Imobilul, renovat și modernizat de Primăria Năvodari Centrul Medical Multifuncțional din Năvodari a fost predat Spitalului Județean Constanța (galerie foto)

Primăria orașului Năvodari a predat, ieri, către Spitalul Județean Constanța, în prezența președintelui  Consiliului Județean Constanța, Horia Marius Țuțuianu, clădirea în care va funcționa Centrul Medical Multifuncțional. Imobilul a fost renovat și modernizat de Primăria Năvodari, investiția ridicându-se la suma de 4 milioane de lei, fonduri din bugetul local.
 
„Administrația publică locală din Năvodari și-a îndeplinit cu succes obligațiile, clădirea intrând de astăzi în  administrarea Spitalului Județean Constanța, care se va ocupa, prin Consiliul Județean, de dotarea și achiziția aparaturii necesare, precum și de obținerea avizelor pentru funcționarea specialităților medicale”, transmite Primăria Năvodari.
 
După finalizarea acestei ultime etape, năvodărenii, muncitorii de pe platformele industriale ale orașului, precum și turiștii vor putea beneficia de servicii medicale de calitate, în următoarele specializări: Pediatrie, Cardiologie, Stomatologie de urgență, Neurologie, Medicină Internă, Mică Chirurgie, Boli de nutriție, Dermatologie, Imagistică și Radiologie, Laborator de analize medicale, Unitate de Primiri Urgențe (Serviciul de ambulanță).
 
Președintele Consiliului Județean Constanța, Horia Marius Țuțuianu, s-a declarat mulțumit de calitatea lucrărilor de modernizare a noii unități medicale și a anunțat că în curând vor fi demarate procedurile pentru achiziția aparaturii necesare, astfel încât năvodărenii să poată beneficia cât mai repede de servicii medicale la ei acasă.
 
De asemenea, primarul Florin Chelaru a declarat că acesta este, probabil, cel mai important proiect pentru Năvodari. „Este cea mai importantă investiție a orașului Năvodari. Centrul Medical Multifuncțional va veni în sprijinul locuitorilor orașului (și nu numai), care vor găsi aici servicii și asistență medicală de calitate. Este o necesitate de ani de zile a orașului, iar acum am găsit cele mai bune soluții pentru a rezolva această problemă. Totodată, am găsit tot sprijinul și bunăvoința președintelui Horia Țuțuianu, fără de care, trebuie să recunosc, mi-ar fi fost imposibil să demarez acest proiect. Greul de-abia de acum încolo începe, când Spitalul Județean și Consiliul Județean vor trebui să facă funcțional acest centru, să asigure echipamentele și dotările la cele mai înalte standarde, dar sunt convins că acest lucru se va întâmpla în scurt timp”, a declarat primarul Florin Chelaru.
 
Protocolul de predare-numire a clădirii Centrului Medical a fost semnat de către primarul Florin Chelaru și directorul Spitalului Județean Constanța, dr.  Cătălin Grasa. La evenimentul de ieri au mai fost prezenți directorul DSP, Cristina Schipor, președintele - director general CJAS Constanța, Ion Constantin, directorul medical al Spitalului Județean Constanța, Bogdan  Obadă.
 
Sursa foto: Primăria orașului Năvodari
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Reactivi pentru Centrul Multifuncțional de Sănătate Năvodari

14 Oct 2020 3140

Au fost cumpărate dispozitive pentru Centrul de Sănătate Multifuncțional Năvodari, din cadrul Spitalului Județean Constanța (document)

25 Jul 2020 3133

Spitalul Judeţean Constanţa caută şef pentru Clinica de Ortopedie-Traumatologie. Alte posturi vacante, scoase la concurs. Detalii

27 Feb 2020 3970

Lucrări la imobil și achiziție de echipamente Când va fi gata Centrul de Sănătate de la Năvodari

01 Dec 2018 1425