Fulvia Dinescu revine pe postul de secretar al municipiului Constanța! Ce avere are funcționarul Primăriei?(DOCUMENTE)



Fulvia Antonela Dinescu va prelua începând de mâine, 09 noiembrie a.c.,  din dispoziția primarului Vergil Chițac, atribuții de secretar delegat al municipiului Constanța.

Fulvia Antonela Dinescu a revenit în Primăria Constanța anul acesta, pe funcția de execuție de consilier juridic, după ce  la finalul anului 2020, Dinescu a fost trimisă în judecată de procurorii DNA, alături de foștii primari, Radu Mazăre, Decebal Făgădău și alți funcționari ai primăriei Constanța într-un dosar fiind acuzați de abuz în serviciu.

Dinescu a fost suspendată atunci din funcție și înlocuită de Georgiana Gospodaru prin dispoziție a primarului de primarul Vergil Chițac.

Între timp și Gospodaru a fost înlocuită cu Mirabela Călin, care a primit delegare până în toamnă pentru această funcție.

Cum magistrații de la Curtea de Apel Constanța au decis, pe 29 decembrie 2021, ca dosarul la care facem referire mai sus să se întoarcă la DNA, constatând nulitatea absolută a actelor efectuate după data extrădării efective a lui Mazăre Radu Ștefan, în baza Mandatului de Arestare Preventivă nr. 1/10.01.2018, inclusiv a rechizitoriului nr. 168/P2017 din 19.10.2020 emis de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție - Direcţia Naţională Anticorupție – ST Constanța, Fulvia Dinescu a revenit în Primăria Constanța anul acesta, pe funcția de execuție de consilier juridic.

Dinescu coordonează mai nou cu delegație Biroul Juridic, contencios și punere în aplicare a hotărârilor judecătorești din cadrul Primăriei Constanța, structură subordonată primarului.

Aceasta a mai deținut în trecut funcția de director executiv adjunct al Direcţiei Administraţie Publică Locală din cadrul Primăriei Constanţa fiind într-o vreme mâna dreaptă a fostului director Constantin Racu.

Cât privește viitorul Mirabelei Călin, a cărei detașare în funcția de secretar se încheie astăzi, aceasta ar putea preia postul Fulviei Dinescu din cadrul Biroului Juridic.

 

Vă reamintim la concursul pentru postul de secretar al municipiului Constanța, desfășurat săptămâna trecută (n.r. doar proba scrisă), nici unul dintre cei trei candidați înscriși nu au obțiut notă de trecere.

Au concurat pentru funcția de secretar : Mirabela Călin, actual secretar interimar, Georgiana Gospodaru, coordonator Biroul Agricol din cadrul municipalității  și Aurel Marinescu, fost secretar al primăriei Drăgănești Olt și ulterior, angajat al Consiliului Județean Olt. 

Atât Mirabela Călin cât și Aurel Marinescu au mai candidat și anul trecut, dar nu a obținut notă de trecere după aceeași proba scrisă.


Ce avere și interese are Fulvia Antonela Dinescu?

Așa cum susțineam mai sus, Dinescu a revenit în primăria Constanța în 2022, după o perioadă în care a lucrat în zona privată, vezi declarația de avere și interese în secțiunea „documente".

Familia Dinescu deține două terenuri, două în intravilan și alte două în extravilan, trei apartamente, din care două provin din moșteniri și două autoturisme marca Volkswagen.

Fulvia Dinescu are și două credite la o bancă comercială unul scadent anul acesta și un altul în 2045 în valoare de 296.760 lei.

În anul fiscal 2021 a avut venituri de 63.760 lei de la dezvoltator imobiliar unde a fost angajată.

La capitolul interese, Dinescu a precizat doar că este membru al SLSAP, vezi secțiunea „documente".



PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Promovată secretar, Fulvia Dinescu continuă procesul cu șeful ei, primarul Chițac pentru recuperarea unor drepturi salariale

25 Jan 2023 957

Fulvia Dinescu trebuie să plătească cheltuieli de judecată primarului Chițac și angajatorului său, Primăria municipiului Constanța

04 Nov 2022 1797

UPDATE Termen la Tribunal. Consilierul juridic Fulvia Dinescu l-a chemat în judecată pe primarul Constanței, Vergil Chițac

07 Oct 2022 1806

Apropiata Feliciei Ovanesian nu mai coordonează Biroul Juridic din Primăria Constanța. Primarul a delegat-o în locul acesteia pe Fulvia Antonela Dinescu (DOCUMENT)

06 Jul 2022 2524

Curtea de Apel, așteptată să se pronunțe azi în dosarul foștilor primari Radu Mazăre și Decebal Făgădău

29 Dec 2021 1498

„Zile de permisie“ Radu Mazăre, cerere admisă la Constanța

13 Dec 2021 7664

Când se va pronunța Curtea de Apel în dosarul foștilor primari Radu Mazăre și Decebal Făgădău

08 Dec 2021 1541

Foștii primari ai Constanței, deferiți justiției de DNA Începe judecata în dosarul Decebal Făgădău - Radu Mazăre

25 May 2021 2454

Decebal Făgădău și Radu Mazăre, trimiși în judecată de DNA, alături de alți angajați ai Primăriei Constanța. Pronunţare azi!

17 May 2021 3780

Fulvia Dinescu, suspendată. Secretara Ramonei Dospinescu de la Patrimoniu, "promovată" secretar al municipiului Constanța

11 Nov 2020 6805

Prin dispoziţie de primar, atribuţiile de secretar al UAT Constanţa au fost delegate Fulviei Antoanela Dinescu

04 Mar 2020 6602

Când are loc licitaţia privind serviciul de salvamar şi de prim ajutor pentru plajele din Constanţa şi Mamaia

07 Jun 2019 2276

Primăria Municipiului Constanţa cumpără consumabile pentru imprimante de la o firmă din Târgovişte (document)

01 Feb 2019 1869

Primarul municipiului Constanţa, Decebal Făgădău, urmărit penal de procurorii DNA. În acelaşi dosar este anchetat şi fostul edil, Radu Mazăre

04 Dec 2017 7372

Cât costă alimentele din pachetele lui Mazăre Primăria Constanţa cumpăra pui, ulei, orez, mălai şi făină

07 Dec 2013 2811