Fulvia Dinescu revine pe postul de secretar al municipiului Constanța! Ce avere are funcționarul Primăriei?(DOCUMENTE)Fulvia Antonela Dinescu va prelua începând de mâine, 09 noiembrie a.c.,  din dispoziția primarului Vergil Chițac, atribuții de secretar delegat al municipiului Constanța.

Fulvia Antonela Dinescu a revenit în Primăria Constanța anul acesta, pe funcția de execuție de consilier juridic, după ce  la finalul anului 2020, Dinescu a fost trimisă în judecată de procurorii DNA, alături de foștii primari, Radu Mazăre, Decebal Făgădău și alți funcționari ai primăriei Constanța într-un dosar fiind acuzați de abuz în serviciu.

Dinescu a fost suspendată atunci din funcție și înlocuită de Georgiana Gospodaru prin dispoziție a primarului de primarul Vergil Chițac.

Între timp și Gospodaru a fost înlocuită cu Mirabela Călin, care a primit delegare până în toamnă pentru această funcție.

Cum magistrații de la Curtea de Apel Constanța au decis, pe 29 decembrie 2021, ca dosarul la care facem referire mai sus să se întoarcă la DNA, constatând nulitatea absolută a actelor efectuate după data extrădării efective a lui Mazăre Radu Ștefan, în baza Mandatului de Arestare Preventivă nr. 1/10.01.2018, inclusiv a rechizitoriului nr. 168/P2017 din 19.10.2020 emis de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție - Direcţia Naţională Anticorupție – ST Constanța, Fulvia Dinescu a revenit în Primăria Constanța anul acesta, pe funcția de execuție de consilier juridic.

Dinescu coordonează mai nou cu delegație Biroul Juridic, contencios și punere în aplicare a hotărârilor judecătorești din cadrul Primăriei Constanța, structură subordonată primarului.

Aceasta a mai deținut în trecut funcția de director executiv adjunct al Direcţiei Administraţie Publică Locală din cadrul Primăriei Constanţa fiind într-o vreme mâna dreaptă a fostului director Constantin Racu.

Cât privește viitorul Mirabelei Călin, a cărei detașare în funcția de secretar se încheie astăzi, aceasta ar putea preia postul Fulviei Dinescu din cadrul Biroului Juridic.

 

Vă reamintim la concursul pentru postul de secretar al municipiului Constanța, desfășurat săptămâna trecută (n.r. doar proba scrisă), nici unul dintre cei trei candidați înscriși nu au obțiut notă de trecere.

Au concurat pentru funcția de secretar : Mirabela Călin, actual secretar interimar, Georgiana Gospodaru, coordonator Biroul Agricol din cadrul municipalității  și Aurel Marinescu, fost secretar al primăriei Drăgănești Olt și ulterior, angajat al Consiliului Județean Olt. 

Atât Mirabela Călin cât și Aurel Marinescu au mai candidat și anul trecut, dar nu a obținut notă de trecere după aceeași proba scrisă.


Ce avere și interese are Fulvia Antonela Dinescu?

Așa cum susțineam mai sus, Dinescu a revenit în primăria Constanța în 2022, după o perioadă în care a lucrat în zona privată, vezi declarația de avere și interese în secțiunea „documente".

Familia Dinescu deține două terenuri, două în intravilan și alte două în extravilan, trei apartamente, din care două provin din moșteniri și două autoturisme marca Volkswagen.

Fulvia Dinescu are și două credite la o bancă comercială unul scadent anul acesta și un altul în 2045 în valoare de 296.760 lei.

În anul fiscal 2021 a avut venituri de 63.760 lei de la dezvoltator imobiliar unde a fost angajată.

La capitolul interese, Dinescu a precizat doar că este membru al SLSAP, vezi secțiunea „documente".PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Le Rose del Lago, din Mamaia, subiect de proces! House 3000 Real Estate Investment SRL îi cheamă în judecată pe primarul Constanței și Fulvia Antonela Dinescu

07 Feb 2024 1973

Decebal Făgădău, fostul primar al Constanței, clasare de la DNA! Vizat, dosarul din cauza căruia a demisionat din PSD

29 Jan 2024 1473

Laura Bobeș, din Primăria Constanța, a recunoscut tot la DNA! Cum ar fi încercat s-o ajute pe Mirabela Călin să obțină „fraudulos“ funcția de secretar general al municipiului Constanța (DOCUMENT)

12 Dec 2023 3118

Declarații de avere Patru terenuri, trei apartamente și două autoturisme. Averea și interesele Fulviei Antonela Dinescu, secretarul Municipiului Constanța (DOCUMENTE)

09 Oct 2023 2743

UPDATE. Justiție Constanța Astăzi se judecă recursul în dosarul în care secretarul municipiului l-a chemat în judecată pe primarul Chițac

11 Sep 2023 1786

Licitații publice Primăria Constanța cumpără 2 grupuri sanitare pentru persoanele cu dizabilităţi în valoare de 90.000 de euro fără TVA

07 Sep 2023 750

Ce notă a obținut Fulvia Dinescu la proba de interviu a concursului pentru postul de secretar general al municipiului Constanța? (DOCUMENT)

10 May 2023 2330

Proba scrisă a concursului pentru funcția de secretar al municipiului Constanța a fost contestată!

10 May 2023 1626

S-a constituit Unitatea Locală de Sprijin la nivelul UAT a municipiului Constanța. Ce atribuții are și componența acesteia?

12 Apr 2023 1255

S-a încheiat evaluarea secretarului general al municipiului Constanța. Ce calificativ a primit Fulvia Dinescu?

05 Apr 2023 2298

Chițac scoate pentru a treia oară la concurs postul de secretar al municipiului Constanța (DOCUMENTE)

18 Mar 2023 3403

Curtea de Apel Constanța a suspendat judecarea dosarului în care părți sunt secretarul municipiului Fulvia Dinescu și primarul Vergil Chițac

15 Mar 2023 1972

Începe evaluarea secretarului general al municipiului Constanța, Fulvia Dinescu! Cine-i va nota performanțele profesionale? (DOCUMENT)

06 Mar 2023 2756

Promovată secretar, Fulvia Dinescu continuă procesul cu șeful ei, primarul Chițac pentru recuperarea unor drepturi salariale

25 Jan 2023 2170

Fulvia Dinescu trebuie să plătească cheltuieli de judecată primarului Chițac și angajatorului său, Primăria municipiului Constanța

04 Nov 2022 2327