Fostul șef al RAR pleacă acasă. Un comandor în rezervă în CA-ul CT BUS!

  • În ultima ședință de Consilul Local Municipal s-a luat act de încheierea mandatului lui Adrian Biziniche în Consiliul de Administrație al CT BUS
  • În locul acestuia a fost desemnat comandorul (r) ing. Iorgu Paraschiv, fost profesor la Academia Navală "Mircea cel Bătrân" din Constanța
  • Aleșii locali trebuie să numească la începutul anului viitor și un înlocuitor pentru Cristina Aldea, căreia i se va termina mandatul de administrator special până la sfârșitul anului

Pe 18.06.2020 a încetat prin demisie contractul de mandat al Marcelei-Mariana Frigioiu, directoarea Direcţiei Financiare din cadrul Primăriei Constanţa ca administrator provizoriu
Aleșii locali municipali l-au validat în lun august pe Adrian Biziniche, fostul șef RAR Constanța pentru un termen de 4 luni în funcția de administrator provizoriu.

În ultima ședință de Consilul Local Municipal s-a luat act de încheierea mandatului lui Biziniche iar în locul acestuia a fost desemnat comandorul (r) ing. Iorgu Paraschiv, fost profesor la Academia Navală "Mircea cel Bătrân" din Constanța.

Totodată, aleșii locali trebuie să numească la începutul anului viitor și un înlocuitor pentru Cristina Aldea, căreia i se va termina mandatul de administrator special până la sfârșitul anului.


Citește și:

Vot în CLM. Fostul șef RAR, Adrian Biziniche o înlocuiește pe șefa Direcţiei Financiare din cadrul Primăriei Constanţa! (documente)

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Primăria Constanța acordă reduceri de taxe și impozite pentru prestatorii de servicii turistice. Care sunt condițiile (document)

16 Jul 2020 2713

Ministrul Sănătății, mulțumit de circuite și organizare Țuțuianu a decis cine îl va evalua pe dr. Cătălin Grasa, managerul Spitalului Clinic Județean Constanța. Nici un specialist nu face parte din comisie (documente)

13 Jul 2020 3791