Lipsă de transparență! Primăria Constanța ține la secret dosarele de candidatură pentru postul de secretar al municipiului


Primăria municipiului Constanța organizează concurs pentru ocuparea funcției de secretar general al municipiului Constanța, gradul II, în perioada 3 – 7 noiembrie 2022.

Dosarele de concurs se depun în perioada 04-24 octombrie 2022, ora 16.00 la biroul 218, de la sediul Primăriei Municipiului Constanța, acolo unde de altfel se va desfășura și concursul care va consta într-o probă scrisă și una de interviu.

Vineri și-a depus dosarul pentru concurs Georgiana Gospodaru. Aceasta a confirmat pentru ZIUA de Constanța că s-a înscris la concursul pentru secretar UAT municipiul Constanța.

Godposaru a mai ocupat această funcție cu delegare de la primarul Vergil Chițac la sfârșitul anului 2020, după ce, fostul secretar interimar, Fulvia Dinescu fusese suspendată din funcție. Gospodaru care activează acum în cadrul Biroului Agricol al municipalității.

Deși se află în concediu până la data de 3 noiembrie a.c., astăzi a ajuns la sediul Primăriei și Mirabela Călin, cea care ocupă postul de secretar al municipiului Constanța cu delegare de aproape un an și jumătate. Scopul și durata vizitei a fost fix pentru depunerea dosarului de concurs. Mirabela Călin nu a putut fi contactată.

Comisia de concurs pentru postul de secretar al UAT Constanța este condusă de Ani Viorica Merlă, directorul direcției de proiecte și fonduri europene din Primăria Constanța care va delibera alături de Ionuț Dumitru, directorul executiv al Poliției Locale și de Răzvan Adrian Calotă, șef al Direcției Patrimoniu din cadrul Primăriei Constanța. Din Comisie mai fac parte și doi reprezentanți din partea Prefecturii Constanța.

Agenția Națională a Funcționarilor Publici nu și-a desemnat niciun reprezentant în Comisia de concurs.

Precizăm că Primăria Constanța a refuzat să comunice numărul și numele candidaților pentru postul de secretar al municipiului Constanța.



PRECIZĂRI

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

A fost condamnată în primă instanță Mirabela Călin, fost secretar al municipiului Constanța, vrea să anuleze dispoziția primarului Chițac prin care a fost concediată!

04 Apr 2024 630

Decizie definitivă într-un dosar al DNA Constanța! Este vizat fostul secretar al municipiului Constanța!

12 Jul 2023 5500

Surprize, surprize! Georgiana Gospodaru și-a depus dosarul pentru postul de secretar al UAT Constanța

23 Oct 2022 2420

Mirabela Călin, în dizgrație?! Cine își pregătește candidatura pentru secretar al municipiului Constanța, cea mai importantă funcție din aparatul primarului (DOCUMENTE)

15 Oct 2022 4654

Fulvia Dinescu, suspendată. Secretara Ramonei Dospinescu de la Patrimoniu, "promovată" secretar al municipiului Constanța

11 Nov 2020 7811