Începe evaluarea secretarului general al municipiului Constanța, Fulvia Dinescu! Cine-i va nota performanțele profesionale? (DOCUMENT)

  • Componența Comisiei de evaluare este următoarea: Președinte - Vergil Chițac, primarul municipiului Constanța, membru - Adriana Arghirescu, consilier local PNL, membru - Mihai Ochiuleț, consilier local USR, secretar – Gabriela Drăghici, inspector clasa I gradul superior, Serviciul resurse umane
  • Evaluarea parțială a performanțelor profesionale individuale ale Fulviei-Antonela Dinescu pentru exercitarea cu caracter temporar a atribuțiilor secretarului general al municipiului Constanța, vor avea loc în perioada 14-16.03.2023 la sediul Primăriei
  • Dinescu a preluat începând cu data de 09 noiembrie 2022 atribuțiile de secretar delegat al municipiului Constanța
  • Aceasta a înlocuit-o pe Mirabela Călin, care nu a reușit să promoveze în două rânduri concursul pentru funcția de secretar general al municipiului Constanța
 
Primarul Vergil Chițac a dispus constituirea Comisiei de evaluare a performanțelor profesionale individuale ale secretarului general al municiplului Constanța pentru activitatea desfășurată în perioada 09.11.2022 - 31.12.2022.

Componența Comisiei de evaluare este următoarea: Președinte - Vergil Chițac, primarul municipiului Constanța, membru - Adriana Arghirescu, consilier local PNL, membru - Mihai Ochiuleț, consilier local USR, secretar – Gabriela Drăghici, inspector clasa I gradul superior, Serviciul resurse umane Primăria Constanța.

Evaluarea parțială pentru perioada 09.11.2022 - 31.12.2022 a performanțelor profesionale individuale ale Fulviei-Antonela Dinescu pentru exercitarea cu caracter temporar a atribuțiilor secretarului general al municipiului Constanța, respectiv completarea raportului de evaluare de către fiecare membru al comisiei de evaluare precum și interviul, vor avea loc în perioada 14-16.03.2023 la sediul Primăriei municipiului Constanța, vezi secțiunea „documente”.

Secretarul general al municipiului Constanța se poate adresa instanței de contencios administrativ, în condițiile legii, în cazul în care este nemulțumit de rezultatul obținut la evaluarea performanțelor profesionale individuale.

Vă reamintim, Fulvia Antonela Dinescu a preluat începând cu data de 09 noiembrie 2022, (n.r. din dispoziția primarului Vergil Chițac), atribuțiile de secretar delegat al municipiului Constanța. Aceasta a înlocuit-o pe Mirabela Călin, care nu a reușit să promoveze în două rânduri concursul pentru funcția de secretar general al municipiului Constanța.

Dinescu a revenit în Primăria Constanța anul trecut, pe o funcție de execuție de consilier juridic, după ce, la finalul anului 2020, fusese trimisă în judecată de procurorii DNA, alături de foștii primari, Radu Mazăre, Decebal Făgădău și alți funcționari ai primăriei Constanța într-un dosar fiind acuzați de abuz în serviciu.

Cum magistrații de la Curtea de Apel Constanța au decis, pe 29 decembrie 2021, ca dosarul la care facem referire mai sus să se întoarcă la DNA, constatând nulitatea absolută a actelor efectuate după data extrădării efective a lui Mazăre Radu Ștefan, în baza mandatului de arestare preventivă nr. 1/10.01.2018, inclusiv a rechizitoriului nr. 168/P2017 din 19.10.2020 emis de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție - Direcţia Naţională Anticorupție – ST Constanța, Fulvia Dinescu s-a putut întoarce la locul de muncă din Primăria Constanța.

Ce avere și interese are Fulvia Antonela Dinescu?


Așa cum susțineam mai sus, Dinescu a revenit în primăria Constanța în 2022, după o perioadă în care a lucrat în zona privată, vezi declarația de avere și interese în secțiunea „documente".

Familia Dinescu deține două terenuri, două în intravilan și alte două în extravilan, trei apartamente, din care două provin din moșteniri și două autoturisme marca Volkswagen.

Fulvia Dinescu are și două credite la o bancă comercială unul scadent anul acesta și un altul în 2045 în valoare de 296.760 lei.

În anul fiscal 2021 a avut venituri de 63.760 lei de la dezvoltator imobiliar unde a fost angajată în perioada în care nu a mai putut activa în cadrul Primăriei Constanța.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Fulvia Dinescu revine pe postul de secretar al municipiului Constanța! Ce avere are funcționarul Primăriei?(DOCUMENTE)


 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Patru dosare respinse Care sunt proiectele câștigătoare finanțate de Consiliul Județean Constanța în domeniile tineret și social-sănătate (DOCUMENTE)

01 Jun 2024 727

S-a încheiat evaluarea pentru perioada 2019-2024 Notă maximă pentru managerul Teatrului de Stat Constanța! (DOCUMENT)

20 May 2024 626

Firma este controlată de afaceristul Gheorghe Muhscină Plasty Prod SA a cumpărat de la Primăria Constanța un teren de pe strada Industrială nr.11

04 May 2024 1026

Licitații publice Consiliul Județean Constanța a demarat procedura cu pentru achiziția studiului de prefezabilitate pentru realizarea unui spital cu deservire regională (DOCUMENT)

24 Apr 2024 778

Ședință CJC Au fost stabiliți câștigătorii proiectelor sportive care vor beneficia anul acesta de finanțări nerambursabile (DOCUMENT)

23 Apr 2024 1239

Se renunță la licitație în favoarea negocierii directe Elevii constănțeni au depus amendamente pentru lotul 3 de transport pe traseele din județul Constanța (DOCUMENTE)

23 Apr 2024 737

Componența comisiei de selecție ale proiectelor non-profit Consiliul Județean Constanța a alocat finanțări nerambursabile de 6 milioane de lei pentru cultură (DOCUMENT)

01 Apr 2024 1547

Aproximativ 200 de veterani din teatrele de operații au acum gratuitate pe mijloacele de transport în comun din municipiul Constanța(DOCUMENT)

01 Apr 2024 1186

Nomad Atelier a elaborat documentația Proiectul de modernizare unor stații de transport în comun din Constanța mai scump cu 130.000 de euro(DOCUMENT)

25 Mar 2024 824

Harta strategică de zgomot pentru municipiul Constanța Sursa principală de zarvă este traficul rutier (DOCUMENT)

23 Mar 2024 863

Primăria Tuzla, județul Constanța, licitație importantă ce vizează delegarea gestiunii activității de sortare a deșeurilor

19 Mar 2024 569

Vin alegerile, primarul nu se grăbește Recepția lucrărilor de mobilitate urbană din Constanța, un cartof fierbinte pentru administrația Chițac!

18 Mar 2024 2244