Începe evaluarea secretarului general al municipiului Constanța, Fulvia Dinescu! Cine-i va nota performanțele profesionale? (DOCUMENT)

  • Componența Comisiei de evaluare este următoarea: Președinte - Vergil Chițac, primarul municipiului Constanța, membru - Adriana Arghirescu, consilier local PNL, membru - Mihai Ochiuleț, consilier local USR, secretar – Gabriela Drăghici, inspector clasa I gradul superior, Serviciul resurse umane
  • Evaluarea parțială a performanțelor profesionale individuale ale Fulviei-Antonela Dinescu pentru exercitarea cu caracter temporar a atribuțiilor secretarului general al municipiului Constanța, vor avea loc în perioada 14-16.03.2023 la sediul Primăriei
  • Dinescu a preluat începând cu data de 09 noiembrie 2022 atribuțiile de secretar delegat al municipiului Constanța
  • Aceasta a înlocuit-o pe Mirabela Călin, care nu a reușit să promoveze în două rânduri concursul pentru funcția de secretar general al municipiului Constanța
 
Primarul Vergil Chițac a dispus constituirea Comisiei de evaluare a performanțelor profesionale individuale ale secretarului general al municiplului Constanța pentru activitatea desfășurată în perioada 09.11.2022 - 31.12.2022.

Componența Comisiei de evaluare este următoarea: Președinte - Vergil Chițac, primarul municipiului Constanța, membru - Adriana Arghirescu, consilier local PNL, membru - Mihai Ochiuleț, consilier local USR, secretar – Gabriela Drăghici, inspector clasa I gradul superior, Serviciul resurse umane Primăria Constanța.

Evaluarea parțială pentru perioada 09.11.2022 - 31.12.2022 a performanțelor profesionale individuale ale Fulviei-Antonela Dinescu pentru exercitarea cu caracter temporar a atribuțiilor secretarului general al municipiului Constanța, respectiv completarea raportului de evaluare de către fiecare membru al comisiei de evaluare precum și interviul, vor avea loc în perioada 14-16.03.2023 la sediul Primăriei municipiului Constanța, vezi secțiunea „documente”.

Secretarul general al municipiului Constanța se poate adresa instanței de contencios administrativ, în condițiile legii, în cazul în care este nemulțumit de rezultatul obținut la evaluarea performanțelor profesionale individuale.

Vă reamintim, Fulvia Antonela Dinescu a preluat începând cu data de 09 noiembrie 2022, (n.r. din dispoziția primarului Vergil Chițac), atribuțiile de secretar delegat al municipiului Constanța. Aceasta a înlocuit-o pe Mirabela Călin, care nu a reușit să promoveze în două rânduri concursul pentru funcția de secretar general al municipiului Constanța.

Dinescu a revenit în Primăria Constanța anul trecut, pe o funcție de execuție de consilier juridic, după ce, la finalul anului 2020, fusese trimisă în judecată de procurorii DNA, alături de foștii primari, Radu Mazăre, Decebal Făgădău și alți funcționari ai primăriei Constanța într-un dosar fiind acuzați de abuz în serviciu.

Cum magistrații de la Curtea de Apel Constanța au decis, pe 29 decembrie 2021, ca dosarul la care facem referire mai sus să se întoarcă la DNA, constatând nulitatea absolută a actelor efectuate după data extrădării efective a lui Mazăre Radu Ștefan, în baza mandatului de arestare preventivă nr. 1/10.01.2018, inclusiv a rechizitoriului nr. 168/P2017 din 19.10.2020 emis de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție - Direcţia Naţională Anticorupție – ST Constanța, Fulvia Dinescu s-a putut întoarce la locul de muncă din Primăria Constanța.

Ce avere și interese are Fulvia Antonela Dinescu?


Așa cum susțineam mai sus, Dinescu a revenit în primăria Constanța în 2022, după o perioadă în care a lucrat în zona privată, vezi declarația de avere și interese în secțiunea „documente".

Familia Dinescu deține două terenuri, două în intravilan și alte două în extravilan, trei apartamente, din care două provin din moșteniri și două autoturisme marca Volkswagen.

Fulvia Dinescu are și două credite la o bancă comercială unul scadent anul acesta și un altul în 2045 în valoare de 296.760 lei.

În anul fiscal 2021 a avut venituri de 63.760 lei de la dezvoltator imobiliar unde a fost angajată în perioada în care nu a mai putut activa în cadrul Primăriei Constanța.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Fulvia Dinescu revine pe postul de secretar al municipiului Constanța! Ce avere are funcționarul Primăriei?(DOCUMENTE)


 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Câștigătorii finanțărilor nerambursabile de la Consiliul Județean Constanța pentru activităţi nonprofit culturale pentru anul 2023

03 Jun 2023 651

Indicele Transparenței Locale Ce scor a primit Primăria Constanța?

03 Jun 2023 1203

Noul termen pentru finalizarea șantierului de pe Ștefan cel Mare din Constanța este 1 septembrie. Iată ce prevede proiectul tehnic (DOCUMENT)

01 Jun 2023 4941

Investitorii de la Margona MTC, Genesis Concept, Tomis Real Estate și Confort Urban fața în față cu reprezentanții Comisiei de Urbanism a Primăriei Constanța

31 May 2023 707

Contractul încheiat cu Numart MS Kraft SRL pentru restaurarea statuilor și monumentelor istorice din municipiul Constanța, adiționat cu repetiție (DOCUMENTE)

27 May 2023 958

Primăria Constanța cheltuie 540 mii de euro. Comisiile de selecție ale proiectelor non-profit, la secret

25 May 2023 1191

Instalați în același sediu cu ADD Cine sunt membrii fondatori ai Asociației Organizația de Management al Destinației Județul Constanța? (DOCUMENTE)

25 May 2023 1044

După ce a blocat reabilitarea piețelor agroalimentare Griviței și Pescăruș, Chițac le transferă din nou la Administrația Fondului Imobiliar SRL (DOCUMENT)

24 May 2023 4164

Consiliul Local Municipal votează șefii de secţii de la Spitalul de Boli Infecţioase. Iată nominalizările (DOCUMENTE)

23 May 2023 966

Parohia din Veterani rămâne fără o parte din teren E-Distribuție Dobrogea va amplasa postul de tranformare pe pământul dat în folosință bisericii (DOCUMENT)

22 May 2023 868

După ce a avut grijă de propriul buzunar, primarul Chițac a majorat și indemnizațiile consilierilor locali municipali(DOCUMENT)

12 May 2023 1608

Reorganizări în administrația Chițac Viitorii angajați ai Direcției Locuințe Sociale din cadrul DGAS Constanța, obligați să susțină concursuri! În organigramă apar 28 de posturi (DOCUMENTE)

10 May 2023 2633

Constănțeanul supărat Florin Cocargeanu, viceprimar Constanţa - „Vergil Chiţac a decis soarta Creşei nr. 6 de pe Aleea Topolog. În locul ei va fi construită o parcare supraetajată”!

08 May 2023 3395

Ghenele de gunoi vor fi reparate iar locurile de joacă vor fi amplasate începând cu luna iunie Zona reabilitată din cartierul Inel II va beneficia de iluminat LED și camere de supraveghere!

06 May 2023 993

Cine sunt câștigătorii finanțărilor Consiliului Județean Constanța pentru proiecte și activități non-profit de promovare a sportului de masă?(DOCUMENTE)

06 May 2023 1733