Festivitate de final de an, la Cumpăna, pentru elevi

  • La eveniment a luat parte și viceprimarul Florin Neagu
Liceul Tehnologic "Nicolae Dumitrescu" din Cumpăna a mai închis o filă de poveste, iar elevii, de la mic la mare, au avut parte de o festivitate specială, vinery, la Casa de Cultură din comună.
 
„Astăzi, atât sala cât și scena Casei de Cultură din comuna Cumpăna au fost neîncăpătoare, fiind pline de elevi merituoși și părinți mândri! Liceul Tehnologic "Nicolae Dumitrescu" din Cumpăna a încheiat un nou an școlar printr-o festivitate de premiere fastuoasă.
 
După un an de studiu intens, a sosit momentul ca aceștia să culeagă roadele, astfel 650 de elevi din clasele 0-IV cu medii generale de Foarte Bine și Bine, și 279 de elevi ai claselor V-XI cu medii generale peste nota 9, au fost răsplătiți cu diplome, cărți și cadouri din partea Primăriei și Consiliului Local Cumpăna. În cadrul festivității au fost oferite în total 59 de Premii I, 64 de Premii II, 54 de Premii III și 88 de mențiuni. De asemenea au fost oferite și 14 PREMII DE EXCELENȚĂ elevilor ce au obținut MEDIA GENERALĂ 10.


 
„Spunem astăzi, cu bucurie, rămas bun școală și ne revedem la toamnă. Două mari emoții marchează copilăria fiecărui elev, emoția începutului de an școlar și emoția sfârșitului de an școlar. Anul școlar 2021-2022 a fost încununat de succese. Munca dascălilor, a elevilor dar și a părinților se arată eficientă prin rezultatele școlare ale elevilor și prin rezultatele obținute la competițiile școlare. Spun cu mândrie că la Cumpăna se face școală, la Cumpăna se învață carte!”, a transmis director a LTND, Ionela Baciu, elevilor.
 
La eveniment a luat parte și viceprimarul Florin Neagu. Acesta a înmânat premiile de excelență și a transmis toate felicitările, gândurile bune și multe realizări pe viitor tuturor celor ce au urcat pe scenă, dorindu-le în același timp o vacanță frumoasă.
 
Festivitatea a fost completată de momentul emoționant al predării „Cheii Succesului” de către șeful promoției 2018-2022, către cele patru șefe ale promoției viitoare, fiecare dintre acestea susținând și câte un discurs memorabil.
 
Felicitări elevilor, profesorilor, dar și părinților pentru rezultatele excelente din acest an! Mult succes în anul următor și la examenele care se apropie!”, au transmis reprezentanții administrației locale Cumpăna.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și

Gimnastele de la CS Victoria Cumpăna, 14 medalii la Cupa Forex, întrecere internațională

 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Primăria a eliberat autorizația de construire și amenajare de șantier, dar lucrările nu vor începe prea curând. Ce presupune investiția „Perdea verde” din zona de sud a municipiului Constanţei (DOCUMENT)

09 Aug 2022 3078

Comuna Cumpăna din județul Constanța a obținut statutul de Partener Instituțional al Comisiei Naționale a României pentru UNESCO

03 Aug 2022 454

Primăria Cumpăna Când are loc a doua etapă de dezinsecție în localitatea constănțeană

29 Jul 2022 705

Vizită importantă la Cumpăna! Au fost discuții referitoare la nevoile existente la nivelul comunei pentru persoanele vârstnice fără aparținători

25 Jul 2022 636

Primăria Cumpăna Cursuri pentru tinerii din localitate, organizate prin fonduri europene

08 Jul 2022 630

Primăria Cumpăna, anunț important cu privire la Recensământul Populației și Locuințelor

05 Jul 2022 780

Primăria Cumpăna „Ia tradiţională românească, izvor nesecat de creativitate culturală”

24 Jun 2022 497

Primăria Cumpăna anunță când va avea loc prima etapă de dezinsecție

24 Jun 2022 614

Primăria Cumpăna Mariana Gâju, prezentă la o conferință națională la Vaslui. Ce subiecte au fost abordate

21 Jun 2022 655

Primăria Cumpăna Anunț cu privire la investiția privind extinderea rețelelor de distribuție apă și canalizare (GALERIE FOTO)

17 Jun 2022 693

Primăria Cumpăna 50 de locuri disponibile la After-school! Iată când sunt înscrierile

07 Jun 2022 730

Primăria Cumpăna Cine sunt câștigătorii Festivalului-Concurs Naţional de Folclor Pentru Tineri Interpreţi „Dor De Cânt Românesc”

04 Jun 2022 828

România, gazda Concursului Internațional „Balkan Junior”. Evenimentul organizat în Campusul Școlar din Cumpăna, județul Constanța

25 May 2022 689

Primăria Cumpăna organizează Festivalul-Concurs pentru Tineri Interpreți „Dor de Cânt Românesc”

25 May 2022 968

Faza finală a ONSS la handbal băieți (gimnaziu) s-a desfășurat la Cumpăna. Școala „Ion Creangă“, câștigătoare (GALERIE FOTO)

24 May 2022 1270