Liber la înscrieri în Programul „Respect“ în cluburile pentru pensionari. Doar un ofertant pentru tipărirea tichetelor

În această perioadă, Serviciul Public de Asistenţă Socială Constanţa evaluează oferta pentru atribuirea contractului „Servicii de imprimare şi asigurarea funcţionalităţii şi securităţii tichetelor valorice, precum şi de distribuire a tichetelor valorice la beneficiarii înscrişi în Programul «Respect»“.
 
Valoarea estimată a contractului este de 560.000 de lei, fără TVA, bani de la bugetul local, pentru un contract care va fi valabil timp de 12 luni. Potrivit purtătorului de cuvânt al Primăriei Constanţa, Ionela Halciuc, o singură societate comercială a depus ofertă pentru acest proiect. Pe 7 februarie va fi făcut public numele câştigătorului, potrivit reprezentantului administraţiei locale. „Deocamdată, atribuirea a ajuns în faza clarificărilor“, a spus Ionela Halciuc.

Responsabili de atribuirea contractului

Persoanele din cadrul autorităţii contractante responsabile de atribuirea procedurii publice sunt Emil Andrei Mereuţă, Andrada Bărbatu, Ecaterina Velica, Aurelia Leu, Anca Claudia Mădularu, Silvia Mitu, Daniela Ou, Maria Roşu, Iulia Zahariciuc şi Georgiana Zainea.
 
Reamintim că, în anul 2016, contractul privind „Servicii de realizare a imprimatelor şi a serviciilor ce constau în asigurarea funcţionalităţii şi securităţii tichetelor valorice, precum şi distribuirea tichetelor valorice la domiciliul/reşedinţa/adresa de corespondenţă a persoanelor înscrise în Programul «Respect»“ a fost atribuit societăţii Edenred România SRL.

Cine sunt beneficiarii Programului „Respect”

Serviciul Public de Asistenţă Socială Constanţa anunţă că înscrierile în cadrul Programului „Respect“ pentru luna februarie se vor desfăşura în perioada 1.02.2017 - 20.02.2017. Cererile-declaraţie pot fi ridicate, completate şi depuse în cluburile pentru pensionari din municipiul Constanţa.

Pot beneficia de Programul „Respect“ constănţenii care se încadrează într-una dintre următoarele categorii:
- persoane care au calitatea de pensionar sau sunt indemnizate în baza legilor speciale şi ale căror venituri lunare cumulate în sumă netă sunt mai mici sau cel mult egale cu suma de 1.000 de lei;
- persoane fără niciun venit care împlinesc în anul de referinţă cel puţin vârsta de 60 de ani;
- persoane cu handicap grav sau accentuat;
- persoane care beneficiază de venit minim garantat stabilit în baza Legii nr. 416/2001;
- persoane care au calitatea de reprezentant legal al familiei care beneficiază de alocaţie pentru susţinerea familiei în baza Legii nr. 277/2010, inclusiv soţul sau soţia reprezentantului legal.
 
Programul se adresează şi altor persoane vulnerabile sau aflate în situaţii de dificultate şi care au împlinit cel puţin vârsta de 18 ani în anul de referinţă. Persoanele beneficiază de tichete valorice numai în baza unei anchete sociale.
 
Înscrierea în programul derulat de municipalitate se face pe baza următoarelor documente: cerere-tip - declaraţie pe proprie răspundere; copie buletin sau carte de identitate valabile, care poartă menţiunea „conform cu originalul“, şi documentele prevăzute în cerere la codul de venit corespunzător, după caz.

 
Reamintim că valoarea unui tichet este de 10 lei şi se distribuie numai pe baza actului de identitate în original. Beneficiarii care nu vor fi găsiţi la domiciliul, reşedinţa sau adresa de corespondenţă declarată în cererea completată la înscrierea în program vor primi un aviz în care sunt înscrise adresa subunităţii de distribuire, intervalul orar şi data până la care îşi pot ridica plicul cu tichete valorice.
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Anunț important al Primăriei Constanța! Vizați, beneficiarii programului RESPECT

27 Mar 2024 542

Anunț important al Primăriei Constanța! În ce perioadă se fac înscrierile în programul RESPECT pentru anul 2024

26 Jan 2024 757

Angajări Constanța Posturi vacante la Grădinița cu Program Prelungit „Licurici” din Ovidiu

15 Dec 2023 1349

Angajări Constanța Grădinița cu Program Normal Nr. 2, Valu lui Traian angajează administrator de patrimoniu. Detalii

14 Dec 2023 1483

Constanța Vești bune pentru beneficiarii programului RESPECT! Crește valoarea tichetelor! Câți bani vor primi în 2024

06 Dec 2023 3401

Primăria Constanța Pe 13 noiembrie încep înscrierile în programul „RESPECT” pentru anul 2024! Documente necesare

10 Nov 2023 1469

Angajări Constanța Grădinița cu Program Prelungit „Luminița” Lumina, județul Constanța, scoate la concurs un post de muncitor cu atribuțiuni de fochist. Detalii

19 Oct 2023 1378

Știri Constanța Universitatea Maritimă a primit vizita reprezentanților NYK Shipmanagement Singapore (FOTO)

10 Oct 2023 963

Atenție șoferi! Săptămâna aceasta va fi o razie de amploare pentru depistarea vitezomanilor

17 Apr 2023 891

Constănțenii pot vota proiectele preferate în cadrul programului de bugetare participativă. Iată cele 35 de propuneri intrate în competiție!

08 Nov 2022 1715

Etapa a III-a din cadrul campaniei “Tu decizi pentru Constanța“. Câte proiecte respectă toate criteriile de eligibilitate

01 Nov 2022 1061

Rusalii 2022. Care este programul de funcționare al marilor magazine

10 Jun 2022 5221

Câteva sute de persoane din Ucraina au fugit de război prin trecerea de la Isaccea. Anunțul prefectului din Tulcea

24 Feb 2022 1586

Atenție, constănțeni! Modificări în programul RESPECT! Cum vor primi beneficiarii tichetele valorice

12 Oct 2021 3872

Mamaia Patru administratori, amendați pentru nerespectarea programului de lucru

05 Sep 2021 1337