Lista completă a achizițiilor publice pentru anul 2020 a primăriei Constanța (documente)

  • Lista achizițiilor publice pentru anul 2020 a primăriei Constanța
  • Licitațiile proiectelor care vizează mobilitatea pe principalele bulevarde din municipiul Constanța au fost și cele mai importante achiziții ale acestui an
  • O altă categorie de achiziții au fost organizate pentru contracte de produse
  • O altă categorie de produse achiziționate au fost cele pentru aparatul administrației publice locale și instituțiilor subordonate
Primăria Constanța a publicat lista achizițiilor publice pentru anul 2020.
De departe, licitațiile proiectelor care vizează mobilitatea pe principalele bulevarde din municipiul Constanța au fost și cele mai importante achiziții ale acestui an. Vorbim despre proiecte cu valori estimate ale contractelor sau acordurilor-cadru cuprise între 50 - 70 de milioane de lei, fonduri nerambursabile.
Municipalitatea a organizat însă și achiziții publice din fonduri de la bugetul local. Astfel printre cele mai importante contracte au fost în 2020, următoarele: contract pentru serviciul de capturare și transport al câinilor fără stăpân – peste 1.2 milioane de lei, servicii veterinare  - 1.6 milioane de lei, serviciu de salvare acvatică  - 2.8 milioane de lei, servicii de consultanță juridică – 3.2 milioane de lei, întreținerea iluminatului public – 3.4 milioane de lei, branșamente stații de reîncărcare aferente proiectului achiziție mijloace de transport electrice – 1.3 milioane de lei, servicii elaborare documentație construcție complex sportiv Constanța – 2.5 milioane de lei, toaletare, tăiere și corecție arbori – 15 milioane de lei/4 ani/acord cadru, servicii de pază – 6.5 milioane de lei/acord cadru/4 ani sau actualizare Plan Urbanistic General Constanța -  7.8 milioane de lei. Acestea au fost contracte de servicii iar lista completă poate fi consultată în secțiunea ‘’documente’’.
O altă categorie de achiziții au fost organizate pentru contracte de produse. Dintre cele mai importante, ca valoare, amintim: furnizare energie locuri de joacă  - 9.6 milioane de lei, achiziție module colectarea deșeurilor – 1.5 milioane de lei, achiziție iluminat festiv – 5.6 milioane de lei, echipamente locuri de joacă  - 1.8 milioane de lei, achiziție mobilier urban – 3.2 milioane de lei sau dozatoare dezinfectanți – 870.000 lei. 
Facem precizarea că aceste achiziții au fost realizate fie prin procedură de licitație, negociere directă, procedure simplificate sau procedure proprii.
O altă categorie de produse achiziționate au fost cele pentru aparatul administrației publice locale și instituțiilor subordonate – de la roboți telefonici, la echipamente de protecție sau de procesare a datelor, bilete de călătorie, plachete, medalii, tipărituri, mape, hârtie și plicuri sau felicitări, memory stick-uri și system profesional de sunet portabil.
Alte achiziții au vizat produse necesare pentru activitatea de protocol, produse de patiserie și cofetărie, aranjamente florale sau flori tăiate, fețe de masă, baloane, stegulețe, tâmplărie PVC, pardoseala interioară, steaguri, material sanitare, materiale de feronerie, abonamente la Monitorul Oficial, softuri, aparate de aer condiționat, anvelope, consumabile, panouri pentru protecția angajaților de la birourile de relații cu publicul sau urne de vot necesare secțiilor de votare din municipiul Constanța. Detalii în secțiunea documente.
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Consilierul local Mihai Ochiuleț (USR), despre lupta surdă dusă cu Felicia Ovanesian pentru proiectul de înființare a unui parc în Constanța

02 Jul 2022 821

Complex modern la Vaslui. Constanța a optat pentru varianta mai ieftină de bazin olimpic! (DOCUMENTE)

02 Jul 2022 794

Salvate de pandemie și de votul PNL și PSD din CLM Constanța. Turnuri de 15 etaje pe locul fostului restaurant Parc din Mamaia (DOCUMENTE)

01 Jul 2022 1955

Un nou termen pentru spitalul modular. Vergil Chițac - „Până la sfârșitul acestui an, trebuie să fie amplasat și funcțional”!

30 Jun 2022 586

Contractul cu Polaris a fost adiționat! Primarul Chițac se așteaptă ca instanța să decidă cine are dreptate

30 Jun 2022 741

USR Constanța îi arată din nou pisica lui Vergil Chițac - „Primarul ține blocat noul regulament modificat al parcărilor din Constanța”!

29 Jun 2022 865

Consilierii municipali USR vor monitorizare GPS pentru autoturismele ce fac parte din parcul auto al Primăriei Constanța

28 Jun 2022 575

Constănțeanul supărat. Oamenii reclamă că la numărul de telefon afișat la sediul Serviciului Gestionare Cimitire nu răspunde nimeni. Cum explică situația Primăria Constanța?

27 Jun 2022 1052

Se reconfigurează zona Aleea Lupeni. Primăria Constanța propune exproprieri. Este vizat și terenul vândut de Octav Tour SRL pe care un alt investitor vrea să ridice un P+7! (DOCUMENT+ GALERIE FOTO)

27 Jun 2022 5494

Cum se împart finanțările nerambursabile pentru proiectele culturale din bugetul Consiliului Județean Constanța? (DOCUMENT)

25 Jun 2022 1135

Ce spune secretarul Primăriei Ovidiu în legătură cu subevaluarea inițială a unui teren din localitate scos la licitație pentru 99 de ani?

24 Jun 2022 1220

Cine sunt noii administratori ai Regiei Județene de Drumuri și Poduri? Astăzi se încheie și mandatul directorului interimar

23 Jun 2022 1219

Din aberațiile ședințelor în format videoconferință. CJC a alocat aproape 1.5 milioane de lei unei Asociații al cărui secretar este chiar un consilier județean PNL (DOCUMENTE)

23 Jun 2022 2346

Consilierii județeni aprobă procedura prin care Regia de Drumuri și Poduri se transformă în societate pe acțiuni (DOCUMENTE)

22 Jun 2022 951

Consilierii județeni vot vota un protocol cu Arhiepiscopia Tomisului. Ce prevede acesta? (DOCUMENTE)

21 Jun 2022 951