pruteanu. Nu în ultimul rând, au fost aprobate şi câteva modificări ale organigramelor unor instituţii subordonate, dar s-a votat şi achitarea contribuţiei anuale datorate Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară Apă Canal Constanţa de către CJC. În cadrul şedinţei, consilierul George Măndilă l-a întrebat pe vicepreşedintele Cristinel Dragomir ce se întâmplă cu raportul de oportunitate care urma să stabilească ce este de făcut cu Pavilionul Expoziţional Constanţa, preluat de CJC din administrarea Fundaţiei Fantasio. „Am fost informat că astăzi (n.r. ieri) a ajuns la CJC raportul de oportunitate pentru Pavilionul Expoziţional. Vom face un proiect de hotărâre şi îl vom introduce pe ordinea de zi a şedinţei viitoare“, a declarat Dragomir.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Autorizație de construire pentru construirea unei terase acoperite la Pavilionul Expozițional Constanța

28 Jan 2024 823

Control la Târgul organizat în exteriorul Pavilionului expozițional Constanța. Ce nereguli au constatat comisarii OPC (GALERIE FOTO)

18 Dec 2023 1179

UPDATE Control al comisarilor OPC la Târgul organizat la Pavilionul expozițional Constanța

02 Dec 2023 3157

A fost anulată achiziția pentru expertizarea tehnică a Pavilionul Expozițional din Mamaia (DOCUMENT)

28 Aug 2023 916

„Festivalul Tradițiilor și Gastronomiei Pescărești” își deschide porțile la Pavilionul Expozițional Constanța. Programul evenimentului (VIDEO)

13 Jun 2023 7832

“Festivalul Tradițiilor și Gastronomiei Pescărești”, eveniment dedicat tradițiilor gastrnomice și culturale locale din Dobrogea

02 Jun 2023 2384

Control amplu la Pavilionul Expozițional Constanța! Nereguli găsite de Protecția Consumatorilor (FOTO)

19 May 2023 2121

Valoarea prejudiciului este de aproximativ 15.000 de euro Consiliul Județean Constanța se constituie parte civilă în dosarul bancomatului de la Pavilionul Expozițional din Mamaia, aruncat în aer! (DOCUMENT)

20 Mar 2023 2438

Procurorii din Constanța fac precizări importante Un dosar care a făcut înconjurul ţării, trimis în instanță

18 Jan 2023 1591

Tribunalul Constanța, anunț de ultim moment în cazul bancomatului aruncat în aer la Pavilionul Expozițional Constanța (VIDEO)

28 Dec 2022 3827

Suspecții în cazul bancomatului aruncat în aer la Pavilionul Expozițional cer să fie puși în libertate! (VIDEO)

05 Dec 2022 1381

Arestul de la IPJ Constanța are noi „clienți“! Suspecții din cazul bancomatului aruncat în aer la Pavilion, reținuți. Azi vor fi duși la arestare

30 Nov 2022 1322

IPJ Constanța, lovitură de maestru în cazul bancomatului de la Pavilionul Expozițional! Cum au fost prinși principalii suspecți (VIDEO)

30 Nov 2022 3528

Certificat de urbanism Modificări importante la Pavilionul Expozițional Constanța

17 Oct 2022 1574

Modificări în structura Pavilionul Expozițional Constanța. Ce se va amenaja

29 Jul 2022 2386