Laura Abibula-Stroe a câștigat concursul de manager la Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada” (DOCUMENT)

  • Secretariatul comisiei de concurs anunţă rezultatul final al concursului de proiecte de management organizat pentru Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada”, conform prevederilor Regulamentului de organizare şi desfăşurare a concursului, aprobat prin Dispoziția nr.765/17.11.2022
  • Managerul interimar Laura Abibula-Stroe a fost notată cu cea mai mare notă în cadrul concursului de proiecte, respectiv, 9.69
  • Abibula-Stroe a avut-o contrandidată pe Georgiana Costea și ea angajată a instituției dar a obținut la concurs o notă mai mică, respectiv 8.14, vezi secțiunea „documente”
  • În august 2022, Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu a semnat dispoziția privind desemnarea Laurei Ștefania Abibula Stroe în funcția de director general interimar/manager interimar la Centru Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada"

 
S-a încheiat concursul de proiecte de management organizat pentru Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada”.

Secretariatul comisiei de concurs anunţă rezultatul final al concursului de proiecte de management organizat pentru Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada”, conform prevederilor Regulamentului de organizare şi desfăşurare a concursului, aprobat prin Dispoziția nr.765/17.11.2022.

Managerul interimar Laura Abibula-Stroe a fost notată cu cea mai mare notă în cadrul concursului de proiecte, respectiv, 9.69.

Abibula-Stroe a avut-o contrandidată pe Georgiana Costea și ea angajată a instituției însă aceasta a obținut la concurs o notă mai mică, respectiv 8.14, vezi secțiunea „documente”.

Rezultatele nu au fost contestate potrivit legii.

Conform prevederilor art.19 alin.(3) din Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului nr.189/2008 privind managementul instituţiilor publice de cultură, cu modificările și completările ulterioare, sunt admişi pentru susţinerea interviului candidaţii care au obţinut în prima etapă a concursului nota minimă 7.

Conform prevederilor art.19 alin.(5) din Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului nr.189/2008 privind managementul instituţiilor publice de cultură, cu modificările și completările ulterioare, este declarat câștigător candidatul care a obținut cea mai mare medie, cu condiția ca aceasta să fie de minimum 7.

Amintim că în august 2022, Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu a semnat dispoziția privind desemnarea Laurei Ștefania Abibula Stroe în funcția de director general interimar/manager interimar la Centru Cultural Județean Constanța "Teodor T. Burada".

Acesta a preluat conducerea Centrului după demisia Doinei Voivozeanu în luna aprilie 2022.


Abibula și-a încheiat raportul de serviciu la cerere în calitate de inspector, clasa I, grad profesional principal în cadrul Serviciului Turism, Promovare Turistică și Coordonarea Centrului de Excelență în Turism, Direcția de Turism și Coordonarea Instituțiilor de Cultură Subordonate, începând cu data de 10.08.2022.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:

Cum a oscilat averea directorului interimar Ștefania Laura Abibula-Stroe, de la Centrul Cultural Judeţean Constanţa „Teodor T Burada“ (DOCUMENTE)

 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Câștigătorii finanțărilor nerambursabile de la Consiliul Județean Constanța pentru activităţi nonprofit culturale pentru anul 2023

03 Jun 2023 652

Indicele Transparenței Locale Ce scor a primit Primăria Constanța?

03 Jun 2023 1203

Noul termen pentru finalizarea șantierului de pe Ștefan cel Mare din Constanța este 1 septembrie. Iată ce prevede proiectul tehnic (DOCUMENT)

01 Jun 2023 4943

Investitorii de la Margona MTC, Genesis Concept, Tomis Real Estate și Confort Urban fața în față cu reprezentanții Comisiei de Urbanism a Primăriei Constanța

31 May 2023 707

Contractul încheiat cu Numart MS Kraft SRL pentru restaurarea statuilor și monumentelor istorice din municipiul Constanța, adiționat cu repetiție (DOCUMENTE)

27 May 2023 958

Primăria Constanța cheltuie 540 mii de euro. Comisiile de selecție ale proiectelor non-profit, la secret

25 May 2023 1191

Instalați în același sediu cu ADD Cine sunt membrii fondatori ai Asociației Organizația de Management al Destinației Județul Constanța? (DOCUMENTE)

25 May 2023 1044

După ce a blocat reabilitarea piețelor agroalimentare Griviței și Pescăruș, Chițac le transferă din nou la Administrația Fondului Imobiliar SRL (DOCUMENT)

24 May 2023 4165

Consiliul Local Municipal votează șefii de secţii de la Spitalul de Boli Infecţioase. Iată nominalizările (DOCUMENTE)

23 May 2023 966

Parohia din Veterani rămâne fără o parte din teren E-Distribuție Dobrogea va amplasa postul de tranformare pe pământul dat în folosință bisericii (DOCUMENT)

22 May 2023 868

După ce a avut grijă de propriul buzunar, primarul Chițac a majorat și indemnizațiile consilierilor locali municipali(DOCUMENT)

12 May 2023 1608

Reorganizări în administrația Chițac Viitorii angajați ai Direcției Locuințe Sociale din cadrul DGAS Constanța, obligați să susțină concursuri! În organigramă apar 28 de posturi (DOCUMENTE)

10 May 2023 2633

Constănțeanul supărat Florin Cocargeanu, viceprimar Constanţa - „Vergil Chiţac a decis soarta Creşei nr. 6 de pe Aleea Topolog. În locul ei va fi construită o parcare supraetajată”!

08 May 2023 3395

Ghenele de gunoi vor fi reparate iar locurile de joacă vor fi amplasate începând cu luna iunie Zona reabilitată din cartierul Inel II va beneficia de iluminat LED și camere de supraveghere!

06 May 2023 993

Cine sunt câștigătorii finanțărilor Consiliului Județean Constanța pentru proiecte și activități non-profit de promovare a sportului de masă?(DOCUMENTE)

06 May 2023 1733