Fosta șefă de la Infecțioase, Stela Halichidis a primit calificativul „foarte bine” de la city managerul municipiului Constanța, Felicia Ovanesian! (documente)

  • Potrivit raportului, vezi secțiunea „documente”, Halichidis, care s-a aflat la conducerea unității medicale din 2009, a primit, în ultimii cinci ani, calificativul „foarte bine” în toate rapoartele de evaluare a activității
  • Ultimul calificativ de excelență a fost acordat de o comisie de evaluare, constituită conform HCLM nr. 166/2021 și formată din : city managerul orașului, Felicia Ovanesian, în calitate de președinte al comisiei de evaluare, Mihaela Cocu, șef departament- medic primar epidemiologic, Direcţia de Sănătate Publică a județului Constanța, Georgeta Gheorghe, director executiv adjunct, Direcția financiară, Cristina Mariana Dragomir, director executiv adjunct, Direcția tehnic administrativ, Adriana Arghirescu consilier local PNL, membru și Laura Bobeș sef Serviciu resurse umane în cadrul primăriei Constanța, în calitate de secretar al Comisiei
  • Comisia de evaluare a constatat faptul că raportul de activitate corespunde obiectivelor propuse de proiectul de management privind perioada evaluate iar indicii de performanță pentru perioada evaluată au fost îndepliniți
  • Toți membrii Comisiei au avut aceeași părere, mai puțin consilierul local municipal PNL, Adriana Arghirescu, care a notat-o pe Stela Halichidis cu 0 și 1 la cele patru criterii punctate în evaluare


A doua zi după incendiul de la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța care a condus la moartea a 12 persoane, consilierii locali municipali ai USR au solicitat Primăriei Constanța raportul de evaluare și activitate al managerului Spitalului de Boli Infecțioase Constanța, Stela Halichidis, între timp, demisă de primarul Chițac la solicitarea expresă a premierului Florin Cîțu.
 
Câteva zile mai târziu, aceeași consilieri au susținut public, că city-managerul municipiului Constanța, Felicia Ovanesian refuză să publice rapoartele de activitate ale managerului Spitalului de Boli Infecțioase Constanța.
 
„Solicităm demisia City Managerului Municipiului Constanța. Consilierii USR au solicitat Primăriei Constanța raportul de evaluare și activitate al managerului Spitalului de Boli Infecțioase Constanța. Din păcate s-au lovit de un zid denumit Felicia Ovanesian.

În data de 27.05.2021 a fost aprobată componența Comisiei de evaluare anuală a activității managerului Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța, președinte fiind numită doamna Felicia Ovanesian.

Documentele solicitate se aflau în biroului dumneai și a refuzat să le pună la dispoziția consilierilor locali.

Conform codului administrativ, aleșii locali au acces la orice informație de interes public (art 218, pct 1).

Mai mult decât atât, Spitalul de Boli Infecțioase se află în subordinea Consiliului Local Constanța, nu a vreunui funcționar din cadrul Primăriei Constanța.

Solicităm demisia de urgență a City Managerului Municipiului Constanța și punerea la dispoziția consilierilor a rapoartelor de evaluare și activitate a managerului Spitalului de Boli Infecțioase“ – a fost mesajul transmis de USR Constanța în primele zile de după incendiul de la Boli Infecțioase.


Felicia Ovanesian, city manager municipiul Constanța

La aproape o lună de la tragedia petrecută la Constanța, Ovanesian a încuviințat predarea raportului de activitate al fostului manager al Spitalului de Boli Infecțioase Constanța, Stela Halichidis, către solicitanți, respectiv aleșii USR Constanța.
 
Potrivit raportului, vezi secțiunea „documente”, Halichidis, care s-a aflat la conducerea unității medicale din 2009, a primit, în ultimii cinci ani, calificativul „foarte bine” în toate rapoartele de evaluare a activității.

Ultimul calificativ de excelență a fost acordat de o comisie de evaluare, constituită conform HCLM nr. 166/2021 și formată din : city managerul orașului, Felicia Ovanesian, în calitate de președinte al comisiei de evaluare, Mihaela Cocu, șef departament- medic primar epidemiologic, Direcţia de Sănătate Publică a județului Constanța, Georgeta Gheorghe, director executiv adjunct, Direcția financiară, Cristina Mariana Dragomir, director executiv adjunct, Direcția tehnic administrativ, Adriana Arghirescu consilier local PNL, membru și Laura Bobeș sef Serviciu resurse umane în cadrul primăriei Constanța, în calitate de secretar al Comisiei.

Comisia de evaluare a constatat faptul că raportul de activitate corespunde obiectivelor propuse de proiectul de management privind perioada evaluate iar indicii de performanță pentru perioada evaluată au fost îndepliniți.

Toți membrii Comisiei au avut aceeași părere, mai puțin consilierul local municipal PNL, Adriana Arghirescu, care a notat-o pe Stela Halichidis cu 0 și 1 la cele patru criterii punctate în evaluare.
 
Citește și:

Consilierii USR Constanța au solicitat demisia City Managerului Municipiului Constanța, Felicia Ovanesian

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța, reclamat la CNSC. Este vizată o licitație pentru materiale sanitare. S-a dictat modificarea documentației de atribuire!

30 Mar 2024 562

Municipalitatea trebuie să achite dr. Halichidis, fostul manager SCBI Constanța, salariile restante! Răspunsul Judecătoriei la contestarea executării (MINUTA)

13 Mar 2024 1107

Primarul Municipiului Constanța, în instanță cu dr. Halichidis, fostul manager al Spitalului de Boli Infecțioase! Se contestă executarea

29 Feb 2024 773

Spitalul Modular din curtea Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța, inaugurat astăzi

19 Feb 2024 872

Primarul Constanței proces cu dr. Stela Halichidis! Nemulțumiri după victoria în instanță a fostului manager de la Infectioase!

03 Jan 2024 3113

Oficial de la Direcția de Cultură Constanța despre lucrările de modularul din curtea SCBI „Se așteaptă estimarea pagubelor produse patrimoniului cultural. A fost sesizat Inspectoratul de Poliție al Județului"!

26 Oct 2023 2448

Lucrări fără aviz de la Cultură în sit-ul din curtea Spitalului de Boli Infecţioase Primăria Constanța s-ar putea alege cu dosar penal!

23 Oct 2023 973

Proiect depus la Mediu Spitalul de Boli Infecțioase Constanța se extinde

19 Oct 2023 1071

Judecătorii de la Curtea de Apel mai au nevoie de timp în procesul intentat de dr. Halichidis Primarului Constanței

02 Oct 2023 810

Demisă după tragedia de la Infectioase Zi decisivă pentru dr. Stela Halichidis în procesul cu Primarul Constanței. A câștigat în primă instanță

01 Oct 2023 1871

Dr. Halichidis, la judecată cu Primarul Municipiului Constanța! S-a stabilit data pronunțării

19 Sep 2023 1194

Licitații Constanța A fost atribuit un nou contract pentru Spitalul Modular Covid 19 de pe Bulevardul Ferdinand (DOCUMENT)

30 Aug 2023 1273

Noutăți din ancheta incendiului de la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța! Urmează eventuale puneri sub acuzare

03 Aug 2023 2103

Începe construcția de zece milioane de euro a noului Spital Modular de la Constanța!

24 Jul 2023 1659

Legea s-a schimbat anterior depunerii ofertei?! Pe repede înainte, spitalul modular de la SCBI Constanța s-a scumpit cu 8.2 milioane de lei! (DOCUMENTE)

17 Jul 2023 1809